Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frapppe

Istnieje antykoncepcja ktora daje 100

Polecane posty

Gość sssssssssssssssss
Nie czytałem wszystkiego, ale gumki mają jakieś prawdopodobieństwo że pękną lub w inny sposób przez nie zajdziesz, tak samo tabletki itp. I mnożysz prawdopodobieństwa i wychodzi twoja prawdopodobieństwo. PS. nie mnożąc zero jaką liczby nigdy nie wyjdź Ci zero ;) Czyli zawsze są szanse na zajście

Gość frapppe
ssszalonaaa teraz to mnie zestresowalas ;D Zainwestowalabym w tabsy ale nie wspolzyje tak czesto... - - - niepewna - yyyyy czyli stosujesz tabsy razem z gumkami? sssssssssssssssss mi tylko raz sie zdarzylo zeby pekla ale mialam jeszcze globulke Sugerujecie ze taka antykoncepcja jest niewystarczajaca? Ale czytalam gdzies ze nie ma ciazy bez wytrysku takze mysle ze to tez duzo daje.

Gość frapppe
Ale wezcie to na logike przeciez jak moze dojsc do zaplodnienia jak po pierwsze jest prezerwatywa -daje conajmniej 60% ( niektorzy uzywaja tylko tego) , globulka ktora daje 97% ( trzeba sie stosowac do ulotki bo np jedna globulka zabezpiecza przez godzine!) no i jeszcze wytrysk na zewnatrz. Sami sobie obliczcie prawdopodobienstwo ;)

Gość po pierwszej tabletce
na logike prezerwatywa moze peknac, tabletka moze sie nie wchlonac, globulk moze nie zadzialac i nie gadaj laska, ze to niemozliwe, bo jedyna, co jest ograniczone, to punkt widzenia tym, co umieja myslec wyobraznia podpowie, ze nie ma rzeczy niemozliwych a juz sam fakt niemoznosci wykluczenia takiego zbiegu okolicznosci powoduje, ze nie mozna azwac czegos stuprocentowa antykoncepcja koniec bajki

Gość hjhhhjhkjl
rany wy jakies ograniczone jesteście naprawde :) gdyby tak łatwo sie zachodziło w ciąże mimo zabezpieczeń to nasz przyrost naturalny byłby ogromnyyyyyyyyyyyyyyy a nie jest hehe :)

Gość sssssssssssssssss
Ja np nie mówię że łatwo tylko że szanse zajścia w ciążę są większe od 0. Zawsze są szanse same pigułki jakie mają małe szanse a są przypadki.

Gość frapppe
po pierwszej tabletce - trzeba miec wyjatkowego pecha. Poza tym nie wiem czy ty do konca przeczytalas moj ostatni komentarz... Napisalam tam tez ze brak wytrysku. Ciaza jest w takim przypadku niemozliwa jezeli umie sie zakladac prezerwatywe i aplikowac globulke :p sssssssssssssssss ja mowie o prawidlowym stosowaniu wszystkiego. Ja sie nie dziwie ze jak ktos bierze tabletki nieregularnie to zachodzi w ciaze ...

Gość sssssssssssssssss
Przeczytaj ulotkę tam masz napisaną skuteczność dla prawidłowego używania. Niektóre plemniki u jakiejś części mężczyzn "wędrują" zanim nastąpi wytrysk.

Gość frapppe
Rozumiem ze wierzycie w cuda? :)

Gość frapppe
sssssssssssssssss skutecznosc globulek przy prawidlowym stosowaniu wynosi 97%. A o tym ze przed wytryskiem sa tez plemniki to ja wiem . Po to jest jeszcze globulka i prezerwatywa czyz nie ?

Gość frapppe
Poza tym jak ktos nigdy nie chce dzieci to jest jeszcze wazektomia :D Nie powiecie ze to nie zapewnia 100 %

Gość sssssssssssssssss
Ale to nie legalne na terenie tego kraju. Po drugie to chyba nikt by nie chciał.

Gość frapppe
Nielegalne ale mozliwe. Skad wiesz ze nikt by nie chcial ?

Gość frapppe
Jak widzicie dla chetnego nic trudnego :) Nawet antykoncepcja staje sie stuprocentowa :)

Ale prawda jest niestety taka, że nic nie daje 100% pewności... Można to prawdopodobieństwo tylko zmniejszcząc, ale nigdy nie osiągniesz 100% zabezpieczenia... Mozesz byc temu bliska jedynie..... a co to stosunku przerywanego, to przeciez w czasie wzwodu z penisa wydobywa się płyn zawierający niewielką bądx śladowa ilośc nasienia..... a jak pewnie wiesz do zaplodnienia potrzebny jest 1 plemnik....

Gość sssssssssssssssss
I to na zawsze ;) W chinach za darmo wykonują takie zabiegi ;)

ja tez stosuje plastry i jeszcze w ciaze nie zaszlam ale to nie oznacza ze daja one 100% pewnosci:d

Gość frapppe
ssszalonaaa o tym plynie przed wytryskiem juz pisalam :) wiem o tym i biore to pod uwage. A ten zabieg jest prostszy niz wam sie wydaje. sssssssssssssssss tak na zawsze ale przeciez jestesmy doroslymi ludzmi i wiemy czego chcemy a czego nie chcemy prawda?

ja stosuje tabsy od przeszło roku i stos.przerywany chociaż wiem że to dużo nie daje... ale z moim chlopakiem mamy jakiś komfort psychiczny:D

Gość frapppe
tralalala wiesz jakbys stosowala jeszcze prezerwatywy to by bylo 100%

Gość frapppe
ssszalonaaa czyli wiesz ze twoja antykoncepcja nie jest 100 %?

owszem... ale jest to nieodwracalna metoda.... która jednak daje niecały 1% szans na zajście w ciąże... To ja juz wole tabsy:P

wiem... i ja się z tym licze... mam na tyle ustabilizowane życie, że dziecko nie było by problemem, jednak jeszcze chcemy z nim poczekać

Gość frapppe
ja nawet jakby moj chlopak zrobil ta wazektomie to i tak bym uzywala gumek. bez gumek to dla mnie wogole seksu nie ma :D

heh facet nie musi miec wytrysku zeby plemniki przedostaly sie do macicy!!! A nie slyszalas o plynie ktory sie wydziela chociazby wowczas kiedy facet jest podniecony...nie ma wytrysku ale wydobywa sie plyn ktory zawiera plemniki??? Dlatego stosunek przerywany tez nie daje 100% pewnosci! Za malo czytacie chyba!! Widze jednak ze edukacja sexualna jest jak najbardziej potrzebna w tym kraju!!!

Gość frapppe
widzisz ssszalonaaa dla ciebie nie byloby problemem a mi swiat by sie zawalil i tak prawie co miesiac wpadam w histerie jak mi sie spoznia i to wcale nie jest smieszne.

Gość frapppe
tralalala tez pisalam o tym plynie.