Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frapppe

Istnieje antykoncepcja ktora daje 100

Polecane posty

hahahahahha:D chyba sobie ze mnie jaja robisz:D:D:D:D Sie zdziwisz jak Twoje 100% zawiedzie:D:D:D:D Nie zycze Ci ale nigdy nic niw wiadomo:)

frappe... dlategu polecam ci tabsy zamiast globulek.... regulują cykl i zawsze dostajesz okres 3-4 dnia przerwy... a jak nie to wiesz że cos nie tak.... ale wszystko musi byc tak... zastanów sie nad tym

Gość frapppe
tralalala ciekawe jak ty sie zabezpieczasz...

Gość frapppe
sorry zapomnialam ze juz pisalas

Gość frapppe
wie z tego co piszesz jezeli stosujesz same plastry to chyba moja antykoncepcja jest pewniejsza

Gość frapppe
*wiesz

to nie tak... globulki mają duże prawdopodobieństwo zajścia.... zastanów sie nad zamiana ich na plastry lub tabsy ( te mają niecaly 1% szansy)

szalona ale ja nie rozmawiamz Toba tylko odpisuje na posty frappe :) wlasnie pisalam:) Po prostu fajnie dobrze ze sie zabezpieczasz ile wlezie ale nie mozna sumowac prawdopodobienstwa:D mowie tylko ze nie wierze w ta Twoja 100% metode bo 100% daje tylko wtrzemiezliwosc:) Zabezpieczam sie tak jak uznaje za stosowne:) srodki hormonalne mnie jeszcze nie zawiodly ale nie oznacza to ich 100% pewnosci:) Trzeba wiedziec co i jak stosowac aby zminimalizowac prawdopodobienstwo! Jednak istnieje ono zawsze nawet jesli jest niewielkie:) O plynie widzialam ze pisalas ale juz po fakcie wystawienia przeze mnie posta;) Czasem moze sie zdazyc ze prezerwatywa sie zsunie lub pekni, globulka nie zadziala a i pigulka tez sie nie wchlonie lub plaster sie odlepi jakims cudem...wszystko sie moze zdarzyć :) Po prostu mowie ze Twoje argumenty do mnie nie trafiaja:) Tyle:)

Gość dlatego takie
paskudne jesteście Po tabsach uroda zanika

stosowałam gumki... ale z racji że jestem z jednym partnerem.... stosuje tabsy... jestem przy nich pewna.... wiem że zawsze ten okres dostane.... przy gumakch z racji bardzo nieregularnych cykli zawsze miałam stracha.... teraz amam komfort i ciesze sie seksem bez stresu....

Frappe poczytaj co pisze szalona:) jednak bardziej ufam swojej antykoncepcji niz Twojemu kombinowaniu:))) Zalozmy ze Twoj organizm zadziala inaczej niz zwykle...albo zsunie sie prezerwatywa lub peknie, a wy tego nie zauwazycie...rozne rzeczy sie dzieja...! hormony na prawdę daja mniej niz 1% szans na zajscie w ciaze przy odpowiednim regularnym stosowaniu!

Gość dlatego takie
i będziecie miały biopsje :)

Gość dlatego takie
róbcie co chcecie; hormony zrujnują wam ciało :(

dlatego taki - ---- przestań farmazony pisać... nie wiesz jak to działa to sie nie odwzywaj... Jak nie lubie ludzi którzy wypowiadają sie na temat o którym nic nie wiedzą.... Tabsy nowej generacji, zawierają wyjątkowo małe dawki hormonów, jednak ich skutecznośc(gdy sa odpowiedzni dobrane) jest bardzo duża... Ponadto (przynajmniej przy moich) schudłam, ustabilizowała mi się waga, poprawila cera....bóle miesiączkowe sa znikome a az mdlałam.... ponadto udowodniono, że kobiety biorące tabletki żadzeij chorują na raka szyjki macicy i raka piersi

Gość frapppe
Mozliwe ze zdecydujemy sie na wazektomie bo ja nie chce miec dzieci. Nie mowie ze tabletki sa zle ale tez nie mozna ich stosowac cale zycie.

Gość frapppe
ssszalonaaa a ty ile czasu je bierzesz?

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wstrzemiezliwosc seksualna: 100% pewnosci

Gość frapppe
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dzieki za informacje bo my o tym nie wiedzielismy :P

Gość do frapppe
Dziewczynko, a Ty jestes w gimnazjum jeszcze, tak? Bo rachunek prawdopodobienstwa jest przerabiany w II kl. LO i gdybys juz cos o tym wiedziala, to nie pierdolilabys, ze prawdopodobienstwa sie sumuja, ciolku :D Z prawdopodobienstwem jest tak, jak z procentami i roztworami: jesli masz 10%-roztwor czegos i 15%-roztwor czegos w tej samej ilosci, to przeciez nie masz po zmieszaniu roztworu o stezeniu 25%, co nie? Tak samo z prawdpodobienstwem: zalozmy, ze P zajscia w ciaze przy tabletkach to 0,1 % (wartosc wzieta z dupy, ja tu tylko tlumokowi matematyke wykladam), a przy gumkach - 5%. 0,1%=0,001 5%=0,05 Calkowite P=P1*P2 (RAZY, A NIE PLUS) czyli P=0,001*0,05=0,005 Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy kilku metodach jest BARDZO BARDZO MALE, ale NIGDY nie wynosi 100%, ignorantko !!! Rece opadaja na taka tepote:O

Gość frapppe
Wyobraz sobie ze nawet liceum skonczylam i nie jestem dziewczynka. Kulturą nie grzeszysz to fakt ! Zasady prawdopodobienstwa tez znam wiec niczym sie tu nie wykazalas. Poza tym wybacz ale prawdopodobienstwo wynoszace 0,005 % to jest nic!! Nie mam ci nic wiecej do powiedzenia bo z osobami o podobnym poziomie kultury nie rozmawiam.

Gość frapppe
a jak sie doda do tego jeszcze cos to wogole wyjdzie jakies 0,000005% i pewnie bylyby to bledy w stosowaniu. Ludzie dla was to jest jakies ryzyko? Antykoncepcja wiekszosci ludzi w Polsce sprowadza sie do stosunku przerywanego i mowia ze to jest dla nich 100% zabezpieczenie i co im zrobisz??

znajoma zaszła przy tabletkach i prezerwatywach naraz. sooł?? :o moze najlepiej ubierajmy sie w kaftany przed seksem? :/

Gość frapppe
violette szczerze? nie wierze w takie cos. widocznie slabo sie starala albo musial byc blad w stoswaniu. nie bylas przy tym wiec tez pewna nie jestes jak to naprawde bylo :)

Gość frapppe
*stosowaniu

Ale kto jest na tyle \"mądry\", żeby brać tabletki anty i jeszcze dodatkowo zabezpieczać się prezerwatywą? A jak prezerwatywa pęknie, to co?? Polecicie po Postinor? Postinor w połączeniu z tabletkami anty, to zabójcza dawka hormonów. Po co się truć?

Gość frapppe
Katis ale my tu rozmawiamy o antykoncpecji ktora daje 100%. A przyznasz ze stosowanie razem tabletek i gumek jest pewniejsze?Jak ci nie zalezy za bardzo to mozesz brac same tabletki. A ze Postinor szkodzi to wiem i dlatego warto nie dopuszczac do takich sytuacji.