Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to byl mój sen

Śnil mi sie dzisiaj ksiadz

Polecane posty

Gość to byl mój sen

mialam dzisiaj sen, otóż chcialam isc na religie ale nie zdazyłam, biegałam wszędzie szukalam klasy w której mamy zajęcia ale nie znalazlam ani księdza ani sali. Bylam taka zesrana bo mialam miec kartkówke :( Co mógł znaczyc taki sen, dodam ze mam 25 lat i od 8 nie mialam religi, księdza takze nie widzialam od 8 lat zadnego

Gość to byl mój sen
czy to może byc nawolanie abym zaczęla chodzic do kościólka?

Gość a przystojny chociaż był
?

Gość to byl mój sen
to byl mój ksiadz z liceum. Przystojny to byl ksiadz oj przystojny, wiedzialam ze to na jego lekcje ide ale nie zdazylam :( i wlasnie nei wiem co by to moglo znaczyc, nigdy nie mialam snow o treści religijnej :) tyle ze pamietam jednego razu snil mi sie Jezus ukrzyżowany ktory byl na moim strychu i strasznei sie balam w tym śnie ,to odnośilo sie do filmu pasja, ktorego nie widzialam :( dziwne

Gość Jak mnie sie
śnil ksiądz to zawsze dostawalam lufe w szkole.

Gość to byl mój sen
ale ja juz dawno nei chodze do szkoly, nie mam styczności z księ,,, (księzami , księciami, księdzami? nie wiem jak to sie poprawnie odmienia :( ) i dlatego pytam co to mialo znaczyc?

Gość to byl mój sen
ale przebudzilam sie w nocy i tak dziwnie sie czulam... glowa mi pękala i czulam sie w swoim pokoju bardzo nieswojo..:( myslalam ze oszaleje :( straszne uczucie

Gość to byl mój sen
myślicie ze to może byc dlatego ze nie chodze do kościola? mam takie niespokojne myśli i sny :(

Masz wyrzuty sumienia po prostu, jakbyś ich nie miała to by ci nawet nie przyszło do głowy, że to przez nie chodzenie do kościoła. Może czas coś zmienić w swoim życiu:)

Gość to byl mój sen
zrozumcie ja mam straszny uraz do życia , że jestem dziewczyna i nie mogę zostac ksiedzem

Gość to byl mój sen
nic nie pilam, ale czasami cala sie trzęse , nie moge ogladac horrorów bo mi serce staje w momencie. Nie wiem czuje taki niepokój wewnatrz, boje sie zasypiac i boje sei ciemności. Nie wiem dlaczego tak mam :( czasami nie spie cala noc dopiero klade sie nad ranem, mam momenty gdzie glowa zaczyna mi pękac ale potem przechodzi i znow jest ok :(

Gość to byl mój sen
szczegolnie wtedy gdy mam chętke.

Gość to byl mój sen
moze i dziwne. kolezanki mówia bym albo chlopaka jakiegos zaliczyła albo bym sie do psychiatry udała.

Gość to byl mój sen
może to jakies podloże nerwowe? chociaż nigdy nie mialam powodów aby sie denerwowac, juz sama nie wiem moze rzeczywiscie rozmowa z terapeuta by mi sie przydala ale nie mam dostępu narazie :(

Jak tylko będziesz mogła to się wybierz jak najszybciej. A tamte podszywy to robi chyba 12 latek.

Gość to byl mój sen
gdyby ten podszyw wiedzial o czym pisze, juz dawno robil by w gacie. Dziecko drogie rób se jaja ale prosze nie z mojego topicu ok? bo to jest poważna sprawa

Gość to byl moj sen
bo mam powazny problem. ja przez tego księdza co to mi sie sni nie moge nic zrobic wciąz o nim mysle . nie wiem jak go na jawie w ktorej parafii znależc?

Gość do-- to byl mój sen
a odmienia się "księżmi" :)

Gość to byl mój sen
podszywaczu naprawde nie musisz, nie musisz nic pisac!!! zalóż sobie swój wlasny temat i tam opisuj swoje jajcarskie przeżycia ale wlasne ok??? a wszyscy wtedy będa sie smiac gwarantuje!!