Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurierka k

kurier z przesyłką

Polecane posty

Gość kurierka k

czekam na kuriera który miał się dziś zjawić i zastanawiam sie czy jest jeszcze sens.mam pytanie do której godziny oni rozwożą przesyłki??czy po południu też sie zjawiają??

Gość trochę samokrytycyzmu by się
kurierzy nawet wieczorem mogą sie pojawić

Gość kurierka k
wieczorem też?myślałam że oni jak listonosi,do południa tylko,przynajmniej mój tak chodzi,to może poczekam jeszcze trochę,a czy jak zadzwonię do działu obsługi to mi powiedzą kiedy ją dostanę?bo mam jakiś nr listu przewozowego

Ja zawsze zostawiam przy zamówieniu adnotację by na przesyłce napisali mój numer tel. kom. by kurier do mnie zadzwonił jak będzie jechał. Wtedy dzwoni i umawia się na konkretny przedział godzinowy 30-sto minutowy. Trochę lepszej organizacji by ci się przydało.

zadzwoń do firmy kurierskiej , jak masz numer paczki i zapytaj gdzie ona jest ;) odpowiedzą ci albo dadzą numer do kuriera i z nim porozmawiasz o której około u ciebie będzie.Ja tak miałem jak mi orange telefon miało przysłać , firma kurierska podała mi numer do kuriera i było ok ;)

Gość do mnie ostatnio przyjechał pr
zed 22 i przepraszał bo mu się auto zepsuło :)

Gość kurierka k
dzwoniłam własnie-nie mogłam się dodzwonic pod żaden nr,dopier opóxniej jakis inny tel. ktoś odebrał pytam o paczkę,a ona że była skanowana dziś i żebym do kuriera dzwoniła dzwonię, słyszę głoś jakis bardzo mało profesjonalny,że jakas pomyłka nastąpiła,nie ten rejon i że jutro... ciekawe czy jutro bedzie na bank? pierwszy raz korzystam z kuriera bo akurat sklep internetowy z nimi współpracował...