Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammm booooooooooooooo

GDZIE Są HURTOWNIE SKąD BIORą ODZIEż WYSTAWIAJąCY NA ALLEGRO?

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli chcesz się zaopatrzyć do brze i tanio to na http://aliexpress.e-import.pl/ możesz tam wkupywać ciuchy, elektronikę i wiele więcej. I co pewnie Ciebie najbardziej interesuje - to to, że przebitkę możesz mieć sporą. To jest dobre miejsce na to żeby zacząć taki biznes, bo nie musisz barć tysiąca sztuk, tylko 1,2 10 ile tam chcesz żeby sprawdzić czy coś się sprzedaje,. W Polskich Hurtowniach się nie opłaca, nawet polscy producenci mogą się schować. A MAximus to nic innego jak import z chin.

Gość gość
ja do swojego butiku czesto zamawiam z tej hurtowni odzieży - http://www.odziezangielska.pl mają przogromy wybór i nawet dobre jakościowo, sporo marek. Tak to już chyba jest,że sukces właśnie w dobrej hurtowni leży w głównej mierze ;)

Gość olololo17
czy handlowac podrobkami beda w nocy 15.08

Gość Jagoda K
W sumie zależy, jakimi ubrania się handluje. Ja postawiłam na odzież chińską i biorę ją z http://www.e-hurtownik.pl/. Ceny mają tam bardzo fajne, a jakość jest bardzo dobra. Zainteresowanie klientów jest duże i na zyski nie narzekam:)

Gość gość
witam Was jezyk.gif powiedzcie mi czy jest z was ktos tutaj kto kupuje odziez z Wólki Kosowskiej przez internet z ich stron? otóż ja chcialam zakupic towar u nich przez internet. nie duzo z 5-6 rodzai bluzek. otoz na stronie jest cena netto a jak juz zamawiam to wyskakuje +23% VAT a ja nie chce placic Vatu bo jestem na ryczałcie... pomoze ktos? na miejscu wiem ze mozna kupic bez vatu ale to od cholery km by jechac po 5 paczek bluzek... pomóżcie :( jestem na ryczalcie wiec nie bede placic BRUTTO raczej

Gość gość
Hurtownia DMSLimited.com.pl ciekawa oferta outleu i sportu adidas reebok nike puma

Gość anee_n
Mam do sprzedania sporo fajnych ciuchów w dobrych cenach, marki mało spotykane w Polsce, świetna jakość, likwiduję tą część działalności i skupiam się na szyciu :) Chętnie wyślę ofertę na maila Dobra okazja ;)

Gość gość
Odzież prosto z fabryki z chin, kupują całymi kontenerami i sprzedają po całej Polsce.

Gość gość
Dzień dobry, może nie jestem hurtowniczką, ale jakiś czas temu prowadziłam butik z ekskluzywnymi artykułami z Włoch, jeszcze zostało mi kilkadziesiąt pozycji które pozwolę sobie poniżej przedstawić: 1. tunika TensioneIn rozm. S (grafitowa) 2. płaszcz Erika Mora rozm. 48 (czarny) 3. marynarka Galliano rozm. 42 (ze zdobieniami) 4. tunika Just Cavalli rozm. 42 5. spodnie 3/4 D&G rozm. 46 (czerwone, z aplikacjami) 6. Spodnie jeansowe C'n'C rozm. 28 7. Spodnie jeansowe Ferre rozm. 28 8. Spodnie jeansowe Versace rozm. 26 9. Spodnie jeansowe Galliano rozm. 26 10. Spodnie białe C'n'C rozm. 29 11. Spodnie jeansowe C'n'C rozm. 30 12. Spodnie Cavalli rozm. 29 13. tunika TensioneIn rozm. M 14. płaszcz Versace rozm. L 15. płaszcz skórzany Evapel rozm. 44 16. sukienka (długa) TensioneIn rozm. M - 2 sztuki 17.T-shirt Cavalli rozm. M 18. pasek Cavalli 19. Bluzka Cavalli rozm. 40 20. Bluzka Cavalli rozm. M 21. Torebka kopertówka Versace 22. Ciżemki Cavalli rozm. 39 23. Kozaczki - krótkie Exte rozm. 39, 24. Pasek Cavalli 25. Kozaki - krótkie Cavalli - rozm. 39 26. Koturny Ferre rozm. 39 27. Buty sportowe Versace rozm. 39 28. Czółenka Versace rozm. 37 29. Czółenka Versace rozm. 37 30. Torebka Cavalli (duża, skórzana) Wszystkie rzeczy sprowadzałam z Włoch, nie są to żadne chińskie podróbki. Pragnę to jak najszybciej sprzedać, bo kurzą mi się w domu, stąd za wszystko chciałabym 4500 zł pozdrawiam Krystyna

Gość AnaB123
Witam, ja prowadzę mały sklepik odzieżowy w Białymstoku. Kupuje asortyment z hurtowni internetowej. Dostawa kurierem to max 2 dni. Dostaję coraz większe rabaty więc jakoś jeszcze funkcjonuje na naszym rynku. Co do ich produktów to jest różnie. Jak kupisz najtańszy to niema co oczekiwać cudów. jest też średnia półka jak i najwyższa te najbardziej polecam, jakość dobra i fajne wzory. Sprzedają się najlepiej. Moja znajoma handluje pościelą i kocami od nich. sprzedają się super, jakość też bardzo na plus. www.fashioncentrum.pl lub 724512142 , jak coś to poleciła Ania z Białegostoku, może dostaniecie dodatkowy rabat.

Gość Franciszek1946
Ja mam sprawdzoną hurtownie internetową. Wszystko zamawiam z www.fashioncentrum.pl . Nie muszę jeździć, i mogę zająć się handlem. Towar kurier przywozi do sklepu, do domu albo na targ ale muszę poinformować do której godziny pracuje. Mają dobre ceny, żadnych problemów. Można zamieniać towar, czyli nie całą paczkę jednego tylko po pół.

Cześć kochane! Z powodu wyjazdu za granice likwiduje mój sklep. Mam sporo dobrej, markowej odzieży od takich marek jak; COS, Cheap Monday i Weekday, w cenie dużo niższej od hurtowni. Gdyby któraś z Was była na etapie otwierania sklepu i chciała okazyjnie zaopatrzyć się w towar zapraszam do kontaktu http://olx.pl/oferta/odziez-stockowa-outlet-likwidacja-sklepu-szwedzka-hurt-posklepowa-CID619-IDe1Gvn.html#ff7b060a50 Zaznaczam, że oferowany przeze mnie towar to nie jakieś niedobitki i pozostałości tylko w pełni wartościowy asortyment. Wystawiam całą aukcje ponieważ nie mam czasu sprzedawać tego wszystkiego na sztuki. Pozdrawiam Was Ciepło i życzę powodzenia!

Gość gość
to tak jak z odzieżą ochroną w sklepie jest dużo dorsza nisz w sieci. ja to kupuje w http://www.dydona.pl mają dobre ceny i duży wybór

Cześć , ja się zaopatruję u Pana Marka w hurtowni . Ogólnie taka mała rodzinna firma. Sprawdzają sami towar , głównie z Turcji . Mają zawsze nowości i mają ( co dla mnie najważniejsze ) nasze rozmiary . Zaopatrują sklepy w woj. Opolskim i Śląskim bezpośrednio . Ale w internecie też mają ofertę i można zadzwonić 731457410. Rewelacyjne ceny . Naprawdę tania.

Gość gość
jest wiele miejsc gdzie można kupić tanio odzież, ja od niedawna korzystam z oferty np. http://www.eszelki.pl/ mają dobry wybór szelek do spodni

Gość wiola2343
Skoro został tutaj poruszony temat cen, to ja również chciałabym zacząć pewną kwestię. Trochę odbiega od tematu, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Mam pytanie do osób, które mają swoje firmy. Importowaliście towar z zagranicy? Jeżeli tak, to z jakiego kraju? Czy były to Chiny? Słyszałam, że import z tego Państwa jego bardzo opłacalny. Ludzie jednak z niego rezygnują ze względu na zawiłości prawne. Tak się składa, że nie tak dawno natknęłam się na taki poradnik http://pomoc.wfirma.pl/-jak-zaksiegowac-import-towarow-z-chin Mam nadzieję na ciekawą dyskusję.

Gość gość
mi się wydaje ze ludzie mają powoli dosyć już tych chińskich ciuchów. Ja prowadzę sklep internetowy z odzieżą, ale wg własnych pomysłów. Jeśli szukacie dobrej jakości tkanin, to warto wybrać się do tej hurtowni http://migro-tex.pl/. Ja u nich zamawiam m.in. tkaniny na legginsy, odzież męską i na sukienki.

Gość royalsizexxl
Mam sklep z odzieżą dużych rozmiarów i dość fajnie mi idzie. Niedawno zaczęłam współpracować z nową hurtownią, a nawet nie hurtownią a producentem. Odzież bardzo dobrej jakości, niskie ceny ponieważ ubrania przywożą z zagranicy. Jakoże to producent, więc można zamawiać również niestandardowe reczy. Mogę dać Wam namiar na przedstawiciela tego producenta. Kolekcje naprawdę są rewelacyjne. proszę pisać do mnie royalsizexxl@gmail.com

Gość gość
jeśli interesują was również czapki zimowe, szale itp. akcesoria to zachęcam do sprawdzenia oferty tego sklepu https://kamea.pl/ Kupiłam tam bardzo fajną cieplutką czapkę z futerkiem w zestawie z szalikiem. Z tego co wiem to prowadza też sprzedaż hurtowa.

Gość KasiaWawa1982
A spotkaliście się z hurtownia internetowa kingfashion.com? Czy ktoś ma z nimi doświadczenie? Widziałam dużo jowych marek dziecięcych ale nie wiem jak z jakością. Na zdjęciach wyglądają super i wysyłka jest prosto z Anglii. Jak coś wiecie więcej to napiszcie bo chętnie się zainteresuje.

Gość mikki32
Są hurtownie, w których możesz kupić takie rzeczy. Tutaj http://m-moda.pl/ jest na przykład hurtownia odzieży damskiej. Ceny dużo niższe niż w innych sklepach. Jakość produktów dobra. Do tego duży wybór. Sprowadzają odzież z Turcji więc mogą sobie pozwolić na zachowanie dobrych cen :)

Gość gość
hurtowni jest bardzo wiele, można je znaleźć z bardzo różnorodnymi produktami, ostatnio zachwyciła mnie oferta http://www.eszelki.pl/ mają tam korzystną ofertę na szelki

Gość gość
Ja kupuję czesto na www.pakuten.pl jestem zadowolona zawsze, polecam.

Gość paulinka334
Biorę pod uwagę kilka hurtowni, na pewno Megabrand robi dobre wrażenie. Jestem po wizycie u nich w Myślenicach i naprawdę wygląda to wszystko profesjonalnie. Dużo markowych rzeczy za nieduże pieniądze, częste zmiany towaru, miła obsługa. Część z ich ubrań można przez stronę hurtowniamegabrand.pl sprawdzić.

Gość askapot
Ja rowniez od jakiegoś czasu korzystam z zamówień w hurtowni Megabrand. Powiem tak – na pewno mają korzystny stosunek ceny do jakości, mogę liczyć przy moich zamówieniach też na darmową dostawę. Z resztą jak ubrania wyglądają i ile kosztują to widać dokładnie na ich stronie http://hurtowniamegabrand.pl. Sprawny kontakt z obsługą, zawsze ktoś jest pod telefonem, nie ma takiej sytuacji, że potrzebuję dostawy pilnie a z drugiej strony brak kontaktu.

Gość DISNEY_hurt
jesli interesuja Panstwa ubrania licencjonowane Disney to zapraszam do mojej hutrowni kontakt 502218499

Gość gość
To forum to sami ściemniacze co chcą złapać frajera na swój towar

Gość MOKO ptak
Witam.Jesteśmy firmą zajmującą się tworzeniem i sprzedażą hurtową odzieży damskiej. Wyróżnia nas wielkie zaangażowanie w kreowaniu nowych trendów mody. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani współpracą z nami prosimy o kontakt. Zakupy realizowane mogą być w sklepie stacjonarnym C.H PTAK Hala G Box 51 lub zamówienia telefoniczne za pośrednictwem sprzedaży wysyłkowej pod numerem telefonu 511511317. Naszym klientom wysyłamy aktualną ofertę a także oferty promocyjne. Pozdrawiam firma MOKO

Gość JOLKO
witam serdecznie czy ktoś może mi pomóc?? jak znaleźć hurtownię odzieży Lagatti ( odzież włoska)w Polsce i za granicą? chciałabym otworzyć sklep stacjonarny. Z góry dziękuję za wszelkie informacje