Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammm booooooooooooooo

GDZIE Są HURTOWNIE SKąD BIORą ODZIEż WYSTAWIAJąCY NA ALLEGRO?

Polecane posty

Witam ludziska:) na pytanie gdzie kupywać hmmm ja ostatnio znalazłam bardzo fajną hurtowenie internetowa w markach jest tam bardzo duży wybór ubrań są róznego rodzaju bielizny,ubrania dla kobiet w ciąży, dla niemowląt do komunii na studniówki itp.. co do tego jakość bardzo wysoka , obsługa rzetelna i dostawa na czas:) polecam wejść i sprawdzić a nie będziecie żałowały http://www.hurtownia-olenka.pl/

Gość zestaw

https://www.olx.pl/oferta/zestaw-tommy-hilfiger-ralph-lauren-ck-CID87-IDxJLUW.html

Gość VOGO TRADE

Zajmujemy się produkcją i importem odzieży z krajów Azjatyckich. Przyjmujemy zlecenia na szycie ilości hurtowych tj. powyżej 1000 sztuk z jednego modelu.
Oferujemy wysoką jakość i konkurencyjne ceny.

www.vogotrade.com

Gość OlaCorde

Witajcie,

Podpowiedzcie proszę, gdzie najtaniej można kupić hurtowo bardzo dobrej jakości repliki ubrań? Możecie się podzielić waszymi kontaktami ? Nie mieszkam w Polsce tak więc nie zrobię konkurencji 🙂

Będę wdzięczna za wszystkie wasze sugestie olacorde(małpka)gmail.com 

Gość Artur

Witam czy nocny handel z vanów na wolce kosowskiej wciąż działa i w jakie dni ?? chcemy wybrać się z rodzina jak za starych czasów na duze  zakupy 🙂 jeśli masz jakaś informacje napisz arturrams90@gmail.com   dzięki i pozdrawia 

Gość Kasia

Witam.

Widzę dużo replik w necie palet Huda Beauty, Kylie, Anastazja  szukam źródła i nie mogę za cholerne znaleźć. 

Macie jakieś dojścia? 

Gość eliza345

Od producentów, np: moocha.pl

Gość Odoxk
Dnia 20.11.2011 o 12:43, Gość importują napisał:

importują bezpośrednio z zagranicy, i omijają szczelnie podatki i vat, idąć na ilośc nie zysk , zarabiając 50 procent zysku z przesyłki , każdy średio intelifgentny wie że przy umowie na firmę płaic się 10-12 za kuriera a zgarniają po 20-25 na alegro

Hahaha. Przepraszam bardzo ale pracuje na allegro i wiem po ile sie  placi za kuriera. Ceny sa minimalnie nizsze od kwoty ktora podaje sprzedawca. To sa grosze a nie jakies 10