Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammm booooooooooooooo

GDZIE Są HURTOWNIE SKąD BIORą ODZIEż WYSTAWIAJąCY NA ALLEGRO?

Polecane posty

w butikach za taką samą bluzke jak na allegro chcą nawet do 300% wiecej ;/

Gość djifnjkm kvbld
podnosze

Ale ja nie chcę kupić dla siebie tylko myślałam o takiej sprzedaży na allegro i zastanawiam się skąd brać te bluzki itd. Mieszkam w dużym mieście ale u nas te hurtownie (byłam) mają wysokie ceny... więc?:O

Gość wolka kosowska w w-wie albo
maximus?? Mozesz powiedziec cos wiecej? to są hurtownie? tanie?

Gość do powyżej
wólka kosowska albo maximus - to to samo, co na stadionie - chińczycy psrzedający swój shit - ja mieszkam niedaleko tych "przybytków" i kilka razy byłam z ciekawosci, poza tym masa znajomych tam pracuje - to naprawdę jest to samo chińskie badziewie co było na stadionie (zresztą - ci sami ludzie mają budy na stadionie i w maixmusie czy w CH wólka kosowska), ceny może i niskie, ale adekwatne do jakości towarów

Gość a ja mam takie pytanie
czy na prawde ceny w tym maximusie i CH są takie niskie, ze oplaca się je potem sprzedawac na allegro????????

Gość Dlaczego zamknąć

Gość Dlaczego zamknąć
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy:) Więcej konkurencji - niższe ceny badzieiwa którego i tak nie kupie, ale na igrzyska popatrzeć zawsze przyjemnie

Gość w góreeeeee

Gość skad ty sie urwalas
najlepiej oplaca sie sprzedawac na bazarze a ciuchy importuj z chin

Gość WolkaNova
Można też kupować przez internet. np www.wolkanova.pl hurtownia internetowa oferująca odzież właśnie z Wólki Kosowskiej.

Rosalinda no na pewno bardziej się opłaca płacić horrendalny czynsz za sklep, rachunki za prąd i ogrzewanie, ochronę i jeszcze pensje pracownikom bardziej niż handlować online 🖐️ Tylko czemu tego nie robisz skoro to taki świetny interes? :D

Gość importują
importują bezpośrednio z zagranicy, i omijają szczelnie podatki i vat, idąć na ilośc nie zysk , zarabiając 50 procent zysku z przesyłki , każdy średio intelifgentny wie że przy umowie na firmę płaic się 10-12 za kuriera a zgarniają po 20-25 na alegro

Przeczysz sama sobie. Skoro mają umowę na firmę z kurierem to jak mogą omijać podatki i vat mając konta firmowe na Allegro? A umowa z kurierem to wysyłka za 14-15zł, a nie 10-12. W dodatku firma musi doliczyć klientowi vat 23% za usługę transportową więc robi się prawie 20zł pani mądralińska. Z kolei ludzie którzy dodatkowo zawyżają transport mają najczęściej niższe ceny towaru - omijają w ten sposób drakońskie prowizje Allegro i mają rację.

Gość importują
mam umowe na firme i place 12 złotych brutto za paczkę do 30 kg,

Bardzo tanio można się ubrać w hurtowni odzieży używanej :classic_cool: Kupujecie tone ubrań, dostajecie zniżke, dowóz gratis i napewno trafi sie kilka(naście) dobrych ubrań a reszte można bez żalu wyrzucić do śmieci albo do poejmnika na ubrania.

Gość FKskjfbakjfbekwjfbekfbkebfa
w wolce kosowskiej jest sporo hurtowni, ale niestety wiekszosc jest kiepska jest chodzi o obsluge klienta a jak komus zalezy na dlugofalowej wspolpracy to jednak warto na to zwracac uwage ;p ja zamawialem ciuchy z roznych miejsc i jedyne miejsce gdzie nie musze siwiec z wnerwiania sie,ze jakis chinczyk mnie nie rozumie to hurtonline.pl . no i cenowo tez jest dla mnie korzystnie.

Gość gość
A nie chodziło Ci o onlinehurt.pl a nie hurtonline.pl ? bardzo dobrze znam OnlineHurt.pl bo sam z tej hurtowni korzystam ;) dobra hurtownia, dobre ceny. dla mnie ok bo nie chce mi sie jezdzic za kazdym razem po towar a tutaj przez net moge zamowic

Gość gość
chyba chodziło mu/jej o onlinehurt.pl ,bo nie ma w wólce czegś takiego jak hurtonline. znam dobrze te hurtownie, bo prowadze swoj sklep i mialem okazje wspolpracowac. nie mam zadnych zastrzezen. wspolpraca super

Gość onlinehurt
hej pisaliscie cos o tej hurtowni onlinehurt.pl . na czym polega wspolpraca? podpisuje sie jakas umowe z nimi? jest jakies ograniczenie co do ilosci zamowionych towarow itd? jak to wyglada? z gory dzieki za info

Gość gość
nie ma ograniczen, zamawiasz ile chcesz. ja jak zamawiam to raz mam zakupy na 500 zl a raz na 15 000 pln roznie to bywa :D przeczytaj sobie regulamin na stronie onlinehurt.pl bedziesz wszystko wiedziec :)

Gość andiiiiiiiiiiiiii
no w sumie nawet w regulaminie piszą o tej dostawie IV WYSYŁKA Wszystkie złożone przez Państwa zamówienia będziemy starali się realizować w najszybszym możliwym czasie Wysyłka następuje standardowo w przeciągu 24 godzin : - Od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie. - Od momentu złożenia zamówienia dla przesyłek pobraniowych Dla zamówień złożonych do godz. 10.30 realizacja następuje tego samego dnia. W wyjątkowych okolicznościach termin ten może ulec wydłużeniu o czym niezwłocznie poinformujemy Klienta. Hurtownia nie ponosi odpowiedzialnośći za niedostarczenie zamówienia przez kuriera w przypadku podania nieprawidłowych danych miejsca dostawy. a widze ze oni mają nie tylko chinskie rzeczy ale tez tureckie? w sumie spoko :) to moze po nowym roku sie do nich odezwe jakos

Gość gość
Witam! Nasza hurtownia internetowa www.outlethurt.com oraz sklep interetowy www.outlet-mania.pl zaprasza do zapoznania się z ofertą . Zapewniamy gwarancję konkurencyjnych cen, najwyższych jakościowo oferowanych produktów. Hurtownia internetowa Outlethurt to odzież znanych i cenionych zarówno marek jak i producentów m.in: Armani Jeans, Calvin Klein, Ralph Lauren, Guess,Hugo Boss Pepe Jeans, Ralph Lauren,TommyHilfiger,Zara,RiverIsland,Stradivarius,Bershka,H&M,i wiele wiele innych. Jesteśmy bezpośrednim importerem w związku z czym oferujemy bardzo konkurencyjne ceny, dla stałych klientów atrakcyjne rabaty i upusty. O szczegóły informacji prosimy kontaktować się telefonicznie bądź mailowo: Zdjęcia naszej aktualnej kolekcji znajdują się pod linkiem : www.outlethurt.com (zakupy hurtowe) oraz www.outlet-mania.pl (zakupy detaliczne) kontakt z nami: outlethurt@onet.pl tel 881-795-303 Zapraszamy i zachęcamy do współpracy!

Gość gość
ci co sprzedaja masowo to z hurtowni np albo wspomniana Wólka Kosowska albo np Tuszyn pod Łodzią z tym że aby kupić tanio trzeba kupić dużo. Ci co sprzedają amatorsko to różnie, wyprzedaże w sklepach, zakupy na ebay, ciuchy z lumpeksu (czasami zdarzaja sie nawet z metkami)

Gość gość
Jest mnóstwo hurtowni :D Wpisz: hurtownia + nazwa miasta. Są wielkie i są małe, specjalizujące się w sprowadzaniu wyspecjalizowanych towarów (np. włoskich torebek z kilku firm). Zasady zakupu w takich hurtowaniach są rózne: wcale nie zawsze musisz kupować tysiącami, ale to musisz obgadać ze swoim kontrahentem-hurtownikiem.

Gość gość
jeżeli chodzi o wysyłki można sobie w pewnych firmach załatwić w granicach 8zł za kuriera więc masz zarobek 10zł na przesyłce.

Gość gość
ja polecam te hurtownie http://www.wilowscy.pl naprawde super ciuchy, zamawiam od nich już chyba 4 rok i zawsze ta sama jakość , klientki wracaja zadowolone