Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia12345y

co robić bylam prostytuką

Polecane posty

Gość kasia12345y

co robic co robic? jestem prostA dziewczyną ,nie jestem inteligentna ja wiem o tym mam skonczoną szkole zawoDOWĄ MIALAM cięzkie zycie bylam prostytutką tak mojego męża poznalam ,przychodzil do MNIE ,pozniej umawialismy sie prywatnie.pokochal mnie bArdzo mimo ze taką mialam przeszlosc! oswiadczylę ,wzielismy slub!iurodzIlam mu córeczke ma na imię viviene!!ale on non stop jest w pracy .ja calymi dniami w domu,i wiecie co ? ja sie boje ze on korzysta z usług prostytutek.ja zaczynam miec obsesje -sprawdzam mu kieszenie i wszystko bo wiecie ?mnie w taki sposób poznal - to co ja mam myslec teraz??a jak ostatnio zapytalam" kochnanie,chcialabym isc do pracy jakby bylo coś to pamietaj O mnie .,ja sie naucze wszystkiego! A wiecie vCo On powiedzial? Tobie praca niepotrzebna,Ja pracuje i dobrze zarabiam jestes moją królewną o którą mam dbać i królewną której wszystko zapewnie i mojej malej księzniczce!!!!!!!!i A mnie rece opadly .wiem ze powinam dziekowac ze takiego faceta znalazlam ,ale ilez mozna w domu siedziec i sprzatac juz raz mu powiedzialam ze chce troche pocwiczyc -wiecie co? kupil mi rowerek do Cwiczeń czuje sie jak więzien!!!!!!!pomocy!!

Gość procter gamble
Królewną? Na pewno? A może kurewną? :)

Gość kasia12345y
gdzie mogę zrobic w swym fachu mistrzowskie papiery i certyfikat europejski?

Gość kasia12345y
to na nie są zarty ! to wyzej to podszywacze!!

Gość kasia12345y
nie bede sie zaczerniac ale jesli chcecie ok!!

Gość to badz nią dalej

Gość kasia12345y
na serio to nie jest kit!

Gość kasia12345y
ok -- nikt niechce pomóc ,no tudno!

Gość kasia12345y
myśle ze nie o to chodzi

Gość kasia12345y
pójde na trase szybkiego ruchu i sie wszystkiego wywiem

A czy kiedys rozmawialiscie o tym , tak naprawdę. Czy powiedzialas mężowi, zeby usiadl obok Ciebie i wytłumaczyłaś mu, że chcialabys zacząć się jakoś realizować poza domem. Powiedzialas, ze bardzo szanujesz i podziwiasz to, ze maz potrafi utrzymac cala rodzine, jestes z tego dumna, ale chcialabys tez zaczac cos robic, i ze nie chodzi tu o kwestie materialne , ale o to ze czujesz zle sama ze soba siedzac w domu i nic nie robiąc , itd itd . Ale nie chodzi mi o wspominanie o tym, ale o konkretną , pełną rozmowę o tym.

Gość kasia12345y
dlaczego mi pracy nie chce jakiejklwiek zalatwic?? on calymi dniami pracuje a ja tak siedze w domu!!

Gość kasia12345y
wychodze z córką ,ale jedynie na zakupy A ON calymi dniami w pracy!!A czy ja wiem czy On nie jezdzi do agencj towarzyskiej??sama niewiem! ale ma kontakty mógłby mi prace zalatwić byle jąką nawet!!

Gość kasia12345y
nawet bym mogła obciągac.

Gość to jest kit

Gość iqhdaouwif
głupia pizdo rusz dupe i sama sobie znajdź prace a nie po znajomości PS: i tak nie znajdziesz pracy bo nawet na sprzataczke trzeba miec liceum. spierdalaj nieuku!

Gość kasia12345y
Jak sie zapytam to On odpopowiada że po co ?? kiedys zapytalam Go A co ja tępa jestem?? A On ze nie tylko studia są potrzebne!!

Może być tak, jak pisze smutna. Ty sie boisz, że Cię zdradza z prostytutkami,a on sie boi, że jak wyjdziesz do ludzi, to znów sie zacznie...Albo, że spotkasz jakiegoś byłego klienta...Jedynie szczera rozmowa, jak ktoś wyżej radził, jest rozwiązaniem.

Gość kasia12345y
tak?? a bez wyksztalcenia jaką mam sobie prace zna;ezć?? przewznie to przez znajomosci !

Gość kasia12345y
a ja ani studiow nie mam i macica juz mi wypada. jedynie moge wykorzystac jakos moje przebogate doswiadczenia dopochwowe

wiesz co ?? mialam troszke podobnie -rozpisywać sie nie będe!! zaufaj facetowi!! On chyba bardzo i to bardzo Cię kocha!On dobrze zarabia a Tobie zaczyna sie nudzić -to normalne!wiesz˛Ja mialam troszkę podobnie -musisz jakies miec kobietko zajęcie.Ja tez tak podobnie mialam !! On naprawd musi Ci bardzo kochać!!

Gość kaska_oool
Swietnie sie sklada,jesli umiesz czytac/spiewac?;) wyraznie i glosno,nagrac sie na mp3 i wyslac mi-potrzebuje tego zeby puscic dz... mieszkajacej kolo mnie.Ona szlajala sie cale zycie,rodzice ja rozpieszczali,nadal kochaja ja mimo jej cpania,chlania,skrobanek co chwila.Zabawiala sie. Ja bylam za grzeczna,idiotycznie (jak widze) uczciwa.Za to niektorzy rodzice nie kochaja i gardza dziecmi.Jesli rozumiesz,daj znac.

Gość kasia123456
a gdzie ja moge znalezc prace -jestem bez wyksztalcenia!!!

Gość kasia123456Y
Taki mnie kocha to czemu mi nie znajdzie jakiejs pracy ?? poi znajomosciach?? a ja tak siedze w tym domu nawet kolezanek juz nie mam .bo jemu nie odpowiadają moje znajomosci

Gość tak to w zyciu jest
jedna bedzie prowadzić uczciwe zycie, starać się, uczyć, zdobywać wykształcenie, marzyc o zdobyciu dobrej pracy ale i tak twoja posade dostanie po znajomosci dziwka po zawodówce zycie

Gość kaska_oool
kazdy moze znalezc prace,rusz sie,szukaj-nie gardze toba,bo bylas biedna,bez kasy,rozumiem ale nie zdzierze tej szmaty mojej sasiadki,w dodatku rozkraczala sie przed kazdymi...

Gość dziwie sie twojemu mezowi
ze cie na zone wzial

Gość rumbrubru
ty naprwde jestes malo inteligentna i nie dziwie sie, ze nie chce cie nikomu polecic. pozniej by swiecil oczami za ciebie. rusz tylek i sama cos zacznij robic, nawet jak nie maz wyksztaklcenie, liczy sie spryt. a moze do szkoly jakiejs pojdziesz? jakis kurs? peno jest tego w urzedach pracy. zarejestruj sie jako bezrobotna i mozesz dzialac