Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielowa

Jestem w SZOKU!! ale sie dzisiaj dowiedzialam!

Polecane posty

Gość Danielowa

kolezanka ktora znam ponad 5 lat jeszcze ze szkoly sredniej przyznala mi sie dzis na spotkaniu przy kawie ze jeden jedyny raz uprawiala sex z moim obecnym chlopakiem z ktorym jestem 2 lata zrobila to chyba celowo ale ze dopiero teraz mi mowi kiedy ona sie z nim przespala ja z nim nie bylam poprostu nie bylismy wtedy para oni byli tylko dobrymi znajomymi... moj chlopak ( a raczej dorosly mezczyzna ) ani nie potwierdza ani nie zaprzecza -nie chce o tym gadac , jedynie moja znajoma nazwal łatwą chyba mu to wybacze!!! ale jestem w szoku... bo oni byli tylko znajomymi nie chodzili ze soba !!!!!!! czemu tak latwo z nia poszedl do lozka !!!!!

Gość Danielowa
i jeszcze ona mi mowi o tym dopiero teraz tyle czasu to ukrywala!!!!!!! ale gadala ze nie chciala niczego wczesniej psuc miedzy nami

"moj chlopak ( a raczej dorosly mezczyzna ) ani nie potwierdza ani nie zaprzecza -nie chce o tym gadac , jedynie moja znajoma nazwal łatwą " "bo oni byli tylko znajomymi nie chodzili ze soba !!!!!!! " zabawne. on ją nazwal latwa - a sam niby jaki byl?

pewnie go uwiodła poza tym obydwoje byli wolni trochę bez sensu się zachowało, że wyskoczyła ci z taka rewelacją

Gość jzfktfmf
ona nie jest w stanie niczego miedzy wami popsuc, jej po prostu nie ma

ale jak nie byliście wtedy parą, to teoretycznie nie powinno cię to boleć... ale z doświadczenia wiem, że rozum a serce to 2 różne sprawy :( musisz to jakoś przeboleć.. a z czasem nie będziesz już o tym myśleć

Gość Danielowa
moja kolezanka nie jest z nikim w stalym zwiazku ma 26 lat ale wiem ze lubi przygodne znajomosci nadal z jakimis facetami sie spotykala ale nic z tego nie wyszlo moj chlopak tez wie jaka ona jest a raczej sam sie o tym przekonal ale on tez widze za latwo z nia poszedł do łozka teraz obawiam sie ze moze mnie zdradzic a moze juz zdradzal, zdradza a ja o niczym nie wiem teraz bede go podejzewac chyba to sie rozleci ja mu wybacze ale....:-( ona to celowo powiedzial - ona chce popsuc nasze relacje

to ze facet spal z kims przed zwiazaniem sie, nie oznacza, ze bedzie w zwiazku zdardzal, no wybacz....... a co ty chcialas, prawiczka?

a swoja droga ta twoja koelzanka to sobir naprawde mogla zachowac dla siebie. no ale nic, z ta wiedzą nic ci sie nie stanie tylko wyluzuj. mial prawo tak samo jak i ona.

Gość Danielowa
ona to celowo teraz powiedziala jeszcze dodala ze kiedys byl bardziej przystojny a teraz gorzej wyglada i jakis taki zmeczony chodzi bo ona go widuje ponoc czasem na miescie niby sie tylko mijaja czesc czesc i tyle...

jakas zazdrosna pipa, nia sie nie przejmuj, bo ona to prawdopodobnie etraz bedzie mącic, bo widac, coś ja to cisnie,

Gość jzfktfmf
pogon kolezanke!

spanie bez zobowiazan, nie bedac w zadnym zwiazku, nie jest samo w sobie niczym zlym, ale swiadczy o pewnym stylu zycia. oznacza, ze generalnie dana osoba nie łączy seksu z miloscia. to nie oznacza, ze taka osoba bedzie zdradzac. ale i nie oznacza, ze nie bedzie..

Gość yhmmm
no mogła ci nie mówic... ale o co ci chodzi a trzeba zaraz ze soba chodzic zeby się przespac - ile ty masz lat 17 ?? a twój chłopak jesli uwaza ze jest łatwa to niech lepiej powie jaki on jest łatwy skoro tez z nią spał hehehe poza tym moglioboje o tym nie mowic bo jest to byc moze krępujące dla nich i nie wiadomo w jakich okolicznosciach doszło do tego... zreszta nikt nikomu nie musi się tłumaczyć ze swoich decyzji i opowiadac o partnerach sexualnych

Gość moniaka
jakas zazdrosna idiotka z tej kolezanki, trzymaj sie od niej z daleka

Gość yhmmm
i nie okazuj tej kumpeli ze cie to denerwuje bo bedzie robic ci na złóść

Gość Danielowa
pokłocilam sie z nia i wyszlam z kawiarni wyobrazcie sobie ze ona jest na tyle bezczelna ze na koniec juz w zlosci gdy ją wyzwalam powiedziala ze ona i tak by go juz wiecej nie chciala ( na sex niby) bo wtedy jak sie przelecieli on ( moj ) byl beznadziejny i skonczyl po 5 minutach !!! takie cos powiedziala bo wyszla za mna z kawiarni szla za mna i na ulicy takie rzeczy wygadywala ja uciekalam prawie przed nia i wsiadlam do autobusu ona jest nienormalna ... jeszcze teraz jestem zdenerwowana !!!!!

Gość jawyrocznia
To znaczy że z nim straciła cnotę.Więc to o czymś świadczy.A twój się nie będzie przed tobą tłumaczył tylko jak to wiadomo powie że to ta zdzira.Ona nie jest twoją koleżanką tylko Ci się tak zdawało niestety.

Gość Danielowa
rozmawialam teraz z nim przez telefon chyba szkoda bylo gadac juz nie bede z nim drazyc tego tematu powiedzial tylko: "z nia o tym rozmawiaj jak cie to tak interesuje nie ze mna , jej sie pytaj Zreszta ona wiele rzeczy klamie " -to jest jego dalsze wyjasnienie wiem dam juz spokoj ....trudno to bylo dawno....

Gość zmanierowana krytykantka
wyglada mi na to, ze przespali sie niedawno i ja olal. a ona teraz podklada mu swinie jak moze. to tlumaczy jej agresje i jego dyplomacje.

nie pozwol, zeby jakas pipa popsula to co miedzy wami jest. zreszta pewnie tylko o to jej chodzi. olej, zwyczajnie to olej.

Gość yhmmm
daj spokoj, pewnie złośliwie to powiedziała, poza tym jak tobie jest z nim dobrze w łóżku i sie dogadujecie, to nie rób pseudokolezance satysfakcji, bo widac ze chyba jest zazdrosna a ty zazdrosna nie masz powodu byc, bo było to przed tobą więc olej to

Gość Danielowa
on mi 2 razy powtorzyl ze ona wiele rzeczy klamie on zna ja tez jeszcze z czasow szkoly sredniej zreszta jakby mieli byc ze soba to by byli juz dawno bo ona znala go wczesniej niz ja musze to olac !!!nie bede sie przejmowac

Gość byla latwa a ze on wolny
to jej z lozka nie wygonil, co mial robic

Gość efekty nasza klasa.pl

Kochana badz pewna, ze ta pinda chciala wlasnie popsuc to cos co jest miedzy Toba i Twoim chlopakiem. Jesli bedziesz sie denerwowac i robic wyrzuty swojemu facetowi, to ona osiagnie swoj cel. Olej panienke, niech to ona jest na przegranej. Gdyby byla Twoja kolezanka, to nie powiedzialaby, ze spala z Twoim chlopakiem, po tak dlugim czasie. Pewnie peka z zazdrosci i knuje jakis glupi plan... Jest dziecinna i zalosna...