Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina.t.

czy to może być ciąża?? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość malwina.t.

witam dziewczynki! mam pytanie w dniu spodziewanej miesiaczki robilam test ciazowy i wyszedł negatywny , czy moge byc w ciazy? mam bóle kregosłupa , slabosci nudnosci, bóle głowy odpiszcie mi

Gość malwina.t.
t.zn dzien przed okresem zrobielam test i wyszedl negatyw , potem zrobilam w dniu okresu i tez byl negatyw czy to moze byc ciaza?

a instrukcji na teście nie raczyłaś przeczytać testy robi się najwcześniej po 3 dniu od spodziewanej miesiączki

a moze cos wiecej napiszesz? czy spalas z chlopakiem bez zabezpieczenia? miesiaczka moze spozniac sie z wielu powodow np. stres, wyjazd do innego klimatu itp

Gość malwina.t.
niebyło takiego konkretnego sexu , niebylo stosunku tylko facet ocierał penisem moje wejscie do pochwy a wiem ze mial ten plyn ..:(

To chyba powinno pozostać bez komentarza. Dziewczyno nie jesteś w ciąży. Przestań panikować, bo pewnie przez to okres ci się spóźnia.

Gość malwina.t.
czy test w dniu okresu jest wiarygodny? robiłam rano

to jak ty chcesz zajść w ciąże bez stosunku kolejne niepokalane poczęcie?

Gość malwina.t.
ale w tym plynie sa plemniki

malwinko nie zadawaj pytań skoro nie raczysz czytać odpowiedzi napisałam ci że testów nie robi się w dniu spodziewanej miesiączki co oznacza że tak wykonany test nie jest wiargodny

Gość malwina.t.
ja mam 17 lat (skoncze 1 lipca)

Gość malwina.t.
ale ja słyszalam zeby zajsc w ciaze niekoniecznie musi byc stosunek bo moze to byc dotknięcie penisem o wejscie do pochwy a plemniki przeciez sie poruszaja wiec sie przedostana do macicy //:(

onfim, a kiedy ty robiłaś ostatni test ciążowy? O ile wogóle. Nie rób dziewczynie wody z mózgu, Większość testów można wykonać już kilka dni po zapłodnieniu, a w dniu spodziewanej miesiączki test już jest całkowicie wiarygodny. Poziom hcg w tym czasie już jest wystarczająco wysoki, szczególnie rano.

w swoim życiu z 6 testów. I na każdym czarno na białym pisało wykonywać w okresie 3-5 dni inaczej wynik może być niewiargodny

Gość nie wiem jak się nazwaćć
a czy jeśłi chłopak wsadził mi palca, mokrego od płynu prejakulacyjnego to możliwe jest że jestem w ciąży? Było to przedwczoraj. Okres mialam 21 marca.

ehhh, chyba nie ma sensu tłumaczyć, bo już nakręciłaś sobie filmy. Radzę zaprzestać jakichkolwiek kontaktów z chłopakiem, zanim nioe przestaniesz tak się bać ciąży. Test zrobiłaś wyszedł negatywny, nie było stosunku. Przestań schizować. A jak się boisz to idź do ginekologa

" ale w tym plynie sa plemniki" hahaha ty pewnie masz ledwo 12 lat sloneczko porozmawiaj z mamusia na ten temat

ten płyn to prejakulacyjny.

Gość malwina.t.
ja itak sie boje shizy mam :O zrobiłam test dzien przed okresem wyszedł negatyw , potem zrobiłam w dniu okresu tez był negatyw i tego samego dnia rozbolał mnie bardzo brzuch i dostalam okres , czy moge zrobic test 1 dzien po okresie ?????? ZAPOMNIALAM wczesniej dodac ze okres był był ale bardzo brzuch mnie bolał przy okresie a słyszalam ze ciaza mozliwa bo ... ból brzucha

a czy jeśłi chłopak wsadził mi palca, mokrego od płynu prejakulacyjnego to możliwe jest że jestem w ciąży? Było to przedwczoraj. Okres mialam 21 marca.

Wiesz, co to teraz to już ktoś powinien cię naprawdę uświadomić. O jakiej ty ciąży ty wogóle piszesz? Okres, negatywny test, brak sexu. Hmmm.

Gość malwina.t.
kolezanki mi mówia ze jak przy okresie bardzo boli brzuch to mozna byc w ciazy. wiec kupiłam test i chce zrobic ale ile dni po okresie odczekac , czy to nie ma nic do tego

odpowie mi ktoś?:)

Poziom wiedzy polskich nastolatków mnie załamuje. Co ma piernik do wiatraka. Nie słuchaj koleżanek. Bo one widzę wiedzą tyle co ty. Jak nie wiesz co i jak, chociaż sprawa jest jasna, tylko ty roisz sobie w głowie, to idź do ginekologa. Niech ktoś kompetentny cię w końcu uświadomi. Testy nic nie dadzą.