Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina.t.

czy to może być ciąża?? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość malwina.t.
okokokokoko a czemu testy nic nie dadzą?

Zrobiłas już dwa i nadal się stresujesz, mimo że wszystko mówi, że w ciąży nie jesteś. Kolejny test też cie nie upewni, bo będziesz się nadal denerwować.

malwina przeczytaj instrukcje dokładnie lub poproś a w aptece o test który można wykonać test po kilu dniach po terminie spodziewanej miesiączki a nie pytaj tutaj, jeśli przy okresie boli brzuch to trzeba to uznać za coś określmy to mianem normalnego wiele kobiet boleśnie przechodzi samą menstruację u niektórych ból pojawia się również na kilka dni przed spodziewanym okresem

Gość malwina.t.
wiesz jak sie boje , kolezanki mi powiedzialy ze jak brzuch podczas okresu boli to znaczy ze zagniezdza sie jajeczko czy cos takiego :(

Gość nie wiem jak się nazwaćć
a czy jeśłi chłopak wsadził mi palca, mokrego od płynu prejakulacyjnego to możliwe jest że jestem w ciąży? Było to przedwczoraj. Okres mialam 21 marca.

Wiesz co radzę poprosić kogoś w szkole, żeby was wszystkie uświadomił. Co za bzdury. IDX DO GINEKOLOGA. Niech ci wszystko wyjaśni. A nie rób durne testy i nie wkręcaj się dalej. Onfim, ehh.

malwinko ty może pogadaj z kimś kto ma większe pojecie o tym niż twoje koleżanki . Bo one pomyliły ból menstruacyjny z implantacyjnym który czasami pojawia się wraz z krwawieniem kiedy jajeczko się zagnieżdża .Ale to są dwie różnie sprawy. idz do ginekologa on ci wytłumaczy i może przestaniesz tak schizować

Gość nie wiem jak się nazwaćć
odpowie mi ktoś????????

Gość ewa taka mała
czytam takie topiki to mnie trafia szlag!!! ale coż tak to jest jak dzieci biora sie za sex

Gość ewa taka mała
według mnie ciazy niema sprawa jasna! testy negatywne i OKRES !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!!

Gość co za ulom
malwina- ile razy jeszcze bedziesz o to pytac debilko??????????

nie wiem jak sie nazwać idź sobie test zrób albo coś albo idz sobie paluszki powsadzajcie i protestujcie a potem dajcie znać

Gość malwina.t.
NO TAK ALE podobno jak brzuch boli przy okresie to sie zarodek zagniezdza

Gość ewa taka mała
przestan piep!rzyć głupoty własnie jak cie bolał brzuch przy okresie to jest wszystko ok bo macica sie złuszcza i wydala (gdy do zapłodnienia NIE DOSZŁO)

czy ty rozumiesz co piszesz ? jak ci sie zarodek zagnieżdża przy okresie okres to złuszczenie się nabłonka macicy wiec w czym dziecko ci się to jajeczko ma zagnieżdzać

Gość be_eata
malwina nawet ja to wiem- nie jestes w ciazy :P jakbym ja zrobila test, to byl byla pewna ze nie jestem,,a brzuch nigdy Cie nie bolal? spojrz- 1. mialas okres 2. stosunku jako takiego nie bylo 3. dwa testy-negatywne 4. a do tego te wszystkie wypowiedzi o tym ze NIE jestes w ciazy :) mnie by chyba to uspokoilo :) chociaz gdzies czytalam z4e wlasnie okres moze wystepowac do 3miesiacy :P . prawda? :P { nie schizuj sie tylko :) }

Niby może, ale każde krwawienie w ciąży, jest zagrożeniem i powoduje szybką reakcję lekarzy ginekoilogów. Ale to krwawienie a nie normalna miesiączka.

ja jeszcze czekam aż napisze że zna przypadki że kobiety maja okres normalnie a są w ciązy

się śmiej mało ty takich jest co się boja ciąży a okres mają . Co najmniej raz na dwa dni taki przypadek jest na forum. Przynajmniej się pośmiać można

Gość malwina.t.
onfim - bo znam

a nie mówiłam hi hi hi opowiedz ja też chętnie posłucham

Gość lol....
dobra sory podszylam sie pod malwinke bo leje tu ze smiechu juz.. wybaczcie dziewczyny ze Was dobilam (prawdopodobnie) tym stwierdzeniem;d pzdr

Gość lol....
eej.. a jesli robilam kolesiowi loda i spuscil mi sie w buzi.. to .. to moge byc w ciazy? no wiecie.. sperma w koncu jest w moim organizmie;/

dodam że przez bieliznę wodę a nawet przez kożuch zajdziesz :]