Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony jaśnie

Dzisiaj doznałem olśnienia...

Polecane posty

"tylko penetrowane obiekty, będą nieco niższych lotów" heh, bierzesz to, na co uwazasz, ze zaslugujesz. :p

Gość daro86
ni graj cwaniaka buraku bez muzgu ni taki tłuman skoro na polibudzie jestem ale jak to e mówi do debili tylko siła przemawia

Gość
niuł brend => jak się da wziąć to weźmie, dalej to juz kryminał :P

Gość daro86
ktoś ci doradza a taki idiota nie potrafi tego docenić życze powodzenia jechania całe życie na ręcznym

Gość daro86
zmądrzej a potem ćwicz bo sobie krzywde zrobisz bo do tego też trzeba mieć troch intelektu

"heh, bierzesz to, na co uwazasz, ze zaslugujesz" bierzesz to co uznajesz za istotne... jesli ktos uwaza kobiete za wór na pserme i wazne jest tylo by był ładny, to akurat trzecia cecha sie nie liczy... a co do uzytkownika daro - jesli jestes na politechnice, to tylko swiadczy o upadku wyzszych uczelni w Polsce :)

Gość
daro86 => Rozumiem, że kolejny dyslektyk z zaświadczeniem z bazaru? Unus multorum... Ja rozumiem, że techniczny może nie wiedzieć, kto to np. Liszt, czy nie czytywać Kanta, o.k., jego prawo, ale po polsku pisać to już mógłby się nauczyć. A jaki okrutny styl! Od razu widać, że wykuty na setkach fascynujących lektur typu Bravo. O nieumiejętności wyłapywania ironii juz litościwie nie będę się rozwodził.

Gość ciemnotaa
Trudno na ulicy oglądać się za charakterem lub inteligencją :O Lubienie "rzeczy" ładnych, estetycznych jest cześcią natury człowieka. Więc co w tym złego, ze ktoś obejrzy się za ładną osobą?

Gość no to sie jeszcze
chlopaki weźcie za włosy...hehehe

Gość ukrywająca
Daro 86---Ty nie rozumiesz tego ze nawet na tym topiku nie umiesz zainteresować.:O Nie masz tego czegoś i nic tego faktu nie zmieni.

Gość daro86
widać że zrbrało się grono samych intelientów szkoda tylko że po 6 klasach buhaha za dużo książek za mało życia koleszko

Gość oświecony jaśnie
kobiety piszecie mi tutaj dokładnie to samo co mi mówią koleżanki....ale to są bzdury...gadki szmatki o charakterze a w śline idą z lovealsami na imprezach.....te pół hipokrytki to czekają do drugiego spotkania......

Gość no to sie jeszcze
Apostoł Nienawiści -ojciec ęą daro86 -zbuntowany syn

Gość daro86
sory ale się zgubiłem na jaki temat debatujemy dogryzania sobie?

Gość
daro86 => i pewnie cie jeszcze tego życia ulica nauczyła? :D Dziewczyny!! Mamy tu wysportowanego, świetnie zapowiadającego się młodzieńca, posługującego się językiem jakże pięknym, mądrego życiowo, rozchwytywanego przez kobiety... Pewnikiem na wydaniu. :P Jakaś chętna. Chłopiec tak baaardzo się stara!

daro86 - kolejny komandos klawiatury... aż się spocił z wrażenia jakie wywarł sam na sobie dokonując aktów heroicznej odwagi w tym temacie :D prawdziwy z niego twardziel. teraz musi wyciszyc się, uspokoić oddech i kołaczące od wypełniającej go adrenaliny, serce... Ale jest zadowolony, odniósł kolejne zwycięstwo... Po raz kolejny pokazał, że potrafi napisac naprawde ostre słowa i przełamac strach, wciskajac przycisk "wyslij odpowiedź" Jestes wielki :D:D

Gość
no to sie jeszcze => au. Gdzieżby mi takiego inteligenta spłodzić? U mnie w rodzinie same rolniki. Chyba siem bym wziął i pochlastał z tej "radości". Dawno po mnie tak nikt na tym forum nie pojechał ^^ Respect. :P

Gość
komiczne => dobre, dobre, humor Ci się ciągle wyostrza :P

Gość no to sie jeszcze
istne kabuki..nawet charakteryzacji nie potrzeba

Apostoł - musze mieć natchnienie albo silny impuls... w tym przypadku naprawde poruszyła mnie ta demonstracja szaleńczej odwagi... a nawet brawury w wykonaniu dara :P

Gość
komiczne => językowo faktycznie, choć muszę powiedzieć, że bardziej zafascynował mnie swoim głębokim zrozumieniem kondycji współczesnego człowieka, co więcej kobiety, ta promieniejąca z jego tekstów mądrość życiową... Słów mi brak z zachwytu. Zaprawdę, oto Tathagata, ten który osiągnął...

masz racje... na dodatek ten bogaty zasób słów... przyznam, że co chwila odpalałem google, by sprawdzić znaczenie uzywanych przez niego wyrazów... doprawdy trudno w dzisiejszych czasach odnaleźć osobę, która wykazuje tak ogromną dbałość o słowo mowione i pisane, dla ktorej erystyka w wydaniu klasycznym jest chlebem powszednim... to piękne

Gość
Gdzie nam do niego :o Chyba się zaleję. Nim żółć mnie zaleje z zawiści.

Gość no to sie jeszcze
"przyznam, że co chwila odpalałem google, by sprawdzić znaczenie uzywanych przez niego wyrazów... " Tathagata=Budda

Gość ukrywająca
Nieładnie:O Tak sie zachowują kulturalni faceci?Teraz jest tak zdenerwowany ze pewnie kompa wyrzucił przez okno.

Gość
Do mnie przez całą moją smętną karierę na tym zapyziałym forum żadna nie przybiegła 😡. Latawice. Przyjdzie taki, rzuci mądrym tekstem, i już każda jego. Nosz, kurwa mać. :(

Gość
No, tak kultura. Kolejny mój deficyt... :( Zawsze się zlecą jakieś harpie i człowiekowi dosrają :o Cała Kafeteria :o

"Teraz jest tak zdenerwowany ze pewnie kompa wyrzucił przez okno." gdzie tam, on zapewne odszedl z wyrazem triumfu na twarzy celebrowac zwyciestwo na silowni. :classic_cool:

ukrywajaca - my to proste chamki - gdzie nam do tego wykształciucha.. zreszta - jestesmy sfrustrowani ciągłym przetrzymywaniem materiału genetycznego w naszych mosznach - zero szans na kobiete, bo tacy jak on wyrywaja wszystkie sprzed nosa czy to nasz wina, ze nie mamy takiego gadanego jak on? :(