Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświecony jaśnie

Dzisiaj doznałem olśnienia...

Polecane posty

Gość oświecony jaśnie

dal kobiet wygląd facetów jest tak samo ważny jak dla nas ich....na mieście widziałem ładne dziewczyny z ładnymi chłopakami, za ładnymi się babki oglądały a noramlnych nie zauważały taka prawda..... Te gadki o charakterze itp chyba tylko dla poprawy waszego ego... Ja właśnie jutro ide po soczewki kontaktowe pozbęde się okularów, książki do szafy, bo potzrebuje miejsca na hantle, zamiuast zapraszać koleżanki do kina czy pizze odkładam kase na ciuchy..... 100 krotnie większe szanse, że po tych zabiegach znajde dziewczyne niż liczenie , że spodoba jej się mój charakter..

Gość oglada sie na ulicy
pewien gatunek dziwczyn, jak ci akurat na takich zalezy... Hantle nie zaszkodza, ale po co wyrzucac ksiazki- co ma jedno do drugiego.

Gość
Gratulacje Kolumbie. Odkryłeś Amerykę.

Gość a ty biedny myślałeś
że bez inwestowania w siebie jakaś cię zechce? a tak poważnie ja poleciałam na charakter i pupę piekną ale nie żałuję.

Gość mądrala-
100krotnie większe szansę, że najdziesz łatwą laskę do szybkiego dymania...Bo chyba o nic innego Ci nie chodzi. Może być jeszcze tak, ze pobawi sie Tobą jakaś puszczalska, ale w obu przypadkach efekt będzie taki sam, zostaniesz sam jak palec i będziesz pytał, dlaczego laski lecą tylko na wygląd...

Gość oświecony jaśnie
szukałem 23 lata normalnej dziewczyny, wielokrotnie starałem się o twe niby wartościowe...a efekt ciągle taki sam...jak urodą nie przyciągniesz to nawet nie dostaniesz szansy zatrzymać charakterem...taka prawda

Gość ale madrala
j.w.

Gość
mądrala- => Wiesz, kontynuując twój tok rozumowania dochodze do wniosku, że najbardziej wartościowa kobieta na ziemi musi byc poślubiona jakiemuś naprawdę straszliwemu monstrum. Żal biedaczki. Zresztą, jaka by nie była, to przynajmniej zamoczy.

Gość mądrala-
To nie jest kontynuacja mojego toku rozumowania...

Gość
oświecony jaśnie => co tu dużo kryć -sama prawda.

Gość dejot
gdyby kobiety nie były takie zakłamane o wiele więcej facetów by " olśniło"

Gość daro86
stary siłownia i tym podobne bajki znajdziesz ale jakiegoś pustaka a nie dziewczyne ja ćwiczyłem 3 lata 5 razy w tygodniu 3-4 godziny dziennie efekty 4,5 na łapie i zajebista sylwetka 150 na klate i 110 na barki i nawet zrobiłem mature na 4 nie to żebym się chwalił ale to teoria dziewczyny lecą na wrażliwych facetów z poczuciem humoru i wiedzących czego one oczekują i to jest prawda bo złapać laske na wygląd to bzdura no chyba że interesują cię tylko przygody

Gość ukrywająca
Kurwa Facet nie ma być sliczny tylko INTERESUJĄCY. Widocznie nie masz nic w twarzy co przyciąga wzrok.Postawa faceta tez duzo mówi ,to jak chodzi ,w jaki sposób sie zachowuje przy kobietach..Wiec kuzwa nawet siłownia Ci nie pomoże jak bedziesz wyglądał jak zbity psiak

Gość
ukrywająca => sport kształtuje też charakter :P Jak da w mordę jakiemuś studenciakowi chudzinie od razu nabierze pewności siebie :P

Gość blisko prawdy daro86
w tej drugiej części twojej odpowiedzi. powiedz tylko wiesz już czego my kobiety oczekujemy?

Gość daro86
albo cię ocenią jak pustego koksa i taka jest prawda bo na wygląd to blach to ty poderwiesz a i nawet nie jeśli nie masz nic w sobie odkryj najpierw siebie jaki jestes i twoje zalety a laski będą same lgnąć i nie szukaj na siłe bo to ci nie wypali

Gość ukrywająca
Jak przy kobiecie da w morde chudzinie,to kobieta poleci do chudziny a z NIego zrobi chama.Niech lepiej poćwiczy i poczeka jak Mu miesnie urosną,wtedy przynajmniej respekt bedzie budził.

Gość daro86
staram się rozumieć dziewczyny chciaż nie zawsze to mi wychodzi bo właśnie w zeszłym zerwała ze mną dziewczyna z którą byłem 3 lata więc chyba nie do końca a kto może zrozumieć kobiety skoro nawet bóg nie wie co myślą

Gość daro86
mieńśnie to nie wszystko sam to wiem bo przejechałem się na tym liczy się przede wszystkim człowiek i jego charakter

Gość
ukrywająca => dać w mordę dla własnej satysfakcji, a nie dla podrywu :P W ramach odkrywania siebie :P Poza tym - idealistka z ciebie. Chociaż w "Next" ten motyw zadziałał :P

Gość daro86
ludzie są tak skąstruowani że każdemu z gatunku przypada jedna samica która go rozumie a on ją

Gość blisko prawdy daro86
gorzej-same nawet się nie rozumiemy do końca ale miło,że się starasz nadążać.

buehehe, jak czytam te wypowiedzi typu, dziewczyny nie leca na charakter tylko na wyglad, to zal mi ich autorow. aby dziewczyna poleciala na charakter, najpierw trzeba miec ten charakter wyjatkowy i szczegolny. ale znowu nic po charakterze, jak jego wlasciciel jest idiota.

Gość daro86
jak chcesz ćwiczyć to zmądrzej też kidyś taki byłem na dobre to ci nie wyjdzie chcesz dać w morde to idzi na box itp albo wyżyj się na worku a nie na kimś słabszym bo na szczupłych można się przejechać zle trafisz i wylądujesz na intensywnej mięśnie to nie wszystko już mówiłem ważne co w głowie

Gość daro86
to fakt ale co z tego że masz wygląd a podchodzi taki pakoś to laski i zaczyna coś buczeć pod nosem bo nie wie co powiedzię daj spokuj ja 3 lata ćwiczyłem i wtedy laski nie miałem w głowie tylko siłownia i siłownia bo to jak narkotyk jak wpadniesz to nie wiesz kiedy skończyć ciągle ci mało

ale jesli wyglądu nie ma, to charakteru nikt nie pozna :D zreszta to wszystko półprawdy - trzeba miec dobry wygląd, kase i byc interesujący z akcentem na ostatnią ceche... gwarantuje to wiele satysfakcjonujących penetracji... pierwsze dwie cechy oderwane od trzeciej zreszta też, tylko penetrowane obiekty, będą nieco niższych lotów

Gość ukrywająca
Lubie chamów którzy leją w morde(słusznie oczywiście)lubie samochody,pociąga mnie facet typu''niedawno wyszedłem z paki''ale musi mieć ze mną wspólny temat ,wiec ksiązek nie wyrzucaj drogi autorze.

Gość
daro86 => zmądrzałeś? Ale z ciebie przedtem musiał być tuman... :o

Gość daro86
już koniec burzliwej dyskusji