Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hajduczek na weselu

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość Hajduczek na weselu

w czerwcu idę na wesele córki mojej przyjaciółki, mam 45 lat i na weselu nie będę długo więc sukienki typowo balowej nie szukam.. wiem że nie można iść ani na czarno ani na biało, znalazłam na allegro sukienkę która mi się bardzo podoba.. problem w tym ze jest czarno-biała... :( http://www.allegro.pl/item345917890_letnia_sukienka_rozmiar_42_nowa_wysylka_gratis.html jak myślicie?

Gość Hajduczek na weselu
podnosze

Gość ddddddddddddddddddddddddd
mnie się podoba

Gość przyszła star d...
fajna, skromna, ale elegancka, dobierz fajne dodatki i będziesz wyglądać super, tylko chyba do niej trzeba mieć dość zgrabną figurę, nic nie piszesz o swoje, więc pewnie masz ;)

Gość 84e45
nie pomyliło ci się forum ?

ja co prawda jestem sporo młodsza ale mogę powiedzieć że moja mama ma podobną i mi się w niech bardzo podoba :) buty na szpilce, włosy ładnie ułożone, naszyjnik z perełek albo złoty łańcuszek i cudo :) a jakby dzień był pochmurny (oby nie.. w czerwcu już muuuuuuuuusi być ciepło) to taki szeroki szal na ramiona :)

Gość skrzypovita
jak dla mnie materiał ok bo jest napisane na aukcji że to 100% poliester-tiul 100% lycra a takie rzeczy zawsze podają prawdziwe bo łatwo to sprawdzić i negatywem przywalić ;)

Gość Hajduczek na weselu
dziękuję wszystkim za opinie, jeszcze to skonsultuję z córką i może się zdecyduję.. zobaczymy, wiem że te sukienki ma jeszcze jeden sprzedający.. tylko droższe :o 84e45- czemu miało mi się forum pomylić? to jest forum dyskusyjne kobiet, a zakupy i ubrania to część nas ;)

Gość fgew
spokojnie taka sukienka pasuje. w tym wypadku czern i biel nie przeszkadzają

W porządku sukienka. Kolor też. W czerni też na wesela się chadza, to nic nie stosownego, Twoja nie jest całkiem czarna:)