Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjer

na co zwracaja kobiety uwage u facetow?

Polecane posty

1. cudne oczy 2.włosy blond 3. super pupa jeśli spełnia te kryteria to popatrzę jeśli nie to głowy sobie i jemu nie zawracam;-)

-oczy -dłonie -wzrost -karancja -iloraz inteligencji -poczucie humoru -zaradnosc(i nie chodzi tutaj o stan portfela ale o to zeby facet nie byl leniem i cale dnie spedzal przez tv) Idał ideałem ale jak sie zakochamy to wyglad czy tez wykonywany zawod lubego nie ma znaczenia ,musi byb poprostu kochany :)

Gość ghjer
kobiety chyba robia to dyskretnie .

Gość ghjer
a ne ten tylek to rzucacie okiem czy potraficie duzej zawiesic oko?

na tyłek to ja mam oddzielne kryteria oceny ;-) ale nie mogę ich zdradzić... to tajemnica ;-)

wyglad, inteligencja, charakter, upodobania, zainteresowania, samoocena, nastawienie do zycia, swiata... czy to tak trudno zrozumiec, ze im wieksza iloscia atutow mozecie zaimponowac, tym lepiej? 💤

oj nie mogę napisać....odpowiedziałam tylko na pytanie w temacie ;-) mi musi sie podobać pupa...jeśli mi sie nie podoba...to nawet nie patrzę na faceta...i tyle ;-)

- zadbane zęby -czyste dłonie -barwa głosu -zapach -sposób w jaki zwraca się do kobiety to są podstawy, wszystko inne można potem dopracować :) 🌻

Gość 5646367
W takiej kolejnosci: czy zadbany, czy ma wszystko na miejscu (zeby, wlosy:P), wzrost z waga, ogolne wrazenie, potem twarz- cera i oczy, klata (ale nie umiesniona i rozrosnieta w czteropak) szerokie barki, pupa, uda no i zeby nie byl owlosiony jak buszes

Ja lubie jak chłopak ma dłuższe włosy :) Nie mam na myśli oczywiście wlosów do kolan :P Włosy jednak muszą być zadbane, bo inaczej masakra. Nienawidze za to łysych i napakowanych, brrr... Lubię jak chłopak ma duże dłonie, szerokie barki i ładnie pachnie :D

1. uśmiech - musi być słodki i niewinny 2. charakter - nieśmiały, cichutki 3. styl - trochę reggae, dłuższe ciemne włosy, musi lubić zielony kolor. żadnego żelu, skóry, pedalskich obcisłych ciuchów itp. 4. musi być zadbany ale nie spedalony (z tym prawie zawsze faceci mają problemy)

- Czyste dłonie, zęby ( i w miarę proste:P), buty i włosy - Miły zapach Lubię facetów towarzyskich, mających poczucie humoru, wygadanych. Nieśmiały milczek nie ma szans bo ja sama zamykam się przy takim facecie. No i żeby pogadać się z nim dało na różne tematy... Nie toleruję jak koleś robi błędy ort., bo to zwykle oznacza, że jest delikatnie mówiąc mało inteligentny:P Przynajmniej do tej pory to się sprawdzało.

Gość takie tam duperele...
Oczy, najlepiej piwne :) :) :) i dłonie, oczywiście czyste i bez obgryzionych paznokci. Potem wzrost bo jestem wysoka i lubię buty na wysokim obcasie :)

zeby zwrococ moja uwage musi posiadac....: 1)ciemne wloski 2)wysoki 3)dobrze zbudowany 4)fajne ciuchy 5)musi ladnie pachniec 6)oczka miec ladne i takie "ujmujace"spojrzenie ze nogi sie uginaja...:classic_cool: Cechy wewnetrzne: 1)spokojny 2)zrownowazony 3)madry 4)stanowczy 5)inteligentny 6)czuly 7)kochajacy 8)zaradny 9)umiejacy pocieszyc I zebym zawsze mogla na niego liczyc :-D ❤️

Gość Anniet3
Grubość portfela.

Gość taka se
no jak to na co...musi miec duuuuuzeggoooo kutasaaaaa, a wy nie wiecie faceci, ze te głupie pytania zadajecie?? liczycie ze na wasz zawszawiony intelekt lecimy?? Neardentalczyk przeciez nie ma intelektu :-D

a właśnie że rozmiar nie ma znaczenia jeśli facet wie jak zaspokoić kobietę:P kiedyś ktoś stwierdził, że i paluszkiem można dobrze zrobić :P trzeba tylko wiedzieć jak:P:P:P

kurde z tego co piszecie to ja jestem super facet :O tylko jedno ale takich facetów nigdy nie wybieracie

kwestia gustu rzecz jasna... gdybyśmy wszystkie miały ten sam to ten temat nie mógłby istnieć ;-)