Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjer

na co zwracaja kobiety uwage u facetow?

Polecane posty

Gość On zakola młody szczeniak
a podobno łysinka czy zakola nie mają znaczenia :( A co druga tu obecna sucz wymienia włosy 😠 zakłamane suczyska :(:( buuu :O

Gość grubość portfela

Gość 5646367
c.r.e.a.m Moze spelniasz kryteria dotyczace wygladu, ale z charakterem u Ciebie ciezko. Wygladasz mi na strasznego pesymiste, niepewnego siebie, co 2 post to skwaszona mina i w dodatku ta stopka. Jesli Twoj usmiech wyglada tak- :/ to i super cialo nie pomoze

"tylko że większość pisze tutaj o swoim ideale..." a jaki to ma sens? :D jak było przewałkowane 1000 razy a nawet jak nie, to i tak z gry wiadomo jaki to będzie ideał ;) na pewno nie niski, łysy, suchotnik z zapadniętą klatką

Gość wyspowiadam sie Wam
Ci faceci mają u mnie szanse- wysocy(ponad 180}oczy najchętniej zielone.zbudowani,zadbani,mescy,pewni siebie.Rozmiar---nie duży( boje sie dużych) :O Samochód mile widziany,kasa też,poczucie humoru ODPADAJĄ łysi,rudzi chudzi niscy niesmiali zakompleksieni,głupole pakerzy chamy prawiczki

ta minka mi się podoba dlatego ją umieszczam :) a co do stopki to za chwilę premiera nowej :)

a mówią, że każda potwora znajdzie swego amatora ;-) czyż to nie jest prawdą? kwestia gustu przecież... ilu ludzi tyle gustów...czasem różnią sie drobnym szczegółem ale jaki ten szczegół w rzeczywistości może się okazać ważny...

no pięknie...a myślałam że nie zauważysz że nie dodałam iż to działa w obie strony ;-)

to zapewne zależy od kobiety . Zatem odpowiem za siebie : - charakter - inteligencja - stosunek do rodziców - poczucie humoru - zaradność , przebojowość - sposób rozwiązywania sytuacji konfliktowych , pozostałe to : - głos..głos głos :D:O

Gość tajemnica tego swiata
poza tym standartem co zazwyczaj jest wymieniany to facet musi miec pasje, inaczej odpada

Gość JaCeK_ElBeN
Dziewczyny opanujcie się...! Wypisujecie niestworzone przymiotniki, które nie mają szansy powodzenia w realnym świecie.Jest dobrze kiedy z wielu cech przez Was wypisanych pasuje choćby cząstka,to jest realne życie, a nie bajka.Dziewczyny spójrzcie obiektywnie na siebie i powiedzcie szczerze czy warto...tak idealizować? ! Zapewne TAK, ale tylko po części !!!

Gość Tak to już jest z ideałami
To tak jaby facet napisał, że zwraca uwagę na: twarz (musi być ładna), biust (najlepiej miseczka D), figurę (szczupła i zgrabna), włosy (mężczyźni lubią blondynki...), a z cech: miła, sympatyczna, inteligentna, samodzielna, nie humorzasta, nie zazdrosna, potrafiąca dobrze gotować, świetna w łóżku. 90 procent facetów chciałoby mieć taką dziewczynę (oprócz tego, że musi być blondynką, bo wielu lubi brunetki). Tylko ile z was dziewczyny spełnia te kryteria? 5 procent?

Gość PrOP
A jak powiem tak możecie mieć Zajebiste oczy powiedzmy ala http://1.bp.blogspot.com/_cFqhLQcBmZM/Sm87cEw7WbI/AAAAAAAAAIg/lhc4ceWjZ04/s400/wentworth_miller_people.jpg Dłonie: duże, zadbane, długie palce Gęste włosy powiedzmy brunet (oczywiście zadbane) Mieć wysoki wzrost powiedzmy powyżej 185 cm Mieć dowcip, jesteście inteligentni Mieć masę pasji, ale ze spokojem ponad 75% nich nie ma dla niej żadnego znaczenia no chyba że to polowanie na rekiny. jesteście dodatkowo: Zaradni, Ambitni, Komunikatywni To mimo wszystko gwarantuje wam że Kobieta ZAWSZE w końcu znajdzie w Was coś jej nie będzie odpowiadać ba gorzej coś co sprawi że nie będziecie w jej oczach w pełni facetem. Taka prawda :D

Gość to dobrze bo
nie mam zamiaru wiazac sie z jedna baba do konca zycia:D

Gość PrOP
Mam 17 lat :)

Gość to dobrze bo
a ja 16 :D

Gość PrOP
Nie wiem po co komuś miało służyć podszywanie się i podanie wieku

Gość to dobrze bo
to ile masz lat? poznamy sie?

Gość frankaaaa
dłonie, uśmiech, musi być wysoki i ladnie pachnieć!!!!!

Gość ratertremnerter
...

Gość z ciekawości...
to przeczytałem, i śmiech mnie bierze jakie to panny mają wymagania, a same idealne nie są ... :D

Gość moj ideal to taki
ktoremu daleko do idealu, a tak na powaznie nigdy nie mialam idealu nie rozmyslam nad tym jezeli facet ma to cos i mnie kreci podoba mi sie i sie znim dogaduje to dla mnie zaczyna cos znaczyc, tych pseudo przystojniaczkow i metro H***j wie co to bym paila na stosie ;] tragedia co sie dzieje ze wspolczesnymi facetami kobiecieją niewiescieja żal patrzec ...