Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peut etre

CHLOPAK vesrus KOLEGA

Polecane posty

Gość peut etre

fakty: mam chlopaka od 2 lat, od dluzszego czasu mieszkam daleko od niego. 2 miesiace temu poznaalam chlopaka, ktorego bardzo lubie. on z kolei jest we mnie zakochany po uszy, ciagle slysze komplemennty, caluje mnie po rekach (niby po przyjaacielsku) w policzki, gladzi po wlosach... gotuje dla mnie (meiszkamy w jednym akademiku) tak sie zlozylo ze mojj chlopak jakos sobie teraz odpuscil, nic mu sie nie podoba, nie dzwoni do mnie za czesto (ma duzo pracy i nauki, ale wiem ze jakby chcial to by znalazl czas - tak mu chyba wygodniej) ja pisze i zostawiam wiadomosci, wtedy odpisuje ale nie rozmawiamy tylko zostawia krotka wiadomosc co u niego. wiem ze to rozlaka tak na nas dziala (to juz prawie rok i 4 miesiace), ze jest bardzo dobrym chlopakiem, ze mnie kocha. tylko ze przestal to okazywac, co mi sprawia przykrosc. ostatnio podczas naszego spotakania po 3 miesiach rozlaki powiedzial zebym nie moiwla mu tak czesto ze go kocham (tak sie cieszylam ze go widze, ze mowilam czesto) podsumowanie - kocham mojego chlopaka i wiem ze chce byc z nim, ale coraz bardziej lubie tego kolege (bardzo mnie adoruje co niesetety dziala na steskniona dziewczyne, kotrej chlopak bardzo szczedzi zwyklych rozmow!) wniosek - ludzie, nie odpuszczajcie sobie w podtrzymywaniu uczuc w zwiazku bo wtedy wiezi sie oslabiaja, i w koncu partner/ka kopnie was w dupe... (ja akurat mam wielki szacunek do mojego chlopaka i nie moglabym go zdradzic, ale nie wszyscy maja takie zasady)

Gość a dlugo jeszcze bedziecie
mieszkac z daleka od sibeie?

Gość peut etre
jeszcze miesiac. wiem, ze zwiazek z tym kolega jest bez sensu. on jest wlochem i sa miedzy nami roznice kulturowe, ale gdybym nie miala zasad to on by mnie uwiodl na pewno, tak latwo o zdrade... dlatego dbajcie o swoje zwiazki, mowie wam

Gość heheee
czyli twoj chlopak nie wie co sie swieci, i spokojnie sie zajmuje swoimi sprawami. gdyby on wiedzial.. zaraz by sie poprawil ehh

gydby wiedzial to na pewno by zauwazyl ze sobie odpuscil. ludzie musza widziec zagrozenie zeby sobie przypomniec jak dbac o milosc...