Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odechciało mi się wiosny

Kobiety mają straszne wymagania co do wyglądu faceta!

Polecane posty

co z tego , że wy jesteście ładne...macie ciuchy za tanioche i milion sposobów na ukrycie wad....ładny facet musi być ładny od urodzenia bo niby co poprawi ?

Gość janka9333
nie smuć się, dla mnie nie musisz być ładny. a masz duzo na koncie forsy to jesteś piękny.

Problem w tym, że niektórym facetom wydaje się, że jak się umyją raz na tydzień to wystarczy :P Zresztą nie bądźcie tacy skromni - kto tu wyzywa okrąglejsze kobiety od wielorybów i kaszalotów, hę? :classic_cool:

wkurza mnie to, że kobiety tak wybrzydzają co do facetów a same: jak karły to noszą szpilki, jak brzydka cera to pudry itd, nawet by mieć ładne ciało nie muszą ćwiczyć bo wystarczy racjonalna dieta

Gość lkjht
ale skad ty wiesz jak czesto sie kto myje ? TEgo nie da sie poznac .

Gość dejot
Hakuna_matata a gdzie ty widzisz młodych facetów z nadwagą ??? bo kobiet na ulicach niestety pełno......

ja patrzać w lustro stwierdzam że nawet Belmondo jest ładniejszy, ale jestem miłym i laki men i to wystarczy

Gość Facet jakiś tam
Dobra tylko że kobiety mają wymagania co do facetów których prawie żaden nie spełni:P Facet powinien być super przystojny i zadbany, zarabiać dużo kasy, pośęcać się dla domu, poświęcać czas dla kobiety. Sorry ale to niemożliwe rzeczy których wymagacie się wzajemnie wykluczają więc ktoś tu chyba powinien się zastanowić nad wymaganiami

Szczególnie nie da się tego poznać po zapachu:o Taka jest prawda, że faceci w Polsce mają przeogromne wymagania co do kobiet, a maleńkie względem siebie. I basta.

Gość dejot
Jakie wymagania ? brak szerokiej dupy i workowatych ciuchów to wymagania ? popatrz lepiej na wasze...wzrostu facet sobie nie zmieni, karnacji też ....

Sraty taty, gdyby wszyscy mieli takie chore wymagania jak wy tu próbujecie wmawiać, to by nikt się nie zakochiwał, nie było by związków i (udanych) małżeństw. Piszcie tak dalej to ludzie wam w końcu uwierzą i na prawdę zaczną wybrzydzać :P

Gość mezczyzni maja wieksze
w stosunku do kobiet... Taka jest prawda.

Gość dejot
złośliwaa samica 30 no bo kłamiecie i wybrzydzacie :D..takie już jesteście.. zresztą wybrzydzać tak tylko mogą najładniejsze...reszta przy próbie wybrzydzania zostanie wyśmaina i zmieszanan z błotem

Gość Facet jakiś tam
Złośliwa tylko że wasze wymagania są nierealne a słuchanie o charakterze to sobie można między bajki włożyć

Gość ofe rma
oczywiscie ze liczy sie charakter. nie wierzycie? zapytajcie na cafe.

Mam wrażenie, że takie topiki zakładają frustraci i przegrańcy życiowi, którzy swoją nieudolność w zawieraniu związków próbują zwalić na chore wymagania płci przeciwnej...:o

Gość Ju...
No wiadomo, że facet pewinien jakoś wyglądać, żeby kobieta chciała się z nim gdziekolwiek pokazać. Ale to już w interesie samych mężczyzn leży.

Tak, a kobieta dziś, powinna na siebie zarabiać, przy okazji być piękna, zgrabna, szczupła, zadbana, z klasą, sexi, w domu cudowna gospodyni, w sypialni prawdziwa dziwka, zgadzać się na wszystko, a przy tym mieć też swoje zdanie, być głupszą od faceta, ale mądrzejszą od innych kobiet, zawsze chętną, bo jak nie, to skok w bok, a ma na to wszystko tyle samo czasu co facet, wracają o tej samej godzinie i gdy on pójdzie umyć obsraną dupę, to ona: depilacja, kolacyjka, pranko, sprzątanko, erotic show, znowu łazienka, balsamy, może jeszcze jakieś ćwiczenia, odżywki itd. I wy nie macie wymagań. Przepraszam, ale okłamujesz sam siebie. Nie wystarczy być mężczyzna, by zdobyć kobietę. To nie te czasy.

Autorze chyba masz jakies wielkie kompleksy ze tak piszesz zostaje mi tylko poradzic zebys poszedl do psychologa a nie wypisywal takie glupoty :P A tak na marginesie to jesli meska populacja ma wymagania wzgledem NAs to i my mozemy ,prawda?Tak bylo,jest i bedzie :P