Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taaaka Ja

Prawo Jazdy

Polecane posty

Pomocy! Zdaje na prawo jazdy. Dzisiaj miałam plac manewrowy. Za cho*ere nie moge pojąć rękawa. Ma ktoś jakiś sposób jak tego sie nauczyć.

Gość ja bardzo
da sie opisać na jakich autach zdajecie?? jest sposób zeby na pamiec łuk zaliczyć ja tak zdałam

Gość tytjkukuuuuuuuuu
jak? srak!

Jeżdze opel corsa, ale na egzaminie moge miec opla lub toyote. Jak masz sposób to prosze napisz

to ja poprosze sposob na grande bo tez mi nie wychodzi :( a instruktor chce zebym \"wyczula\" ja to nic nie czuje tego samochodu, a w nerwach na egzaminie to juz na pewno

mnie jedynie przeraza fakt ze pozniej takie ofiary nie potrafia jezdzic, jak nie umiesz to sie ucz... poprostu. Pozniej wyjezdza taka lola na srodek ulicy bo nie potrafi swoim samochodem normalnie jezdzic. yH ... zal tylek sciska.

Gość wiesz co ja tez nie umiem
nie umiem luku za cholere, nawet tyłem prosto nie umiem jechac ;( nie wiem co to bedzie. nawet z zaparkowaniem mam czasami problem :(

Gość nie dość że nic na tym
placu teraz nie ma to jeszcze nie umieją łuku :o ciekawe jak byście mówiły jak było wiele opcji na placu :o

Do przodu bez problemu, ale do tyłu masakra. Po bocznych lusterkach pojade, ale na egzaminie nie można za długo patrzeć po lusterkach.

Jak wyjezdzasz z pola zatrzymania,gdy zobaczysz drugi slupek w malej szybce,miniesz go i wykonujesz jeden pelny obrot kierownica.Jedziesz do momentu az w prawym lusterku zobaczysz prostą i samochod bedzie rownolegle do niej,wykonujesz znowu jeden peleny obrot w druga strone :)

tobie pewnie za pierwszy razem wszystko wychodzilo i na pewno jestes mistrzem kierownicy. tylko podziwiac takich ludzi.

sorry ale po to sie wlasnie ucze zeby na miescie pozniej jezdzic. gdybym od razu wszystko umiala nie musiałabym na kurs chodzic tylko najlepiej od razu zapisala sie na egzamin. boze nie rozumiem takich ludzi, ktorzy to od razu "wszystko umieli"

no jakos wychodzilo, a juz napewno nie siedzialam w necie szukajac sposobu na poskromienie samochodu. Jak ktos chce sie nauczyc jezdzic to raczej nie nauczy sie tego przed komputerem.

Ja ci proponuje jadac łuk wykonac jeden obrot w prawo gdy 1/3 drzwi pierwszych styknie sie z drugim pacholkiem(drugim liczac jak wyjedziesz juz z koperty) pozniej odbijac gdy srodkowy naglowek zaczyna ci sie wyrownywac ze srodkowym pacholkiem w tylniej kopercie. sporobuj tak! dwa razy oblalam luk...poszlam do kogos innego i odrazu zalapalam sposob niezawodny

no własnie JAKOS to mi tez wychodzi