Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszutomek

BYŁEM DLA NIEJ ZA DOBRY?

Polecane posty

Gość tomaszutomek

Czesc dziewczyny, napiałem u siebie na blogu tekst o tym, jak to dziwne są relacje damsko meskie w moim przypadku. Nie chodzi mi wcale o reklamę mojego gównianego bloga. Chce się dowiedzieć, czy może czegoś ja nie rozumiem, czy coś ze mną może jest nie tak. Przeczytaj a potem powiedz jak to jest z tobą. Pamiętaj, możesz mieć to w dupie. http://ztejstronyja.wordpress.com/2008/04/14/kurwa-bylem-dla-suki-za-dobry/

Gość tomaszutomek
zamiast mnie lubić powiedz co o tym myślisz tam gdzie prosiłem.

Ech... odnoszę wrażenie, iż jesteś zbyt młody na kontakty z prawdziwymi kobietami :) Albo zbyt głupi na kontakty z kobietami, a nie z dziwkami :)

wiesz na czym polega problem? na tym ze podrywasz panny ktore lubia byc zle traktowane. pokaz dziewczynie jaki jestes od poczatku to bedziesz wiedzial czy cos ztego bedzie czy nie. a nie zachowujesz sie jak gowniarz i udajesz kogos innego a potem wypisujesz takie pierdoly. zalosne :-0

Gość teztakajakty
kropka nad i. kamienie i skały

Gość przeczytałam i...
mam tylko jeden wniosek- Nic nie wiesz o kobietach.

\"Nie ma dziewczyny której nie mogę poderwać ale kiedy okazuje sie, ze nie jestem takim skurwielem, za jakiego mnie mają to wszystko strzela chuj. To nic dziwnego ze potrzebujemy miłości, ja ty kurwa twój kot, wszyscy mniej lub bardziej ale jak to jest z tymi sukami czy im sie nie nudzi bycie poniżaną,...\" Pogadamy, ja to poprawnie napiszesz, bo póki co, to mnie odrzuca od niepoprawnie napisanego textu :O Mnie byś nie poderwał, ale jakoś musisz się widocznie dowartośćiować pisząc takie banialuki :classic_cool:

Gość justi333
"Panna która mi sie podoba potrzebuje byc zbita, ale nie przytulona, opierdolona a nie upomniana." -ciesze sie ze należy do tych normalnych ludzi ps. dam ci rade: nie bądź za dobry. jak już znajdziesz sobie uległą sukę lubiącą jak jej się przypierdoli, traktuj ją chamsko i z egoizmem. a potem okaż dobre uczucia (nie za dużo) przeciez piszesz ze jak tak nie traktujesz kobiet to odchodzą, to jest proste, za to ty jestes beznadziejnie skomplikowany, komplikujesz chłopczyku

Gość Ewelina1976
Głodne kawałki, koleś. Jeśli ciągle trafiasz na panny ze zwichrowaną psychiką, to widać również z Tobą jest coś nie tak. Może np. Twoja matka jest taka i podświadomie wybierasz podobne do niej partnerki? To że rzucisz kilkoma chujami niewiele Ci pomoże. Równie dobrze możesz przykopać w ścianę... Zastanów się nad sobą, przeanalizuj, dlaczego przyciągasz wyłącznie durne masochistyczne cipoidy. Do udanego związku potrzebne są DWIE sensowne, dojrzałe emocjonalnie osoby, a Ty, sądząc po szczeniackich reakcjach, taką nie jesteś :o

Gość malyfiut
a myślalem ze kobiety znają się na kobietach. Chuja prawda.

Gość asdfds
no popieram autora... to standard jak tlyko czlowiek jest dla laske mily to im odwala a trzymac krotko stawiwac warunki to jest i zabujane chodza... no moze nie wiezycie/niechcecie wiezyc ale tak jest a wy kobity nijakie macie o tym pojecie

Gość yuyuyuy
tragedia.....po prostu jedna wielka dziecinada

Gość takie tam duperele...
Prawdziwa kobieta nie da sobą pomiatac. I nawet nie spojrzy na takiego śmiecia. Widocznie bierzesz laski tylko z najniższej półki. Ale to już Twój problem, chłopczyku ;)

Gość asdfds
to jest forum dla kobiet i jest tu duzo pieprzenia o kobietach... zreszta wiekszosc tu to dupy i panuje tutaj taka atmosfera wzajemnej akceptacji dla kazdego kurewskiego zachowania kobiety.. takie towarzystwo wzajemnej akceptacji... zreszta wiekszosc ludzi stara sie myslec o sobie w pozytywie wiec nie sadze zebys przyznala ze lubisz byc pomiatana - nawet jesli to prawda a szczegolei jesli to prawda.... myslisz ze jak prostytutka staje rano przed lustrem i patrzy na siebie to mysli sobie "ojej ale ja kurwa jestem" ? --> nie raczej stara sie zachowac jakies resztki godnosci tlumaczac sobie ze musi za cos zyc itp itd. ale fakt faktem ze kurwa jest