Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desert Rose 1986**

Zbyt chude łydki - dziewczyny łączymy się

Polecane posty

Gość Asik482
uuu ładnie, jakie ćwiczenia wykonywałaś?:)

Gość ghjmyujkyuk
to je kurwa ćwiczcie !

Gość Agunia1402
Kurdee... też mam problem z chudymi łydkami i w ogóle nogami :( Wzrost-171 Waga-54 kg Udo -51-52 cm Łydka -34 cm Ja to cały czas chodze na palcach ;D Tam trochę efekty widze ,a najbardziej chciałabym ,zeby mi sie stykały łydki .. bo jak np. załoze szpilki to troche dziwnie wygląda, jak bym miała jakieś noogi roztegowane ;D .. Nie wiem zoobacze po miesiącu czy sie coś zmieni ..

Gość entika
Cześć dziewczyny! Ja z kolei mam odwrotny problem..chciałabym mieć tak ze 35 cm w łydce...chociaż mam 173 cm wzrostu to wcale nie uważam żeby moja łydka 37 cm była idealna;( i dlatego dziewczyny chciałam powiedziec Wam,że ja na serio zazdroszczę szczupłych łydek:)więc nie martwcie sie tym problemem az tak bardzo bo takie łydki to kobiecy atut:) Ale jeśli już chcecie je umięśnić to na rozwinięcie łydek polecam jazdę na zwykłym rowerze z największym obciążeniem. To naprawdę pomaga...jeździłam na rowerze do szkoły i wtedy to niestety moja łydka z 35 cm przybrała 37 cm...;/. No ale ocieszam się bo chociaż te moje nogi nie są za szzupłe to przynajmniej nie są krzywe tylko całkiem zgrabne:)to jedyne pocieszenie:)a no i długie;p pozdrawiam Was gorąco:* no i pamiętajcie, że chłopcy jednak patrzą również na intelekt:D

Gość indigOgirl
no ja mam ten sam problem, co dziewczyny czyli zbyt chude uda i łydki.. wzrost ; około 165 udo najszersze miejsce ; 52 łydka najszersze ; 35 kolano ; 36 no ale ćwicze i jakieś tam efekty widzę : ] Jak narazie to wykonuje ćwiczenia takie jak chodzenie w pół-przysiadzie i ćwiczenia które poradziła jedna z Was, pół-przysiad z oderwaniem pięty.. Mam nadzieje że w jakieś 2 miesiące stan moich nóg się polepszy xd

Gość o fak
co wy gadacie jestem facetem dosc wysokim i wlasnie zmierzylem lydke i jest 32 i jakos tragedi nie widze

Gość ajakis
Mam 155cm wzrostu.wage 49.5kg.moje lydki sa brzydkie i chude.mam je wykrecone na zewnatrz jakby skrzywienie kosci i dosc widoczna miedzy nimi przerwe.31cm.a przy kostce 20cm.uda mam proste dosc obfite.w gornej czesci 54cm w srodkowej46 a w kolanie 36cm.Sa one nieproporcjonalne do moich podudzi.Rece w nadgarstku tez mam chude 15cm objetosci.tkanka tluszczowa odklada sie tylko na brzuchu biuscie i udach.Tylko te miejsca sprawiaja ze nie wygladam tak chudo.Ale pod spodniami caly czas ukrywam moje szpecace nogi.spod ktorych i tak przebijaja sie moje dolne zakrzywione chudziny.Dla mnie to koszmar bo obecnie spedzam lato-pracuje tutaj gdzie temperatury sa bardzo wysokie i jest bardzo goraco.wszyscy chodza z odslonietymi nogami.I jescze u nikogo nie widzialam takich nozek jak u siebie.Ludzie maja albo grube albo chude ale wszystkie sa w miare proste i proporcjonalne do reszty ciala.moje na pewno na ulicy wywolaby sensacje.Probowalam tego cwiczenia co polecila Asik.polprzysiad na pietach.Nie utrzymuje sie na moich pietach-moje stopy to tez chudziny.I od razu lece do tylu i bola w stawach.Probowalam jedynie opierajac plecy przy scianie.Nie wiem co robic!

Gość entika
Dziewczyny weźcie się za zwykły rower i pedałujcie na najcięższej przerzutce!!!To naprawdę pomaga rozbudować mięśnie łydek!Tylko trzeba uważać żeby i ch nie rozbudować zanadto..:(

Gość P-A
ja mam 175 cm wzrostu waże 52 kg uda 48 cm łydki 35 cm i uważam że moje łydki są GRUBE wogóewl masakrycznie wyglądają do reszty ... ogólnie to nie trawie ich ;/ owszem są umięśnione bo dużo biegam i ćiwcze ale ani mm nie chcą zejść w dół :( pomocy !!!

Gość sarusia71
hej a ja mam chyba odwrotny problem, mam w łydce 36 cm i mam 173 cm wzrostu, ogólnie laski mi mówią ze mam fajne nogi długie i szczupłe ale te łydki wydają mi sie grube,wiecie co robic zeby były szczuplejsze?

Można powiedzieć że ja też mam chude łydki bo mam 29 mierzone rano i 30 mierzone wieczorem. Mam 162 cm wzrostu.Jednak mimo tego niedużego rozmiaru łydki łączą mi się pośrodku i nie wygląda to tragicznie. W udach mam 42 w najszerszym miejscu.

Jak ćwiczę bieg w miejscu i wspinanie się na palcach to czuję że wtedy łydki baqrdzo intensywnie pracują i staram się to robić.

ja mam 51 cm w najszerszym miejscu uda i uwazam ze sa za chude.. i nie moge przytyc.. dramaaaaaaaaaaat =( lydka 32 przy wzroscie 159cm :(

Gość chuda JA!
mam 1.63 wzrostu, łydka 29, udo 49 hmm... mam ogólnie taką szczupłą budowę... chciałabym mieć troche grubszą łydke, bo gdy założe spódniczkie nie wygląda to ładnie :/ Mam pytanie czy te stawanie na palcach podczas podnoszenia ciężarków nie zrobi na odwrót czyli że łydka jeszcze bardziej schudnie ?? bo właśnie się tego boje :/

Gość chuda JA!
mam 1.63 wzrostu, łydka 29, udo 49 hmm... mam ogólnie taką szczupłą budowę... chciałabym mieć troche grubszą łydke, bo gdy założe spódniczkie nie wygląda to ładnie :/ Mam pytanie czy te stawanie na palcach podczas podnoszenia ciężarków nie zrobi na odwrót czyli że łydka jeszcze bardziej schudnie ?? bo właśnie się tego boje :/

Gość chuda JA!
czy jazda na rowerze też nie zrobi efektu odwrotnego ?

Gość andzia221
No witam. Jestem nowa. Niestety też mam problem chudych łydek i to są moję pierwsze spodenki i s pódnica od 5 lat. Proszę o jakieś opinie bo jak narazie to chodzę tylko tak ubrana po domu, bo na miasto wstydzę się wyjść bo pewnie ludzie będą się patrzeć na moje chudziaki:(

Gość andzia221
i niestety nie wiem jak dodać fotki:(

Gość vitaminka92
O_o ja mam 35 cm i marzę żeby mieć 30 cm

Gość PijawkaxD
Ale marudzicie , ja mam wielki problem z łydkami Waże tylko49 kg Wzrost 176 cm a łydki 29 cm .. co ja mam zrobić nic mi nie pasuje nawet spódniczka a przeciez do połowy nóg mam nawet sliczne i idealne ..ale łydki tragedia

Gość deedde
Hm moim zdaniem jak typka ma 155cm i udo 55cm to grube jest srasznie, ale ok. A ja mam 173 cm i 48 w udzie i 31,5 w lydce i uwazam ze mam zajebiste sexowne nogi !!!!!!! chociaz moze trochce w udzie z 3 cm moglo by przybyc !

Gość Muczomaczomorderca

Wąska w pasie dobrze pcha się