Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia34

podobajo sie wam takie spodnie?? doradzcie

Polecane posty

Gość gvfdg
jakbym miała taka figurę to tak :) ale niestety

Gość kisia34
kolezanka mi odradzila ale mi sie podobajo. tylko nie bedo sie ze mnie nabijac ludzie jak bede szla ulico?

Gość gvfdg
jak sie boisz ich zalozyc to nie kupuj.. beda lezec w szafie bo bedzie ci wstyd w nich wyjsc na bank beda sie rzucac w oczy :) i ludzie moga mówic o nich ale co cie ludzie?? te spodnie sa dla kogos kto lubi zwracac na siebie uwage ..bardzo

Gość kisia34
masz racje:) ja wlasnie mam taki styl:) tylko np co byscie sobie pomysleli o mnie jak bym szla ulico w takich spodniach? ?

Gość hohohooho
pomyslałabym ze ja bym w takich nie wyszla haha

Gość pamparam
ja bym pomyslala ze masz swoj styl i nie boisz sie opinii innych. popieram takich ludzi ale wiem ze w Polsce ludzie nie sa tacy tolerancyjni

Gość kisia34
wlasnie ludzie w polsce są tacy ze jak ktos cos innego zalozy to tak sie gapio ze uj:) az wkurza to czlowieka

Gość pamparam
no wlasnie ale mnie to wali, zolty jest teraz w modzie

Gość ------------------------
kupuje u lej laski ,,ale ciuchy nie sa za specjalne(na aukcjach sprzedaje swój wizaż) i urodę i tylt. na aukcji jakiejś tam są jeszcze takie spodnie czrnez złotymi paseczkami po bokach przez które widac nogę. skusiłam sie w tamtym roku--przyszła totalna szmata która po jednym nałożeniu nadawała sie do wyrzucenia a wnajlepszym wypadku koło domu.Cekiny odpadły a spodnie całe obrane.....a na metce MADE IN CHINA...I PISZE POWAZNIE

Gość kisia55
tez mi sie poboba zołty kolorek:)

Gość hmmm ......................
Jeśli masz idealną figurę ..... to będą się gapić... faceci wiadomo.... a laski będą ciskać iskrami nienawiści ... (kobiety są wredne wobec ładnych kobiet) choć pewnie będą udawać, że to spodnie są przyczyną. ... eh ...

są świetne, też zastanawiałam się nad kupnem zółtych spodni ale nie moglam znaleźć fajnego fasonu z sklepach :) doskonale pasują do kolorowych butów ... :) na wiosne jak znalazł

Gość kisia55
raczej figure mam zgrabno i oglodajo sie na mnie chcialam sie dowiedziec czy te spodnie nie są tandetne:) dzieki za rady

Gość +++++++++++=
TANDETA TOTALNA WOGóLE NIEWIEM JAK MOżNA CHODZIC W TAKICH SPODNIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TANDETA Z CHIN

Może trochę tandetne są ... ale teraz taka moda ogólnie dość tandetna ... Uważam, że istotne, jak się skomponuje resztę ... i to da efekt końcowy .... i ocenę końcową ... Teraz tandetą można się bawić ... ma to swoje plusy ...

Gość kisia55
jakas ladna bluzka...tylko jaka?

Gość kisia55
szkoda ze zaden chlopak niechce tegi skomentowac. co on by sobie pomyslal o takiej dziewczynie jak by szla ulico w takich spodniach?

To, że z Chin ... to nie problem ... załóżmy, że jeden sezon wytrzymają ... ale po co więcej? w końcu moda na te kolory i tak raczej jeden sezon tylko ... To wieloletni kolor nie jest .... Ważne, aby ogólnie nie był to produkt ogólnodostępny ... bo jak całe ulice w tych samych ... to już gorzej ...

Nie byłyby takie złe, gdyby były w innym kolorze. Będą wyglądały idealnie w zestawieniu z czarną bluzką i czarnymi szpilkami.

Bluzka przede wszystkim raczej skromniejsza na ulice ... jakaś mało krzykliwa .... przede wszystkim ...

Tak czarna ok, może też brązowa .... ;)

zależy jakim typem tonacyjnym jesteś ....

Gość kisia5533
jestem blondynko (opalona) tylko nie az tak zjarana buzia tez opalona

A ogólnie zależy, jakim typem urody jesteś .... Ja jestem w tonacji ciepłej ... typ południowy ... ciemne oczy, brunetka, śniada karnacja ... Czarnego przy twarzy raczej unikam, bo mi nie dobrze w czerniach ... ale żółcie ciepłe, czerwienie ... itd. jak najbardziej ... ale turkus też się sprawdza itd. He, he ... ogólnie kolory typowe z Bollywood, bo i uroda z tego typu ...

Gość kisia5533
blondunka z niebieskimi oczami hehe ogolnie we wszystkim mi dobrze we wszystkich kolorach

Gość fajne
fajne spodenki. Moze tez sobie kupie :-)))

Ale pewnie lepiej w tonacji zimnej ... można wnioskować ... choć wiadomo, że żółty, czy czerwony ma tonację ciepłą i zimną ... więc praktycznie masz rację ... ;)