Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kisia34

podobajo sie wam takie spodnie?? doradzcie

Polecane posty

Go艣膰 abc..ok
fajne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gvfdg
jakbym mia艂a taka figur臋 to tak :) ale niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia34
kolezanka mi odradzila ale mi sie podobajo. tylko nie bedo sie ze mnie nabijac ludzie jak bede szla ulico?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gvfdg
jak sie boisz ich zalozyc to nie kupuj.. beda lezec w szafie bo bedzie ci wstyd w nich wyjsc na bank beda sie rzucac w oczy :) i ludzie moga m贸wic o nich ale co cie ludzie?? te spodnie sa dla kogos kto lubi zwracac na siebie uwage ..bardzo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia34
masz racje:) ja wlasnie mam taki styl:) tylko np co byscie sobie pomysleli o mnie jak bym szla ulico w takich spodniach? ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hohohooho
pomysla艂abym ze ja bym w takich nie wyszla haha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamparam
ja bym pomyslala ze masz swoj styl i nie boisz sie opinii innych. popieram takich ludzi ale wiem ze w Polsce ludzie nie sa tacy tolerancyjni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia34
wlasnie ludzie w polsce s膮 tacy ze jak ktos cos innego zalozy to tak sie gapio ze uj:) az wkurza to czlowieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pamparam
no wlasnie ale mnie to wali, zolty jest teraz w modzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ------------------------
kupuje u lej laski ,,ale ciuchy nie sa za specjalne(na aukcjach sprzedaje sw贸j wiza偶) i urod臋 i tylt. na aukcji jakiej艣 tam s膮 jeszcze takie spodnie czrnez z艂otymi paseczkami po bokach przez kt贸re widac nog臋. skusi艂am sie w tamtym roku--przysz艂a totalna szmata kt贸ra po jednym na艂o偶eniu nadawa艂a sie do wyrzucenia a wnajlepszym wypadku ko艂o domu.Cekiny odpad艂y a spodnie ca艂e obrane.....a na metce MADE IN CHINA...I PISZE POWAZNIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia55
tez mi sie poboba zo艂ty kolorek:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hmmm ......................
Je艣li masz idealn膮 figur臋 ..... to b臋d膮 si臋 gapi膰... faceci wiadomo.... a laski b臋d膮 ciska膰 iskrami nienawi艣ci ... (kobiety s膮 wredne wobec 艂adnych kobiet) cho膰 pewnie b臋d膮 udawa膰, 偶e to spodnie s膮 przyczyn膮. ... eh ...

Udost臋pnij ten post

s膮 艣wietne, te偶 zastanawia艂am si臋 nad kupnem z贸艂tych spodni ale nie moglam znale藕膰 fajnego fasonu z sklepach :) doskonale pasuj膮 do kolorowych but贸w ... :) na wiosne jak znalaz艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia55
raczej figure mam zgrabno i oglodajo sie na mnie chcialam sie dowiedziec czy te spodnie nie s膮 tandetne:) dzieki za rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia55
:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 +++++++++++=
TANDETA TOTALNA WOG贸LE NIEWIEM JAK MO偶NA CHODZIC W TAKICH SPODNIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TANDETA Z CHIN

Udost臋pnij ten post

Mo偶e troch臋 tandetne s膮 ... ale teraz taka moda og贸lnie do艣膰 tandetna ... Uwa偶am, 偶e istotne, jak si臋 skomponuje reszt臋 ... i to da efekt ko艅cowy .... i ocen臋 ko艅cow膮 ... Teraz tandet膮 mo偶na si臋 bawi膰 ... ma to swoje plusy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia55
jakas ladna bluzka...tylko jaka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia55
szkoda ze zaden chlopak niechce tegi skomentowac. co on by sobie pomyslal o takiej dziewczynie jak by szla ulico w takich spodniach?

Udost臋pnij ten post

To, 偶e z Chin ... to nie problem ... za艂贸偶my, 偶e jeden sezon wytrzymaj膮 ... ale po co wi臋cej? w ko艅cu moda na te kolory i tak raczej jeden sezon tylko ... To wieloletni kolor nie jest .... Wa偶ne, aby og贸lnie nie by艂 to produkt og贸lnodost臋pny ... bo jak ca艂e ulice w tych samych ... to ju偶 gorzej ...

Udost臋pnij ten post

Nie by艂yby takie z艂e, gdyby by艂y w innym kolorze. B臋d膮 wygl膮da艂y idealnie w zestawieniu z czarn膮 bluzk膮 i czarnymi szpilkami.

Udost臋pnij ten post

Bluzka przede wszystkim raczej skromniejsza na ulice ... jaka艣 ma艂o krzykliwa .... przede wszystkim ...

Udost臋pnij ten post

Tak czarna ok, mo偶e te偶 br膮zowa .... ;)

Udost臋pnij ten post

zale偶y jakim typem tonacyjnym jeste艣 ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia5533
jestem blondynko (opalona) tylko nie az tak zjarana buzia tez opalona

Udost臋pnij ten post

A og贸lnie zale偶y, jakim typem urody jeste艣 .... Ja jestem w tonacji ciep艂ej ... typ po艂udniowy ... ciemne oczy, brunetka, 艣niada karnacja ... Czarnego przy twarzy raczej unikam, bo mi nie dobrze w czerniach ... ale 偶贸艂cie ciep艂e, czerwienie ... itd. jak najbardziej ... ale turkus te偶 si臋 sprawdza itd. He, he ... og贸lnie kolory typowe z Bollywood, bo i uroda z tego typu ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kisia5533
blondunka z niebieskimi oczami hehe ogolnie we wszystkim mi dobrze we wszystkich kolorach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajne
fajne spodenki. Moze tez sobie kupie :-)))

Udost臋pnij ten post

Ale pewnie lepiej w tonacji zimnej ... mo偶na wnioskowa膰 ... cho膰 wiadomo, 偶e 偶贸艂ty, czy czerwony ma tonacj臋 ciep艂膮 i zimn膮 ... wi臋c praktycznie masz racj臋 ... ;)

Udost臋pnij ten post