Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahaaha

600-700 kcal od dzis

Polecane posty

Macie świadomość, że u większości po kilku dniach diety poniżej 800 kcal nastąpi zahamowanie chudnięcia - organizm da odpowiedź głodową, zacznie robic zapasy ....bo zapanował głód :-)))))

Gość lili to co proponujesz
?

Gość fit26
lili ma 100% racje. odchudzac nalezy się zgłową. zbyt restykcyjna dieta nie dosc ze mozeodbic sie na naszym zdrowiu, to jeszcze powoduje swpowlnienie przemiany materii. proponuje dietę racjonalną, metode drobnych kroczkow, zaczynajac od zmiany nawykow zywieniowych (eliminacja slodyczy, dostosowanie jadlospisu do potrzeb energetycznych organizmu), nastepnie stopniowe ograniczanie ilosci kalorii. zwiekszanieilosci bialka w diecie, zmniejszanie weglowodanow i/lub tluszczy. nr gg: 8467264

Hay laski :) Pozniewaz ja juz staram sie dostaraczac organizmowi wiecej kalorii , a w sumie nie chodzi mi tyle o kalorycznosc co o przestrzeganie diety nielaczenia... to przenosze sie do tamtejszego topiku. Zycze Wam wszystkim powodzenia i wytrwalosci. Wierzcie mi, ze naprawde warto. Co z tego, ze bedziemy przez pol godziny szczesliwe zjedzac cos na co mamy ochote jesli bedziemy sie siebie wstydzic wychodzac z domu. Mam nadzieje, ze kazda z Was osiagnie wymarzona wage i bedzie potrafic ja utrzymac. :)

Gość Megi27
Ja od jutra zaczynam dietę 600-700 kalorii plus ćwiczenia. Stepper min. 30 min. dziennie, hula hop i moze brzuszki, ale tych ostatnich to nie cierpie. Jak jest ktos chetny, to razem razniej.

Gość NatalieSelena
No to i ja sie przylaczam. Zdrowe jedzenie,i piekne cialo.Dzis zjadlam chlebki ryzowe,warzywa,owoce i pare lyzek jogurtu naturalnego i zjadlam ok400 kcal.A glodu nie ma.

Gość ania spod poznania
ja jestem na 576 kcal

Gość ojijijo
albo ta,, bo tyyle mi wyszlo ż wyliczen na mnecie 700 kcal od jutra ktyo ze man?