Gość odchudzaczka22 Napisano Kwiecień 17, 2008 Hej, dziewczyny! Też jestem na 600 ..waże już 32 kilo, mam lekkie zaburzenia świadomości i właściwie cały czas leżę ale wyglądam naprawdę super, dzisiaj rano złamałam tylko rękę sięgając po pilota od telewizora ale nie przejmuje sie tym Przestałam już nawet wymiotować bo chyba za bardzo nie mam czym. Ostatnio przyszła do mnie koleżanka i powiedziała że w ogóle mnie nie poznała, bardzo mnie to ucieszyło bo to znaczy, że w końcu na prawdę schudłam! Pozdrawiam serdecznie i muszę już kończyć bo chyba wybiłam sobie ze stawu palec od tego pisania buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehahahahahahahahaa. Napisano Kwiecień 17, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciekaweeeee Napisano Kwiecień 17, 2008 http://super-sylwetka.pl/kilka_slow_o_tym_jak_sobie_spieprzyc_odchudzanie.html :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonafide 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 autorko: nie dałaś rady na 1000 kcal to próbujesz na 600-700? ;-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie da na 600 Napisano Kwiecień 17, 2008 czy 700 to zejdzie do 500, potem może i głodówka a potem szpital i ewentualnie trumienka.:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonafide 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja nie wiem, że te dziewczyny wierzą w te wszystkie diety cud. trzeba mieć ograniczony umysł i zero wiedzy na temat organizmu, żywienia, zdrowia. sory - nie chciałam Cię, autorko, obrazić, ale nóż się w kieszeni otwiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo tak jest jak sie chce Napisano Kwiecień 17, 2008 rozpaczliwie pozbyć w kilka tygodni tego na co sie "pracowało" wytrwale calymi latami.:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Razem razniej Napisano Kwiecień 17, 2008 :) Moje wczorajsze menu : 3/4 szklanki mleka z 3 lyzkami grysiku i kawa z mlekiem na sniadanie. Na obiad zupa koperkowa i porcja surowki z bialej kapusty. Sok z marchwi (200 ml) kolacja: kotlety sojowe(2 szt) i cykoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aLeX. 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ja jestem zadowolona z efektow :) widze ze nogi mam coraz szczuplejsze dzis zjadlam Ś: platki z musli + 1/3 banana II Ś: jablko , po 1h pasta jajeczno-lososiowa z odrobina majonezu na obiad zjem 4 wasy z plastrem szynki i odrobina pasty jajjecznej a na kolacje planuje jogurcik z platkami i owockiem :D dzis 4 dzien a efekty sa ! - to jest bardzo motywujace ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aLeX. 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 dziewczny ktore tu wchodza i krytykuja ta diete niech sie lepiej zajma soba i skoro uwazaja ze to taka zla dieta to ciekawe jaka same stosuja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonafide 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 kochana, napewno mądrzejszą niż Twoja. pogadamy za kilka miesięcy, jak znów będziesz się odchudzaćbo przytyjesz po twoim obecnym jedzeniu . wiesz, jestem na tym forum dosyć długo, często dziewczyny sie przyznają, że żałują strasznie że jadły np na Twój sposób. ale cóż - twoje zycie, nie mam zamiaru go zmieniać. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taaa alex Napisano Kwiecień 17, 2008 życie zweryfikuje kogo spotka jojo - po dotychczasowych obserwacjach śmiem twierdzić, że czeka to wiekszosc z tego topika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masza019 Napisano Kwiecień 17, 2008 jojo czy nie jojo- to zalezy tylko i wyłącznie od nas samych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aLeX. 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 oczywiscie ze to czy dopadnie nas jojo zalezy od nas! jak ktos planuje od razu po zakonczeniu diety pizze , slodycze i chipsy to moze byc pewny ze raz dwa przytyje. Dla mnie ta obecna dieta to raczej juz sposob na zycie i po zakonczeniu nie bede zmieniac za wiele. Nie chodze glodna, jem to co chce wiec jojo mnie nie dopadnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Kurde dla czego ludzie sie tak czepiaja.... czy Wy nie rozumiecie, ze mi nie chodzi nawet o wage tylko o to zeby miec fajna figure? Moze niektorzy se dobrze czuja w rozmiwarze 40 ale jesli zawsze mialas 36 ...to woalabys przy tym pozostac prawda? Co do jojo... zdaza sie najlepszym ... Ja przez dluuuugi czas zdrowo sie odzywialam. Juz w 8 klasie podstawowki odstawilam wszystkie slodycze (bo wyolywaly u mnie pryszcze) i wierzcie mi lub nie ...nie dotknelam ich przez kilkkka ladnych lat...az do 4 klasy liceum... Dopiero wtedy skusilam sie na cos slodkiego, ale nie dlatego ze mialam ochote bo juz nawet nie pamietalam jak to smakuje tylko jakos tak z chlopakiem zjadlam...ale wcale mnie nie ciagnelo do slodyczy pozniej. Przez dlugi czas nie jadlam tez pieczywa (jakies 2 lata prawie) i da sie zyc...tez po jakism czasie nie kusi... Moja waga oscylowala powiedzy 46(ale to juz wygladalam tragicznie)-52 kilo przez prawie 8 lat..Przez ostatni rok czasu prawie caly czas wazylam 48 kilo...ale przyszlo jakies zlaamanie psychiczne...wpadlam w depresje i zaczelma zatapiac smutki w jedzeniu i alkoholu a to najgorsze rozwiazanie.Ale wiem, ze potrafie sie zdrowo odzywiac i wytrwac w postanowieniach....i nie obchodzi mnie czy ktos w to wierzy czy nie. SKoro jestescie takie super...to czemu sie wogole odchudzacie po co wam to skoro sie tak super ze soba czujecie ze tylko kytykowac umiecie? LAski ja za Was trzymam kciuki i wierze ze uda nam sie osiaganc cel...najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasniej skorze a nie poddawac opinni innych. Pozatym polowa z tych lasek, ktore tak objezdzaja to zawiste dupy ktore zazdroszcza ze mamy tylko po kilka kilo do zrzucenia a nie kilkadziesiat. I powiem szczerze ze uwazam ze o wile latwiej o jojo dla osoby ktora straci w miesiac 20 kilo nic dla lasek kotre zrzuca 3 kilo w 2 tygdonie. Ja wiecej nie zrzuce bo teraz bardzo wolno mi spada. Pozdrowienia i trzymajcie sie cieplo Sorry za ostosc ale wkurzaja mnie niekotre wypowiedzi ejhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Bonafide --> jestes smieszna masz 18 lat i juz dlugo siedzisz na tym forum? No to gratulacje !!! Ja w TWoim wieku nawet nie wiedzilam ze sie odchudzac mozna!!! Pewnie wpieprzasz caly czas czekolade jak sie wypowiadasz na forum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość I tak po takiej Napisano Kwiecień 17, 2008 "diecie" czeka was jojo, tak że sie nie czarujcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 ahhh zapomnialabym !!! JAk mozesz oceniac innych skoro z Twojego opisu " Kochana" wynika ze nawet nie wiesz ile wazysz !!! Boske i kto tu jest ograniczony umyslowo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czemu glodzące sie osoby Napisano Kwiecień 17, 2008 zawsze bywają agresywne w stosunku do innych?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bonafide 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 oj moja droga, nie zacznę się tłumaczyć i kłócić i pisać tak jak wy - na najniższym możliwym poziomie. po prostu życzę powodzenia i róbcie co chcecie, zawzięte dziewczynki.. ps. pozwolę sobie na 1 komentarz: czy brak wagi w domu świadczy o ograniczeniu umysłowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masza019 Napisano Kwiecień 17, 2008 Paszczak popieram cie w 100 procentach, tez mam pare kilo do zrzucenia zawsze wazylam ok 52 kg a teraz 58... załamka... po prostu dogadzałam sobie jedzeniem, duzo sie uczyłam a jedzenie mi towazyszyło, malo ruchu tez zrobiło swoje:( musze zrzucic 6 kilo i wskoczyc w ulubione ciuszki!pozdrawiam Paszczaka i trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Bonafide--> to juz sie nawet sama do siebie nie przyznajesz? heheheh...dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dla tych które Napisano Kwiecień 17, 2008 nie rozstaja sie z nią i tabelami kalorycznymi nawet podczas snu z pewnością tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 To skad wiesz ze jak zrzucisz 10 kilo to nie bedziesz anorektyczka? przecierz nawet nie wiesz ile wazysz? A moze wlasnie juz jestes i wydaje Ci sie ze jestes gruba dlatego sie odchudzasz ? Niski poziom to lwasnie pokazalas wypowaiadajac sie na forum na ktorym nikt Cie o zdanie nie pytal i krytykujac laski za to ze daza do celu a nie siedza placza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do paszczaka Napisano Kwiecień 17, 2008 spójrz na swoją stopkę i kto tu dąży do bycia anorektyczką?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulaska Napisano Kwiecień 17, 2008 Dziewczynki dolaczam do was z ta dietka 500-700 kcal.A glupimi komentami sie nie przejmujcie,jak ktos sie 3ma zsad to zadnego jojo byc nie musi !!!:-) zalozcie sobie pamietniki na vitalii tam przynajmniej nikt nie bedzie na was najezdzal...polecam ta stronke.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 hehehe troszke chyba nie wiesz co to jest anoreksja... i ze kazdy przy rozniej wadze inaczej wyglada... Co do mojej stopki to daze to mojego celu ....a Ty mozesz sobie siedziec i wypowiadac na kazdym temacie (co zauwazylam, ze poczyniasz dzisiaj caly dzien) krytykujac innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girl_23 0 Napisano Kwiecień 17, 2008 Nie czepiajcie sie! Kazdy ma prawo decydowac o sobie i odchudzac sie w taki sposob jaki mu sie podoba. A co do jo-jo to naprawde sprawa indywidualna i kazdego moze spotkac, nawet osobe ktora odchudzala sie zdrowo, powoli tracac kilogramy. Ja schudlam 7kg w miesiac i jadlam cos kolo 700kcal i jak widac jo-jo mnie nie dopadlo :P i nie dopadnie bo nie dopuszcze do tego zeby znowu wygladac jak tucznik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gold_ring Napisano Kwiecień 17, 2008 ja dzis 790 kcal, ale zdrowo ;) moze za wyjatkiem slodziku ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gold_ring Napisano Kwiecień 17, 2008 No ale w ramach np 790 moge jesc batony? heheh dzisiaj zjadłam chałwę 600 kcal batonika fitness x 2 = 180 wiec 780 kcal :) aha i 10 kcal poszło na 5 tik taków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach