-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 ja sobie wyciskalam z grejpruta sok i mieszalam z woda. Waga mi spadla jeszcze o kilo w ciagu tych 10 dni wychodzenia. Marti-martyna to moze jednak przejdz na wiecej kalorii tak z 1000 to w ciagu 2 tygodni napewno schudniesz 3 kilo a jak jeszcze tyle cwiczysz to pewnie jeszcze szybciej. Nie ma sensu zebys od razu na tak niska kalorycznosc zjezdzala. Zejdz najpier na 1000 na 3 dni jak zacznei spadac to juz nie obizaj klorycznosci a jak nie to obnizaj co dzien o 100 kcal az zaobaczysz ze zacznie waga leciec i wtedy trzymaj sie wlasnie tej dawki kalorii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Marti-martyna a może kup sobie therm Line ? podobno to dodaje energii i w ogóle przyśpiesza spalanie tkanki tłuszczowej..sama nie brałam wiec nie wiem :) Paszczak, myślisz,że jak zrobie głodówkę 5-6 dni, potem następne 2 dni na sokach rozcieńczonych i zaczne pomału wprowadzać warzywa na parze, potem owoce to będzie dobrze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Jasne...pamietaj tylkoo tym, ze nie wazne ile na niej bedziesz musisz dobrze wyjsc z niej. Ja bylam tylko tydzien bo dluzej juz nie dalam rady i balam sie ze jak pociagne jeszcze t o w koncu sie rzuce na jedzenie. Mysle ze jak z 5 dni na wodzie pociagniesz a pozniej powolutku jedzonko wprowadzac to napewno sie uda i beda o wiele lepsze efekty niz 10 dni glodowki i napad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madeleina1990 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 No właśnie ja mam taki plan,głodówka 5-6 dni 7-8 dzień- sok z grapefruita rozcieńczony 9,10 - sok już bez rozcieńczenia a potem już malutkie kawałeczki ogórka, troche marchewki .. przeważnie kalafiorki na parze.. no i owoce... pote, nabiał , itp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 jesli tylko zrobisz tak jak piszesz to napewno sie uda Ja juz 3 dnia dalam w sumie ser bialy chudy... i chyba nic sie nie stalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola22096 Napisano Kwiecień 22, 2008 i co ile juz schudłyscie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 22, 2008 Ola --> Ja wychodze z glodowki wiec juz nie ebde jakos starsznie chudla. Moze niech inne dziewczyny sie na ten temat wypowiadaja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masza019 Napisano Kwiecień 22, 2008 ja dopiero zaczynam: 2 tyg ok500-700. ile schudne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 HEy laseczki Kolejny dzien za mna :) Od poniedzialku zaczne jechac jakos na 600-700 kcal A wczoraj jeszcze 500 i przez kilka nastepnych dni podobnie mam zamiar. Wczoraj standardowo troche sera chudego tunczyk i warzywa. Jakos nie mam ochoty nawet na nic innego...Starsznie mi to smakuje a jeszcze kilka tygodni temu nawet nie pomyslalabym o czyms takim na kolacje :) Masza --> mysle ze z jakies 4-5 kilo pownni Ci spokojnie spac jesli wwczesniej jadlas tak powyzej 1500 kcal. W kazdym razie zycie powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 tak :P i wcale nie wygladam jak szkapina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 23, 2008 i nie mam anoreksji :/ wychdze z diety a chce to zrobic wolno zeby nie przytyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość postanowilam ze od dzisiaj Napisano Kwiecień 24, 2008 tez sprobuje z ta dietka :D ale moze z przewaga na 700kcal. Co u was? A ile sie chudnie tygodniowo na tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piszcieeeeee Napisano Kwiecień 24, 2008 noooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Nom i jedziemy dalej :) Ja sie trzymam i nie jest trudno :) a jak widze jak juz mi malutko brakuje to napewno nie zmaszcze a pozatym zaraz wyjezdzam wiec chce ladnie wygladac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to znaczy zmaszcze Napisano Kwiecień 24, 2008 ?????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 zmaścić - zepsuć heh sorki za literowki bledy itp ale uzywam pisze raczej po angielsku w pracy i nie chce mi sie przelaczac na polskie znaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 No i kolejny dzien. Waga nadal 49 kilo także tak jak myslalam bede ciagnac do niedzieli co najmniej te 500 kcal. Na rajdzie sie duzo nie je ;) tylko alkohol może mnie powalić heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sallyhally Napisano Kwiecień 25, 2008 Paszczak jakie masz wymiary jesli mozna wiedziec? GRatuluje silnej woli, nie ciagnie Cie do dobrego jedzonka wogole ;)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Hmmmm wymiary: biust 78 (normalnie deska) ale tak mam zawsze nawet jak waze 5 kilo wiecej. biodra:88 talia: cos kolo 62-63 Wiesz co , wlasnie o dziwno mnie nie ciagnie nie mam na nic slodkiego ochoty a nic nic takiego... Miesa prwaie nie jem tylko same biale sery , codziennie ryb, jajka i duzzzo warzyw jem ich objetosciowo tyle co pozosatlych rzeczy albo wiecej. To juz moj 21 dzien diety wiec sie przyzwyczailam ...najgorzej oczywiscie na poczatku bylo, ale teraz juz szkoda zaprzepascic wszystko. I pijjjje duuuuzooo wody ..polecam :) Od przyszlego tygodnia zwiekszam kalorycznosc 0 okolo 100-200 kcal zeby nie tyc.. pozniej 1000 kcal i staram sie postepowac zgodnie z deita nielaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet chocolateee Napisano Kwiecień 25, 2008 a napisz mi prosze Paszczak w skrocie jak te 21 dni u ciebie przebieglo i ile schudlas :) Napewno juz wczesniej gdzies to pisalas ale przyznam szczerze ze nie chce mi sie wszystkiego od poczatku czytac :D Wiem ze chyba bylas tez na topiku o glodowce, ale nie jestem pewna. Z gory wielkie thnx! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 No problem ;) no wiec tak: Zaczelam 05.04 - 7 dni glodowki Sobota soki , niedziela warzywa, od poniedzialku do warzyw nabial i nie wiecej niz 500 kcal i tak do dzisiaj. Schudlam 5 kilo na glodowce i kilo w czasie tych 2 tygodni takze nie za duzo ale ja mam malo do zgubienia wiec i tak sie ciesze. Pozatym skoro jestem juz tak dluzo i wolno leci to znaczy, ze to juz nie woda tylko naprawde zrzuccam tluszczyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweet chocolateee Napisano Kwiecień 25, 2008 strasznie ci zazdroszcze silnej woli! podziwiam cie kobieto ze potrafisz panowac nad soba, nad swoim cialem... ja sie trzymam 5-7 dni po czym nawpierdalam sie wszystkiego co w zasiegu reki :( Czyli jak zaczynalas "przygode" z odchudzaniem to wazylas 55kg? ja mam okolo 58-59kg. Cwiczysz cos czy tylko dieta? A latek masz pewnie 23 rocznikowo, tak? Sorki za tyle pytan :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahaaha Napisano Kwiecień 26, 2008 kurcze dziewczyny mialo byc tak ladnie a nie wyszlo;( ale juz teraz serio zaczynam ta dietke... mam zamiar tak do konca nastepnego tyg jesc do 600 kcal, glownie same warzywka i jogurty a pozniej zrobie sobie glodowke juz serio mam dosc tego tluszczyku;/ trzymajcie za mnie kciuki... ale sie wkurzylam na siebie:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masza019 Napisano Kwiecień 26, 2008 piszcie jak wam idzie. JAK SIE ZMOTYWOWAC piszcie ile schudłyscie najwiecej w ciagu tygodnia. to na pewno zmotywuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astana Napisano Kwiecień 27, 2008 Hej dziewczyny mogę dołączyć ja od jutra na 600kcal. Mam pytanie czy przez tydzień schunde ok. 1,5 kg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marti-martyna 0 Napisano Kwiecień 27, 2008 ech dziewczyny! jem po 1000-1100 kcal dziennie i nie chudne! :( czy jak zmienie do 600-700 to pomoze!? mam do wycieczki tylko 3 tygodnie i aż 3 kg do stracenia! ;( zaraz sie rozpłazce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 Sorki laski za brak odezwu...ale mialam szalony weeknd botak cieplutko sie zrobilo, ze moze przez 2 h bylam na mieszkaniu. Cel 1 osisagniety. Teraz trzeba tego pilnowac i bronic jak niepodleglosci heh ... w kazdym razie zycze wam powodzneia i wytrwalosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 sweet chocolateee --> Ja tez mam wpadki czasem ale ostatnio staram sie to bardzo kontrolowac na szczescie sie udaje i z dnia na dzien coraz lepie :) Tez Ci sie napewno uda. Co do cwiczen to tak...cwicze jakos 3 razy w tygodniu (silownia,basen,sauna) Ale nie jakos strasznie wykanczajace te treningi ostatnio mam...chcoiarz i tak z powodu pogody duzzo wiecej sie ruszam ostatnio. A juz za 3 dni rajd PK !!! nareszcie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-olga1985- 0 Napisano Kwiecień 28, 2008 marti- martyna sprobuj zejsc do 800 kcal ... i nie buj sie napewn zacznie spadac ...nie poddwaja sie. Pewnie masz i tak niska wage wiec to nie jest takie latwe zeby ruszyla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmm27 Napisano Kwiecień 28, 2008 ja juz osiagnelam swoja wymarzona wage teraz tylko ja bede trzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach