Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzie się działo.

Oglądajcie dzisiaj o 16.15 Rozmowy w toku o dziewczynach, które spieprzyły sobie

Polecane posty

Gość będzie się działo.

Chłopak namówił swoją 14-letnią dziewczynę do zajścia w ciążę twierdząc, że jeżeli nie da mu dziecka, to on od niej odejdzie, a ta debilka się zgodziła...:P

sorrki ale ile jet takich "par", co sie wzajemnie szantazuja ze albo dziecko - albo spier.. no ale nie w wieku 14 lat ;/

Gość oadf
własnie to ogladam teraz

Gość Magda08871
ja ogladam i az sie dziwie czemu dziewczyny tak wczesnie współzyja i sie pakują w kłopoty jak bym nigdy nie pomyślała o ciązy w wieku 18 lat czemu nie uzywały środków anty???

Mnie za to wkurzaja matki tych dziewczyn, kiedy wyrzucaja je z domu i nie chcą pomóc...O ile łatwiej by było tym dziewczynom poukładać sobie zycie gdyby miały wsparcie ze strony rodziny...Nie rozumiem, jak mozna wyrzucić z domu własne niepełnoletnie dziecko!!!

Gość ja sobie siedzialam
na kafeterii kiedy moja mama ogladala to w moim pokoju i tylko marudzila se pod nosem ze sobie zycie zniszczyly tylko.a tu taki klops ze ja sie obawiam ze bede w ciazy, tyle ze mam 20 lat..

hmmm nie zapominajmy że te 14 lat- to wiek glupio mądry- wiek dojrzewania- najwiekszego pierwszego zakochania- czy te dziewczyny są głupie? nie są opuszczone- często bez kontaktu z rodzicami, nie zwierzą się komuś doroslemu, kto wybil im by to z głowy a co do wypędzania tych dziewczyn- rodzice za to w zasadzie powinni iść siedziec- dziecko jest niepełnoletnie a na dodatek u nich zameldowane

ike ja tego nie oglądałam ale wiem że taka akcje sie zdarzają a co najgorsze to nie są to rodziny patologiczne ale w większości są to właśnie te " pseudoyntelygentne " domy z wykształconymi mamusiami ktore nie chcą być babciami w wieku 36 lat:( to takie przykre - własnoręcznie obiłabym ryja takiej wywłoce.

Tak się składa, że ja urodziłam majac 18 lat. Jednak poradzilam sobie i ułozylam zycie. Mój najstarszy syn ma teraz 15 lat i teoretycznie gdyby poszedł w moje ślady, to za 3 lata tez mogłabym zostac babcią. Mam ogromną nadzieję, że do tego zbyt wcześnie nie dojdzie... Jednak jestem matką i nie odwrócę się od swojego dziecka choćby zrobiło największą głupotę... Co do programu, to jednak te dziewczyny były bardzo niedojrzałe i naiwne, tym bardziej wsparcie rodziców tu potrzebne bo to jeszcze straszne dzieciaki...i chyba jednak czegos w tym domu rodzinnym zabrakło, ze stało sie tak jak sie stało...

Gość kuraiko i ta wypowiedzia
potwierdzilas moja opinie o sobie :/

tylko ze ta wypowiedz o 36 letnich babciach była dość jasna otóż chodziło mi o to ze nawet jesli nie chcą a wiadomo ze nie to nie powinny tak reagowac to wszystko.

Hm, wszyscy tu psioczą na głupotę dziewczyn, na okrucieństwo ich rodziców, a ja chciałam zauważyć, że te dziewczęta sobie tych dzieci palcem nie robiły :( Te dzieci mają ojców i dziadków ze strony ojca. Jakoś nie uważam, żeby ktoś kto ma na sumieniu zrobienie 14-latce dzieciaka (nieważne ile sam ma lat) był ucieleśnieniem mądrości i odpowiedzialności. Programu nie oglądałam, nie mieszkam w Polsce, opieram się na tym co piszecie tu w topiku.

Gość jaka matka taka córka
Dokładnie euglena. Program był powtarzany ok 3 w nocy i też sobie pooglądałem. Zresztą co się dziwić tym dzieciom skoro razem z nimi wypowiadały się też matki i z samych wypowiedzi było widać że dużo mądrzejsze od swoich córek nie są. A co do wyrzucania z domu, moim zdaniem lepiej zapowiedzieć to dzieciakowi przed sprawą niż po fakcie (ciąża). Moja matka też zapowiedziała mojej siostrze, że jak zajdzie w ciążę przed ślubem, to ją z domu wywali. I może to ją powstrzymało od popełnienia tego kroku.

Nie żartuję. Ordnung must sein.

Gość twoja matka ma w takim razie
zdrowo narąbane:O

A tam wypowiedziach tych stukniętych matek : dziecko (córka) b edzie miało dziecko, och jaka jestem przez to szczęśliwa - miód, cud, ultramaryna.

Gość a nie wiecie
czy dziś rano będzie powtorka? a jak tak to o ktorej godzinie? dzieki za odp

Gość ja bym wywalila z domu
taka kurewke corke ktora puscila sie w wieku 14 czy 15 lat wstydzilabym sie takiej corki ja sama sex zaczelam uprawiac dopiero z narzeczonym niedawno a mam 23 lata dzieci narazie nie planuje bo to duza odpowiedzialnosc ale jak bede miec kiedys corke to mam nadzieje ze nie bedzie taka idiotką jak te z tego programu

Gość lepiej orange
Nie zawsze to wina rodziców. Często jest tak, że rodzice dobrze wychowują swoje dzieci, starają się, a dziecko potem i tak robi co chce, bo ma po prostu taki charakter. Moja mama bardzo dużo rozmawiała ze mną o sexie, była moją najlepszą przyjaciółką, ale po prostu poniosła mnie magia chwili, zachęciły namowy chłopaka i zaczęłam współżyć w wieku 16 lat. On mnie szybko zostawił, bo dostał tego, czego chciał, ale czasu cofnąć nie mogłam. Wiem, że mogłam bardzo łatwo zajść w ciążę, bo byłam tak ogłupiała, tak zauroczona, że nawet o zabezpieczeniu nie pomyślałam. Gdybym zaszła w ciążę i spieprzyła sobie życie, to byłaby to tylko i wyłącznie moja wina. Mama mnie przestrzegała, nie było między nami bariery i tematów tabu, a ja jednak zapomniałam o jej radach.