Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będzie się działo.

Oglądajcie dzisiaj o 16.15 Rozmowy w toku o dziewczynach, które spieprzyły sobie

Polecane posty

Gość będzie się działo.

Chłopak namówił swoją 14-letnią dziewczynę do zajścia w ciążę twierdząc, że jeżeli nie da mu dziecka, to on od niej odejdzie, a ta debilka się zgodziła... :P

Gość taka jakas see
bede ogladala koniecznie:)

Gość co za pustaki
tez zamierzam ogladac, :)

Najlepsza jest laska, która zaszła w ciążę, bo chłopak odmówił założenia gumki.:P

Gość gupia baba
ale gupie te baby sa coraz to bardziej

Gość taka jakas see
nie głupie a naiwne i nie doświadczone( w sensie teoretycznym) nie dochodzi do nich jakie koncekwencje ma sex bez zabezpieczenia!!! szkoda mi takich dziewczyneczek nic z zycia nie beda mialy otoczenie bedzie wytykalo palcami

Gość od rodzicow wiele zależy
Jak rodzice pomogą, to te małolaty mają jeszcze szansę wyjść na ludzi: skończą szkoły, studia, znajdą dobrą pracę. Ale, jeżeli rodzice nie pomogą, to co rok prorok. :P

a o co chodzi z tą dziewczyną chyba Sylwią, która była w RwT, wszyscy o niej mówia, a ja nie wiem o co chodzi😠

To nie debilki tylko jeszcze dzieci.Mnie zastanawia,gdzie te dzieci mają rodziców?:-(

Gość taka jakas see
oj rodzicow maja na miejscu ale jak sie zauroca a chlopak zdejmie jej majtki to dziewcze sie podniecie i nie przygotowane do wspolzycia zuca sie w ogien a pozniej jest zonk jak zaczyna rosnac brzuszek:O

To jednak znaczy, ze rodzice nie są na odpowiednim miejscu.Przepraszam,ale jeżeli 14-latka nie wie skąd się biorą dzieci i znajdzie czas i miejsce na seks,to coś jest nie tak.

Gość taka jakas see
mnei mama tez nie mowila zwykle dowiadujemy sie ze szkoly, od innych, z tv ale ejsli rodzice wiedzieli,ze dziecko ma chlopaka w takim wieku to jednak uswiadomoc trzeba bylo chyba,ze dzieci sa naiwne

Gość takie są
skutki jak się każe dzieciom z pokoju wychodzić,bo akurat na filmie się całują,albo nie daj Panie Boże sex uprawiają. Znam taki przypadek 15 latka zostanie niedługo mamusią. A mamusia wyżej wymienionej trzęsie się teraz nad nią "jakie to biedne dziecko". ZGROZA

To też właśnie gdyby rodzice interesowali się dziecmi,tłumaczyliby dzieciom takie rzeczy,problem byłby mniejszy.Ale niestety większość rodziców się wstydzi, i woli żeby dziecko dowiedziało się od kolegów.

Gość ta 14 latka
znalazła sobie chłopaka Cygana. W jego środowisku 14 letnie matki to norma :-(

Gość też mam na osiedlu
taką małolatę co to z chłopakiem(oboje po 15lat)w chowanego się bawili na budowie a teraz ona niańczy a on w piłke z dziećmi gra. to się nazywa rodzicielstwo