Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaykMaykaaaa

Odpowiedzcie prosze

Polecane posty

Gość MaykMaykaaaa

Wczoraj moj facet mnie własciwie nie ze pobił, ale "poszarpał". W pewnym momencie chwycił mnie za kark i tak wygiął, ze od tego momentu boli mnie kręgosłup. To ze musze sie z nim rozstac itd jest dla mnie jasne, wiec nie piszcie o tym. Pytanie mam takie: głowe musze trzymac cały czas w jednej pozycji, strasznie "rwie" mnie w kręgosłupie na wysokosci szyi, ale najbardziej martwi mnie to ze mam kłopoty z oddychaniem, tzn oddycham oczywiscie normalnie, ale nie moge nabrac powietzrza do konca, tak sie dziwnie podduszam. Co to moze oznaczac? Czy to samo przejdzie? Czy wskazuje na jakis uraz z którym powinnam isc do lekaarza? Ogolnie to nic mi nie jest, normalnie sie poruszam, z tym ze wolniej niz zwykle i to oddychanie.

Gość idż - zostaw
To cham !!!naruszył Ci żebra i idż z tym do lekarza!!! a moż masz złamanie jakiegoś zbra i dlatego dusi Cię ucisk.To może skończyć się żle>Ja bym poszła na obdukcję!!!!!!!!!!!!!!

Gość To jest niebezpieczny objaw

Gość MaykMaykaaaa
Nie, z żebrami na pewno nic nie jest, mysle moze ze to na tle nerwowym. Czy ktos mial kiedys uszkodzony kregosłup, moze cos wie czy to po prostu bol i nerwy czy jakies uszkodzenie? Dodam ze moge pochylac głowe, ale do tylu czy na boki juz nia nie porusz bo strasznie boli. Cały czas chodze wygieta lekko w przod. W nocy mogłam spac tylko całkowicie plasko na plecach,w innych pozycjach potwornie rwało.

Gość do lekarza marsz to nie są
żarty. Możesz mieć coś uszkodzone,jeszcze masz problem z oddychaniem. Nie czekaj!

Gość Do lekarza i to już