Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

prosze o porade... chodzi o usg w 31 tyg

Polecane posty

Gość ja jestem pewna w
aha! no to tak ja ja:D

Gość ja jestem pewna w
Julka, to dlaczego Ty masz wątpliwości?

U mnie na zwykłym usg ( ale b. dobry lekarz) w 21 tygodniu wyszła dziewczynka.Lekarz powiedział że rzadko na tym etapie tak dokładnie widać ale mała się dupką rozpłaszczyła właśnie z przodu brzucha .Powiedział że 100 % dziewczynka, śmiał się że wstydliwa to ona nie będzie........... Potem w 7 miesiącu juz się tak obróciła że wcale nie było widać płci , ale na porodówce nie było rozczarowania!

U mnie na zwykłym usg ( ale b. dobry lekarz) w 21 tygodniu wyszła dziewczynka.Lekarz powiedział że rzadko na tym etapie tak dokładnie widać ale mała się dupką rozpłaszczyła właśnie z przodu brzucha .Powiedział że 100 % dziewczynka, śmiał się że wstydliwa to ona nie będzie........... Potem w 7 miesiącu juz się tak obróciła że wcale nie było widać płci , ale na porodówce nie było rozczarowania!

Ja to bym się ucieszyła z takiej pomyłki. Niby tez widziałam siusiaczka na usg, ale z tego co czytam cuda się zdarzają...hehe :-) Z tym ze, ja w 13 tygodniu na usg usłyszałam, że to na 90% dziewczynka, ale juz na połówkowym lekarz stwierdził chłopca na 100%. Pewnie limit pomyłek wyczerpałam...