Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klakowska84

prosze o porade... chodzi o usg w 31 tyg

Polecane posty

Gość ja jestem pewna w
jackpot79--------> poważnie? i nawet teraz patrząc na filmik nie masz najmniejszych wątpliwości, że to siusiak? bo trochę zwątpiłam teraz;)

ja na połówkowym w 21 tc dowiedziałam sie, ze chłopiec. Dlatego, ze maly lerzal przodem do lekarza i nie bylo problemu, nawet ja widzialam siusiaka :D

Gość a ja mam za miesiac termin
dlatego ja nic nie kupuje wczesniej ;) Wystarczy obojnacki spioszek :P

jackpot, fakt są spuchnięte i pierwszy raz jak rozwinęłam córkę to bardzo ją oglądałam, czy oby nie jest "nim" eh.

Gość ja jestem pewna w
jackpot79--------> nie strasz:O to byłyby chyba największe wargi sromowe jakie widziałam w życiu:D

Ja jeszcze na porodówce jak juz połozna myła dziecko kazałam obejrzec męzowi dziecko bo widziałam te spuchniete wargi i byłam przekonana że połozna mnie okłamała że to córka.

ja jestem pewna w - proszę nie pisz tak bo właśnie piję kawę i oplułam monitor.

Gość ja jestem pewna w
dobrze, już więcej nie będę:D

zastanawiam sie czy u mnie pomylka byla mozliwa, ja widzialam malusienkiego sterczacego siusiaka , az sie lekarz sam zasmial ze malemu tak stoi :)

Na porodówce niestety nie mogłam nic zobaczyć, ba nawet nie wiem jak cc wygląda bo miałam ogólne znieczulenie ale jak zaczęłam już się turlać to rozwinęłam córcię i ją z każdej strony obejrzałam :)

Gość ja jestem pewna w
jackpot79--------> a w którym dokładnie tygodniu miałaś robione to usg?

kiedy masz usg MaMani? ja nie mialam przeczuc co do plci, tylko zawsze jak mi sie snilo moje dziecko byl to chlopak :) wiec moze cos w tym jest.

22 kwietnia. juz sie nie moge doczekac... czuje ze to dziewczynka ale wczoraj mi sie snilo ze urodziląm malego chlopczyka takiego fajnego rozowego dzidziula :D:D:D:D:D

Julka może i sny mają znaczenie, mi tylko jeden jedyny raz śniło się że urodziłam córkę ale taką maleńką. (wszyscy dookoła twierdzili że to chłopiec) i w tego chłopca chyba uwierzyłam :P

Dokładnie koniec 31 tc,3D-ale powinno je się wykonywać wczesniej bo po 31 tc jest juz mało wód i słabiej widac.

Gość ja jestem pewna w
a lekarz był pewnien tego co widzi? czy miał jakiekolwiek wątpliwości?

ja mam ciuszki rozowe... po maniusi ale kupie niebieskie w ciezarowki jak bedzie trzeba :D:D

u mnie? moj mi nie chcial powiedziec bo on wyznaje zasade, ze z tym sie czeka do porodu. ale juz na koniec usg powiedzial: widzi Pani to? mowie, ze widze a on na to\" Dziewczynki tego nie maja\" zreszta piszecie o spuchnietych wargach sromowych ktore mozna pomylic z jajkami, ja widzialam stojacego siusiaczka :)

Gość ja jestem pewna w
kurczę, tak patrzę i patrzę na to zdjęcie siuraka i nie mam najmniejszych wątpliwości:D bo widzę i woreczek i siusiaka, to niemożliwe by to było coś innego:D w przypadku mojego dziecka lekarz nie miał najmniejszych wątpliwości i nawet sam to powiedział:)

ech a niektore dzuiewczyny juz w 13 tyg sie dowiaduja a ja patrze na fotki z 14 i nic tam nie widze. glowe rece nóżki i brzuszek ale nic poztaym sie nie da rozróznic

U nas lekarz ogladał i ogladał.Mąz mówi do niego tak"i co widać?" a lekarz na to " no jak ,nie widzi Pan?Siusiak i jajka-o tu!!!"...............

Gość ja jestem pewna w
po prostu Julka---------> Ty też miałaś taką sytuację????????

jak bedzie dziewczynka to bedzia mala Hania :) A Filipek moze za kilka lat. Jest mi to w sumie obojetne, moze niepotrzebnie tyle meskich ciuchow kupilam :D