Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może jednak

Test negatywny, bóle i plamienie...

Polecane posty

Gość a może jednak

Nie wiem od czego zacząć i jak ładnie opisać sprawę, żebyście mogły mi pomóc ale postaram się.  Ostatnią @ dostałam 17.03. Cykle mam nieregularne czasami 27 czasami 29 dni. 24.03 i 25.03 uprawiałam z moim mężem seks jednak bez finału w środku. Powiem tylko, że robimy tak od 3 lat i nic się nie dzieje tzn. nie stosujemy prawdziwej antykoncepcji tylko stosunek przerywany z podejściem – jak będzie bebik to super jak nie to też dobrze  Od około tygodnia bolą mnie piersi, brzuch, odczuwam kłucie –ale tak zawsze miałam przed okresem który generalnie zawsze był bardzo bolesny, Od wczoraj mam brązowe plamienie, które jednak czasami zdarzało mi się przed okresem. Zrobiłam rano test- wyszedł negatywnie. Może zbyt wcześnie by go robić? Bardzo mnie teraz naszła chęć na bobo i jest mi smutno, że pomimo, że nie planowałam to chyba nic z tego Czułam się ogólnie ostatnio kiepsko, ale to chyba o niczym nie świadczy… Jak myślicie jest szansa?

Gość mozliwe
Wiesz, ja np miałam podobne plamienie w ciazy moze poczekaj kilka dni i zrób kolejny test...