Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam święty nie jestem ale

Moja dziewczyna mi powiedziała, że straciła cnotę w wieku 15 lat...

Polecane posty

Gość saaalmahayek
a ja dalllam w wieku 17 lat, on mial 18, bylismy ze soba jeszcze 3 lata... dzis mam 24 i 3 lata juz nnikomu nie dalam:( Nie mam komu!!! Ale analu jeszcze nie robilam, trzymam dla przyszlego meza

Gość catherinaaa
ale smiesza mnie te meskie pustaki:D sami sie zacznijcie bo nie jestescie lowcami a zwyklym kurestwem

Gość catherinaaa
szanujcie*

Gość malo istotne...
tak z innej beczki... czy wiecie, że zgodnie z prawem polskim można uprawiać seks po ukonczeniu 15 roku życia - więc jeśli prawo nie uznaje takiej osobt za dziecko zbyt młode - to sprawa tylko tego czy się dziewczyna szanowala i jaką miała motywację... tyle...

Gość to dziwne wiem
To PATOLOGIA! 15-latki uprawiacjące seks?! Boże, widzisz, a nie grzmisz

Gość mroczny elf łowca
Zgadzam się całkowicie z przedmówczynią, która mówiła o zdobyczach - ale ja szanuje swoje zdobycze 0 nie traktuje ich jak towar - zmieniam partnerki - ale zmieniam je raczej rzadko i zazwyczaj z pobudek emocjonalnych, a nie seksualnych... Ale z 17 latkiem się nie zgadzam - w Twoim wieku też tak mówiłem jak i Ty - 25 latek w związku z 17stką był dla mnie chory, a ja jako 19 latek w zwiazku z 13-14stka powodował, że palec wskazujacy wykazywał niesamowita wręcz celność w trafianiu w środek czoła... ale serce nie sługa, a ja zawsze mialem skłonność do młodszych dziewczyn... Miałem 17 lat - chodzilem z rówieśniczką, potem poszliśmy na studia do innych miajsc i się rozsypało - i jako 19letni student mimo to znalazłem sobie 17stkę - ale też się po roku rozsypało... teraz mam 23 lata 0 i kocham swoją dziewczynę 0 i nie jest to jakas drobna milostka jak parę lat temu - ja ja na prawdę bardzo mocno i całym sercem kocham... i teraz puenta... za 2 lata będę jej szczęśliwym małżonkiem, bo jeszcze nie możemy - jest za młoda na ślub, ale już rok temu stwierdziłem, że jest 16letnie - 6 lat młodsze ode mnie - miękkie, jędrne piersi... poza tym co ja wam będę to opisywał... ja ją po prostu kocham jak nikogo nigdy nie kochałem i mimo, że całe życie deklarowałem się jako samotnik i wolny strzelec, który lubi młodsze - ale nie dopuszczał do mysli związek z na tyle dużo młodszą... ale jak już pisałem - serce nie sługa - i mówcie co chcecie - nazywajcie mnie nawet pedofilem - ale... ale... wnioski sami wyciągnijcie...

Gość lady musicca
temat stary, ale aktualny.. moje zdanie niezmienne.. to patologia.. dotyk u dojrzałej kobiety psychicznie tez jest lepiej odbierany głebiej..nawet głupi pocałunek...pamietacie pocalunki w wieku 16 a 20 lat? a te wieku 13? no własnie.. sex w wieku ponizej 17 lat to głupota...jeszcze jak chlopak zaczyna 16-17 okey, ale nie dziewczynka..nic z tego sexu nie ma..i jest młoda... a gdzie byli rodzice? chyba wiedzieli, ze ich dziecka nie ma? z kim sie corka spotyka..chyba ze jawnie przymykali oko, licząc na profity.. taki sex to jak wychodzenie do wc..i rzeczywiscie im wiecej sexu z przypadkowymi ludzmi i im wczesniej ten sex tym potem wiecej przygód..i brak wiernosci...płyki związek..itp.. zmiana partnera ze względów emocjonlanych to szalona różnica niz zmiana partnera tylko na tle sexualnym....Czyli wychodzi na to, że autor nie pasuje do swojej wybranki.. w zyciu bym nie chciała, aby moje dziecko, moja córka..miała takie zycie..jelsi od 18 roku jest odpowiedzialna..ma dowod..moze siedziec w pace...jak chce i ma z kim niech uprawia sex..ale nigdy wczesniej..

Gość speczjalist
wy wszyscy "łowcy co się nie puszczają a zdobywają": zróbcie testy na HIV bo może się okazać ze rzeczywiście coś złowiliście. meskie dziwki z was, taka prawda, nie zaslugujecie na te dziewice o ktorych marzycie.

Gość mało istotne...
Jeszcze 50 lat temu dziewczyna 17 letnia, która nie byla jeszcze mężatka i nie zaszla w ciążę była prawie napiętnowana i ciężko było o większy wstyd... 13-15 lat - owszem - to co najmniej... nie chcę tu uzywać tego typu określeń... ale... nie zgodzę się z wypowiedziami, że 16-17 letni chlopak to w porządku, a dziewczyna nie - dużo większa krzywda pod względem psychicznym dla chłopaka, niz dziewczyny - to burzy naturalny porządek natury. Kobieta jest w pelni dojrzała w wieku 16-17 lat, a męzczyzna dopiero 19-21 lat. Z biologicznego punktu widzenia każdy człowiek powinien mieć stałego partnera i najlepiej jakby to był ślub 21 latka z 18latką i w tym wieku juz zaczęli się starać o dzieci - bo będą one mozliwie najzdrowsze jak to mozliwe. I seks też inaczej smakuje po ślubie z ukochaną - i to z młodą żoną - niż w wieku nastu lat gdzieś w kiblu dyskoteki po kilku głębszych i w wielkim stresie, aby nikt nie przyłapał... Seks to nie zabawa - dlatego nie jest i nigdy nie powinna być domeną dzieci... Ja może jestem dość niepopularna osobą - ale... mimo, że mam już ladnych parę lat i już dłuzszy czas jestem z ukochaną kobietą - to ja ją szanuję i jej nie skrzywdzę przedwczesnym seksem. Najprawdopodobniej zaczekam do ślubu - ale to nie jest pewnik - w każdym razie póki nie będzie gotowa (ma 17 lat) nie straci dziewictwa z mojej reki - a jeśli straci ja z ręki jakiegoś gwałciciela, co jest jedyna alternatywą - to znajdę go i zabiję, dopilnowując aby mocno cierpiał przed śmiercią (dobra - moze nie zabiję - ale w kazdym razie wdzięczny mu nie bedę)

Gość nie wierzę w co czytam
:(

Gość lady musicca
do mało istotne.. tu chodzi o dojrzałość psychiczną.. a ty piszesz o fizycznej. Jak dziecko jest dojrzałe emocjonalnie, psychicznie moze brac się za sex. I na pewno nie w wieku 15 lat..to dzieci..hihi haha smiechy i pstro w głowie.. U wielu osób psychiczna zaczyna się w wieku 18-19 i więcej lat. Fakt, że na 20 chłopaków w tym wieku tylko 1-2 są dojrzali psychicznie itp.

Gość mało istotne...
W dzisiejszych czasach niestety dojrzałość emocjonalna nie jest zbyt rozpowrzechniona i bardzo niemodna... Sam siebie osobiscie uważam za dojrzałego prawdziwego mężczyznę - szkodsa, że przedstawiciela ginącego gatunku... Ale dojrzałośc emocjonalna to nie jest sprawa wieku - bo nie z wiekiem się ja nabywa - są dojrzałe emocjonalnie 15 latki i nie dojrzałe 40 latki. To kwestia doświadczenia i odpowiedzialności, których trzeba się samemu nauczyć - a jak już pisałem wcześniej - są to zalety bardzoi niepopularne w dzisiejszych czasach - dziś popularne są eksperymenty i brak szacunku zarówno dla innych jak i dla siebie... T tego względu nie biorę pod uwagę sytuacji dojrzalosci emocjonalnej - bo w sytuacji dobierania partnerów seksualnych z powodu instynktów ciala a nie miłości serca w żaden sposób nie jest dojrzale emocjonalnie, niezależnie od tego w jakim wieku przezyje sie ten swój pierwszy raz. Kategoria dojrzałości fizycznej jest dla mnie kryterium z 2 powodów - po 1wsze - dojrzala fizycznie osoba odczuwa przyjemność z seksu w pelni - wcześniej to tylko trauma, ktora niesamowicie bedzie rzutowała na późniejsze zwiazki z płcia przeciwną - i bynajmniej nigdy pozytywnie, po 2gie - brak dojrzałości fizycznej może sprawić, że takie dziecko samo sobie zrobi krzywdę poprzez seks w tak wczesnym wieku, w wyniku czego może takie dziecko samo sobie zapewnić bezpłodność... Ogólnie dla własnego zdrowia fizycznego i psychicznego i wysokiego poczucia własnej wartości zachęcam wszystkie młode dziewczyny - aby zachowały swoje dziewictwo, ktore jest niesamowitą rzeczą jak najdłużej się da (oczywiscie bez przesady) i póki nie czujecie, że to właśnie ten chłopak i ta chwila i póki nie macie calkowitej co do tego pewności - lepiej zrezygnować jeszcze ten jeden raz, niż żałować potem całe życie - a chłopak jeśli na prawdę was kocha, nie tylko cierpliwie zaczeka, aż będziecie gotowe, ale i doceni wartość oddanego mu waszego dziewictwa. Można swój pierwszy raz przezyć i w wieku 15 lat... ale nie powinno się go zaliczyć ani zrobic tego, aby się zabawić. Utrata dziewictwa to ani zabawa ani egzamin, ktory trzeba zdać i zapomnieć - to coś co trzeba DOJRZALE przemyslec i docenić i nigdy już nie zapomnieć...

Gość nie warto nie liczy się
żałuję że byłam szczera już nie będę :/

mroczny elf łowca => bardziej pretensjonalnie już się nie da? Ty byś pastowanego kabana od dzika nie odróżnił... :o

Gość mroczny elf łowca
Nie obrazaj mnie - jesli nie rozumiesz tego nicku... przeczytaj najpierw "Trylogię Mrocznego Elfa" i zauważ jakiego typu osobą byl główny bohater tej książki - Drizd Dourden... samo mroczny elf - owszem - odpowiadałoby Twojemu opisowi - bo "normalny" mroczny elf był zabójcą i ogólnie wcieleniem zla. Wśród swojej rasy był tylko jeden mroczny elf lowca - ten, który sie zbuntował przeciw panującemu porządkowi i uciekł ze swojej ojczyzny i jako banita zostal łowcą potworów. Ja czuje się zupelnie jak on - nie pasuję do tego świata pełnego egoistów i chamów - traktujacych kobiete jak towar, a miłość jak zabawę - jestem banitą, choć żyję między ludźmi... ale sumienie nie pozwala mi inaczej... Twój osad nade mna tylko potwierdza tą regułę...

Gość pani ogrowa
nie czytałam całego tematu, tylko kilka pierwszych wypowiedzi. Nawet zgodzę się z autorem wątku. Tylko z drugiej strony, jesli już ktoś jest w związku, to przecież nie skresli tej drugiej osoby przez to co kiedyś zrobiła bądź nie :) Także, myślę, że przeszłość nie liczy sie tak bardzo :) bo przecież nie możemy jej zmienić

Gość mało istotne...
Zgodzę sie z przedmowczynia - w tym przypadku o wiele bardziej ważne i... w pewnym sensie pozytywne... jest nie przeszłość - a szczerość - i to, ze się przyznała... ale... z wypowiedzi autora tematu może też wynikać to - że to nie było na zasadzie - "kocham Cie i chcę żebyś wiedzial, że nie jestem dziewicą od 15 roku zycia i mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza", a bardziej "Ty frajer jesteś, że tak późnop zacząleś - ja juz jako 15 latka uprawiałam seks, a rok później nawet anal" - a to już nie jest szczerość a buta i duma... a to nie jest pozytywne dla związku... i w takim przypadku niestety ma to istotne znaczenie - i niestety przekreśla daną osóbkę. Bo tutaj nie chodzi i nigdy nie chodzilo o to co mialo miejsce w przeszłości - ale jakie jest do tego teraźniejsze nastawienie...

mroczny elf łowca => Szkoda, żeś się Apollo nie nazwał, albo jeszcze głupiej. I jeszcze się roztkliwiasz nad pisaną na tony szmirą do najmarniejszego i najbardziej skomercjalizowanego przedsięwzięcia w historii rpg. Poza tym "normalny mroczny elf" to sfeminizowany pedzio jęczący pod obcasem kobiety. Zapominasz o całikem sporej populacji wyznawców Eilistraee. A i wyznawcy Vhaeruna odławiają potwory - co prawda te płci żeńskiej częściej niż inne. :p "nie pasuję do tego świata pełnego egoistów i chamów - traktujacych kobiete jak towar, a miłość jak zabawę" Rozumiem, że żadna jeszcze ci nie dała i póki co się na to nie zanosi? " - jestem banitą, choć żyję między ludźmi..." Czy ty, kurwa, wiesz kto to banita? Słownik, baranie słownik! A propos: jakiego potwora ostatnio odłowiłeś? ale sumienie nie pozwala mi inaczej... Rozumiem, że cierpisz za miliony, żyjąc między nimi? Wzruszające. Dorośnij dzieciaku i przestań zmyślać. A najgorsze jest to, że najprawdopodobniej płodzisz kiepską prozę i jeszcze gorsze wiersze. pani ogrowa => oczywiście, że się skreśli. Ludzie się nie zmieniają. Najczęściej zmianę tylko pozorują.

Gość Bóg Ojciec
Maria matka Boża urodziła Jezusa w wieku 16 lat a 2000 lat temu dziewczynki w wieku 16 lat wyglądały jak dzisiejsze 12-13 latki. Skoro Bóg dobierał się do 15 latki to jakim prawem zabraniacie współżycia dziewczynom w wielu 15 lat? A w jakim wieku była Ewa kiedy po raz pierwszy Adam ją zapiął pod fikusem? Nie dość że on ją zapinał kiedy chciał to jeszce zapinali ją jej synowie!!! Grzech pierworodny, ewolucyjny kamuflaż, podawany jako grzech przez kościół. Skoro to grzech to dlaczego Bóg nie namnożył więcej partnerek by potomstwo Adama miało swoje partnerki? Kiedyś poznam na to odpowiedź...

Gość piah
Klucz, którym można otworzyć wszystkie kłódki, jest zajebisty Kłódka, którą można otworzyć każdym kluczem, jest chujowa... myślę, że zrozumiecie

Gość Nula958
ej koles ale dziewczyny w wieku 15 lat są bardziej dojzale niz wy palanty w wieku 15 lat wyglądacie jak dzieci !!a to że uprawiala sex to juz jej sprawa nie wasza więc pilnujcie swojego nosa a nie cudzego!!

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html WALENTYNKI http://allegro.pl/tarot-walentynki-odp-do-30-min-i1442476323.html

Gość z frajera na bohatera
proszę założyć drogi administratorze forum: życie patologii tam będą się wypowiadac piewcy wczesnej inicjacji, masowej ilości parntenrów itd Normalni, moralni, pochodzący z normlanych rodzin ludzie NIE CHCĄ CZYTAĆ takich patologicznych wypowiedzi a co do autorka tak autorze to jest chore, seks w tym wieku swiadczy, ze z ta dziewczyna cos mocno nie tak Z toba zreszta tez, w ogole cudowana para z was patologia

Gość Aczasjej
Stary masakra .. Ja się dowiedziałem o swojej że pierwszy stosunek odbyła w wieku 12 lat z chłopakiem który miał 18

Gość Syylkkaa
ale przecież cię nie zdradziła. Ważne co jest teraz a nie co było wcześniej. Prawda ? I zresztą jest bardziej doświadczona

Gość Syylkkaa
moja mama jest 10 lat młodsza od taty i co ? Są ze sobą już 40 lat. Ale nie dociekałam kiedy się kochali

Gość dziewczynna
samo słowo "używana" jak mowicie na dziewczynę to się nie dobrze robi. jak można nazwać tak dziewczynę? w ten sposób pokazujecie jakie macie podejście do dziewczyn i seksu.. "używana" może być zabawka a nie kobieta czy dziewczyna. 14 czy 15 latka jeżeli juz wspolzyla nie znaczy ze trzeba ja nazwać "używaną"... Może była zakochana i była juz gotowa. dziewczyny dorastają szybciej, czyli jeżeli dziewczyna ma te 15 lat to ma rozum jak chlopak w wieku 17... sama jestem nastolatka, ale jestem dziewica. miała swoja przeszłość, ale teraz pewnie chce się ustatkowac... tez miales swoje przeżycia.

Gość gość
No i co z tego? Z cnotą nie czeka się do śmierci.