Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frk-09

topik dla kobiet, które utraciły cnotę przed 18 rokiem życia

Polecane posty

Gość Aniulllcia
a ja miałam 14:D:D:D

Gość Suka Pełną Gębą
.........

Gość Psedłonim
:-) He, he... Jestem pełen uznania dla kolegi. Słowo.

Karteczkę odzyskałem, ale w/w dama tak się przejęła prawdą wypisaną na niej, ze łzy do oczu jej napłynęły i kaskadą na kartkę spadły, przez co pismo stało się prawie nieczytelne. Nic to! Oczytam niebawem i podam do wiadomości Waszej :)

frk , jeszcze trzymasz w niepewności ? A jak ktos dokladnie w 18 te , to sie liczy czy nie? Bo nie wiem czy mam mieć niepokój czy sobie spokojnie pic kawe :D

Nie chcę być purystą terminowym i zaliczam Cię do grupy "napętego oczekiwania" ;) Niestety nie ma mowy o spokoju, kawę przełykaj ostrożnie! :classic_cool:

Gość Suka Pełną Gębą
Budzi sie we mnie odruch BDSM...

Gość Suka Pełną Gębą
Biczowaniu ale kogoś...

Tematyk bdsm jest mi bliska. Taki numer: (potrzebne są: wiertarka kołek rozporowy z hakiem sznur trwały sufit dama żywo zainteresowana tematyką bdsm) Wiercimy dziurę w suficie. Wkręcamy hak. Przez hak przeciągamy sznur. Następnie sprowadzamy do domu damę. Wiążemy jej ręce i napinając sznur (uprzednio przeciągnięty przez hak) wymuszamy postawę stojącą. Następnie znieważamy damę tak jakbyśmy ją komplementowali. Kolejnym krokiem jest stosowanie przemocy (tak jakby była ona pieszczotą) pod postacią: uderzeń w pośladki, szarpania za włosy i celnie wymierzanych policzków. Potem według uznania, stosunek standardowy, raczej od tyłu ewentualnie analny. Oralny wymagałby drabiny. Proponuję jednak zgasić światło i łagodnie (będzie to pięknym kontrapunktem do uprzednio zastosowanej brutalności) zaczynamy pieścić językiem okolice waginy, naszej damy. Oczywiście we właściwym rytmie doprowadzamy damę do orgazmu. Zwracam tu uwagę na połączenie bólu (szczególnie rąk) wynikłego z wymuszonej pozycji z rozkoszą wynikłą z pieszczot oralnych, waginy. p.s. to była jedynie dygresja nie mająca nic wspólnego z prawdą, którą niebawem objawię :)

Gość szpakinos w spiochach
frk-09..chcesz zeby sie teraz laski na ciebie rzucily ?? :D:D:D

Gość Suka Pełną Gębą
A słyszałeś o Dominie? To tak tylko dla uświadomienia co może czekać faceta,za niezaspokojenie swojej Pani(chodzi oczywiście w tym przypadku o ciekawość]

Można mnie sponiewierać ale okazjonalnie. NIestety nie mogę się wyrzec mojej natury przewodnika stada, samca alfa :p

Gość Suka Pełną Gębą
Tacy są najlepsi do tresury....

Gość spieprzać stąd zboczńcy

Gość Suka Pełną Gębą
Zboczeństwem jest udawanie orgazmu przez kobiete.Ok już nic nie pisze o rzeczach nie mieszczących sie w pojeciu UCZUCIE