Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimochodem mimowoli

jak wielkim obciachem jest zwiazek z gruba dziewczyna ?

Polecane posty

Gość zimna suka bez sercaa
Kazdy ma inne potrzeby i to moj wybor jaki rozmiar wole.

Gość Suka Pełną Gębą
Doświadczona kobieta wie ze rozmiar nie ma znaczenia,no chyba ze chwali sie przed kolezankami.

Gość zimna suka bez sercaa
Moze i przeruchali chociaz ja mowie ze to ja ich przeruchalam-dlaczego oni mnie? Ja ich! Warto bylo,mialam zycie jak w bajce,kolacje, prezenty,to wszystko o czym dziewczyny debili typu pryszczaty Chrzonszcz moga sobie pomarzyc..Ja daje ddd a facet daje kase.Moral.

"Doświadczona kobieta wie ze rozmiar nie ma znaczenia,no chyba ze chwali sie przed kolezankami" jasne, ale przy 10 cm i mniej zostaje tylko skuteczny oral :P

Gość wtf
ludzie!! mam nadzieje ze wsrod was nie ma zadnych magistrow ( o wyzszych stopniach nie wspomne, a licencjat sie nie liczy), bo to bylby wielki wstyd i nieporozumienie, ze ludziom prowadzacymna tak zenujacym poziomie dyskusje wydaje sie dyplomy...

Gość Suka Pełną Gębą
Oral też trzeba umieć....

Gość Suka Pełną Gębą
No to chyba kazdy/a doświadczona/ny lubiąca/cy sex o tym wie...

Gość co za bzyyydury
Doświadczona kobieta wie ze rozmiar nie ma znaczenia,no chyba ze chwali sie przed kolezankami. :O:O:O:O:O:O pocieszaj sie tak mikropenisie :P

Gość Suka Pełną Gębą
Trzeba sie cieszyć seksem i to bzdura ze są źli faceci w łózku.Ale to uczuciowy jest nie erotyczny

Gość żenada 11111
"twierdzisz, ze nie warto splunąć, a rzygać warto? przeciez to znacznie wiekszy wysiłek " generalnie to twierdzę, że ludzie, któzy bawią na takim topiku dłużej niż minutę sa żenujący mocno...poziom wypowiedzi jest żalosny, podobnie zresztą jak sam temat. to nawet smieszne nie jest, ciężko się pokusic i ironię, czy cokolwoiek innego.

\"uniemozliwia niektore pozycje a przy bardziej dynamicznym kochanku moze dodatkowo nieco uszkodzic kobiece narządy wewnętrzne\" :-D :-D :-D Komiczne - chylę czoła :-) Jesteś moim kafeteryjnym idolem :-D

Gość MODERN ART
"Moze i przeruchali chociaz ja mowie ze to ja ich przeruchalam-dlaczego oni mnie? Ja ich! Warto bylo,mialam zycie jak w bajce,kolacje, prezenty,to wszystko o czym dziewczyny debili typu pryszczaty Chrzonszcz moga sobie pomarzyc..Ja daje ddd a facet daje kase.Moral." NOOOOOOO .......!!!!!! ALE TY JESTES ...NO TEGO..WIESZ LASKA ....SUPER JESTES !!!!! A TERAZ SLUCHAJ ! A JESLI PRYSZCZATY CHRZONSZCZ CHCIALBY ZAPLACIC ZA TWOJA KOLACJE I DAL CI JAKIS PODAREK (...PREZENT) TO PEWNIE I PRYSZCZE MU WYLIZESZ ? WIEM ZE JESTES ROZSADNA I NIE ODMOWISZ, PRAWDAAAAAA.....????? [ CHRZONSZCZ --- WIEM ZE NIE MUSISZ Z NIA ...... :-)) ]

\"to nawet smieszne nie jest, ciężko się pokusic i ironię, czy cokolwoiek innego.\" wystarczy umiec sie odpowiednio wyluzować i mozna sie bawić przy kazdym... problem powstaje wtedy, gdy ludzie angażuja sie w takie tamty emocjonalnie..