Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczony Nauczyciel

zauroczony uczennicą

Polecane posty

Zauroczyłem się moją własną uczennicą. Mam 33 lata, ona 19. Nie wiem, jak zniszczyć to uczucie. Chyba oszalałem.

Nie, prokurator nie obowiązuje, bo moja to juz trzecia liceum... Ale to jest nieetyczne, nie umiem sobie z tym poradzić, to uczucie jest silniejsze chyba ode mnie.

dziewczyna ma po prostu szczęście a czego ją uczysz? :) będzie miała saaame piątki ;) oj, nieetyczne.. takie historie się zdarzają, chociaż uważaj bo szkoła to szkoła, jeszcze Cię o coś posądzi i kicha... :/

Gość za 2 niesiace problem zniknie
skonczy szkole i hulaj dusza

Gość Ju...
Szkołę to ona już kończy, także jeszcze troszkę, a będzie jak najbardziej etyczne.:) A jak ona Cię postrzega? I czego od niej oczekujesz? Tzn. od Waszej ewentualnej znajomości?

Gość Ju...
A czego uczysz?:P

Uczę jęz. polskiego i angielskiego. Czuję się z tym naprawdę strasznie. Nie mam komu się zwierzyć, bo i co miałabym powiedzieć? "Zakochałem się w tak młodej dziewczynie, którą na dodatek uczę"?

Gość ee nie wierze
po pierwsze - zaraz skonczy szkole. Po drugie - musisz sie zwierzac w ciagu tego miesiaca? Chyba to baba pisala

Gość a ona jak sie do CIebie odnosi
tez jest Toba zauroczona, wie o tym co do niej czujesz?

W mojej szkole miała miejsce podobna historia. Nauczyciel j. ang. zakochał się w swojej uczennicy, a ona odwzajemniła jego uczucie. Pobrali się, kiedy ona była w 3 klasie, do dziś są razem i mają dzidziusia :) Zatem głowa do góry, nikt nie mówi, że nie będzie happy endu! 🌻

Nie wiem. Zachowuje się raczej normalnie. Jest bardzo sympatyczną i poukładaną osobą. Wydaje mi się, że daje mi dyskretnie znaki, że też nie jestem Jej obojętny, ale może po prostu widzę to, co chcę? Chyba nie byłbym w stanie zniszczyć Jej życia. Co by robiła taka młoda dziewczyna z 33 letnim dziadem?

Droga Zakochana... Jestem ciekaw, czy ten człowiek teraz nie ma takiego poczucia, że zniszczył Jej młodość... I czy między nimi była też taka różnica wieku...Co tu kryć- znacząca...

Gość no wlaśnie dziadku
młodej doopy ci sie zachciało. Nie ty pierwszy nie ostatni:D

Gość to nie takie proste
a co to 33 lata to dużo??? mam w rodzinie taki przypadek :) dzisiaj są małżeństwem z dwójką synów. Oczywiście poczekali do ukończenia przez nią szkoły.

Drogi Nauczycielu ;) Nie znam go na tyle, by stwierdzić, czy ma takie poczucie, czy też nie. Ale za to widzę doskonale, że są razem szczęśliwi :) Kiedy brali ślub on miał lat 31, ona - 18 :) Różnica jest więc w granicach podobnych do tej, która 'dzieli' Ciebie i Twoją pupilkę :) miłego dnia!

Gość no wlaśnie dziadku
dużo nie dużo , ale to gościu co tu żali sie to jakis niedojrzały sie wydaje. ,,Zakochalem sie w uczennicy,, , zwierzenia na babskim forum :o

Jesli jest w 3 klasie to zapewne w tym roku pisze mature wiec o co chodzi?nidlugo jest zakonczenie roku szklengo wiec mozecie zaczac sie spotykac po odejsciu jej z budy :) Piszesz ze to nieetyczne...hmm...moim zdaniem byloby wtedy nieetyczne jak bys chcial ja wykorzystac a nie kiedy myslisz o niej dosc powaznie tzn z tego conapisales odnioslam takie wrazenie :) .Nieetyczne jest taka sytuacja kiedy moj facet z w-f lizal sie ze wszytskimi pannami z mojej klasy :P

Gość Znerwicowana matka polka
Topik to sciema.pisze te bzdety znudzona laska.autorko,lepiej swoj pokoj posprzataj!klawierka az sie lepi od brudu,na podlodze brudne gacie sie walaja, rusz tylek sprzed kompa zamiast ludziom glowy zawracac!

Gość leila23
staremu pierdzielowei zachcialo sie mlodej dupy , zalosne

Gość no wlaśnie dziadku
moj facet z w-f lizal sie ze wszytskimi pannami z mojej klasy ---załapałaś sie :D ?

Gość ee nie wierze tak jak i
znerwicowana. Mozesz jeszcza umyc lodowke - to sie zawsze przyda

Gość babay
DAJ SPOKUJ DZIEWCZYNIE. NAWET JESLI POSPOTYKALIBYSCIE SIE JAKIS CZAS TO NIE MASZ PEWNOSCI ILE BY POTRWAL WASZ ZWIAZEK. DZIEWCZYNA JEST MLODA I MA PRZED SOBA CALE ZYCIE . POMYSL CO BY POMYSLALA JEJ RODZINA I PRZYJACIELE. DAJ JEJ SPOKUJ

Gość Ju...
Zniszczyć jej życia?:o Czy Ty aby trochę nie przesadzasz? No nie wierzę, że tak kiepsko się postrzegasz. A swoją droga to co niby, ona wolnej woli czy własnego rozumu nie ma? Jeśli nie zechce, to CIę spławi.:P Ona, myślę, sie pierwsza nie wychyli, nawet jeśli i Ty jej się podobasz, bo: 1. jesteś jej nauczycielem, 2. nie może być pewna, że z Twojej strony też coś jest. Pokazuj jej, że ją lubisz i delikatnie kokietuj, ale w swoim czasie zadbaj o wymianę kontaktów. Albo i wcześniej.:P

Gość no wlaśnie dziadku
ja bym powiedziała , ze to nieetyczne po prostu , w pewne relacje się nie wchodzi i już .

Gość porsche 911
nie zalapala sie bo jest tlusciochem

Gość ale checa
ja tez sie zauroczylam w moim wykladowcy , na dodatek jest tylko 5 lat starszy.. oczu nie mozemy od siebie oderwac.. i ciagle te glebokie spojrzenia... szkoda ze jest zonaty;(

porsche -->daruj sobie chlipiec bo i tak mnie tym nie obrazisz ,zreszta wolalabym byc tlusciochem niz sfrustrowanym oblesnym prawiczkiem :P

Gość nie mysl ch o o jem
tylko glowa uczucie --taaaaa trzymaj malego na uwiezi idioto - i precz od nastolatek