Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejtkowania

Mojego chlopaka RAJCUJE moja miesiaczka! Wtedy chce sie ze mna kochac!Co robic!

Polecane posty

Gość lejtkowania

Powiedzial ze wtedy sie czuje mesko jak wyjmyje urkwionego penisa z mojej pusi. Nie liczy sie z tym ze mnie to boli kiedy mam uplawy krwawe!Kocham go STRASZLIWIE wiec sie na to godze ale co powinnam zrobic aby dac mu do zrozumienia ze tego nie chce??

Gość marrrtaaa
Dobry kon i po blocie pociagnie- wiem o czym mowie

Gość O-L-A
zazdroszczę Ci, bo ja w trakcie okresu mam straszną ochotę na sex, wprost nie mogę doczekac się końca. Na początku związku byliśmy oboje tak napaleni, że nam to nie przeszkadzało, ale teraz dajemy sobie spokój, ech, to były piękne czasy......

Gość dresiara-lodziara
ja ci tak bardzo pscheszkadza to zrub mu wtedy loda s polykiem i po spraffie

Gość Taka se
Ech.. Nie wiem jak może go rajcować wyciąganie zakrwawionego kutasa :-/ Mojemu facetowi pękło kiedyś wędzidelko i dopiero było dużo krwi, więc skoro tobie to nie sprawia przyjemności to jemu tym bardziej by nie sprawialo jakby mu się coś takiego przytrafiło

Gość gips
mnie tez miesiączka kręci

Gość gips
mnie tez miesiączka kręci

Wow... ja bym nie mogla tak! Krew w czasie miesiaczki powinna wyplywac... powinno sie czyscic wszstko... A nie zeyby ja ktos jeszcze wpychal do srodka! Wszedzie czerwono, mokro... Powinnas powaznie z nim pogadac! Jeli on Cie kocha to zrozumie, ze sa takie 3-5 dni w ciagu miesiaca kiedy mozecie zrobic sobie przerwe od sexu! I najwazniejsze jest to, ze ty czujesz sie nie za dobrze w czasie miesiaczki! On powinnien to uszanowac :)