Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Hej ! Zacznijmy ten temat dziś a skończmy go za kilka dni

Polecane posty

Spróbujcie ze mną cały czas ciągnać ten temat..aby nie trwał on kilka godzin tylko kilka dni.. Możecie pisać o wszystkim ;) Pytać radzić opowiadać, a ja postaram sie Wam odpisywac ;)

Gość hjhjbsdkl
czemu sni mi sie , ze mi wypadają zęby?

Czytałam gdzieś w senniku że jak śnią sie zęby to oznacza coś złego..A śni ci sie to kilka nocy pod rząd?

Gość hjhjbsdkl
nie pod rząd , ale co kilka dni od pewnego juz czasu

dlaczego ? Nie musi być wcale nudny bo ten jest na dowolny temat ;) Można pisać o wszystklim :P

Gość hjhjbsdkl
nie chce półpaśca :(

Sennik Zęby widzieć - zetkniesz się z chorobą luźne - nieprzyjemne wiadomości gdy dentysta wyciąga zęby - ciężka choroba, która może zakończyć się fatalnie czyścić - trudzisz się za innych ;)

Snią ci sie zęby , bo pewnie jak pierwszy raz sie przyśniły to sie przestraszyłaś ,że to oznacza coś złego , myślałaś o tym i dlatego dalej ci sie snią .Przestań myśleć.. :-) Przestaną się śnić ;-)

Gość hjhjbsdkl
ale mi one wypadają

Gość hjhjbsdkl
no może masz racje , wierze troche w zabobony

Gość htrrthtrh
ja robiłam obiad

Czego? I jak ci poszło?? Ja jestem chora ;( A do tego dopiero o 15 naprawili mi komputer bo od wczoraj nie działał :o no strasznie poprostu..

Zwlokłam sie z wyra umyłam sie zrobiłam herbate obudziły sie dzieciaki obsłużyłam je zrobiłam śniadanie poodpisywałam na mejle odebrałam pare telefonów siedziałam na kafe.... i wiele jeszcze nudnych dzis rzeczy , ale za długo by pisać , więc zakończe dzień pewnie z przeświadczeniem ,że dziś było nudno... :classic_cool: ale jutro zapowiada sie ciekawie... ;-)

moje drugie ja -- a co tak ciekawego jutro bedziesz robiła? Ja jak znam życie będe w łożku z moim kochanym laptopem.. :o ksenofaryna -- współczuje..🌼

Zaczne dzień tak samo , ale po południu spotykam sie z kumpelami i jedziemy na wiosenne zakupki (czyli to co kobiety lubią najbardziej.... ;-) ) Potem na kawke i pierdołki....

;) Ah ty.. jesteś samolubna :P Lubisz jak ciągną Tobie ale od siebie to już nic nie dasz :P ?