Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajacy na odpowiedz

Pytanie do kobiet.Temat dotyczacy mojej dziewczyny

Polecane posty

Witam.Mam 26 a moja dziewczyna 25 lat.Chodzi mi o to,ze ona ma kolczyk w pepku z cyrkoniami i lubi chodzic z odslonietym brzuszkiem czy jest lato czy zima.Denerwuje mnie juz to,bo wiem ze ona lubi sie lansowac,podobac innym facetom i powiedzialem jej ze chcialbym aby go zdjela.Jej odpowiedz brzmi nie.Na to ja ze skoncze z nia zwiazek jak go nie sciagnie.I co mam robic,jakbyscie postawily sie na miejscu mojej dziewczyny lub moim?

na miejscu Twojej dziewczyny na zlosc bym go zachowala, na Twoim miejscu bym z nia porozmawiala. Powiedz o co chodzi, i powiedz ze jej zachowanie Ci nie odpowiada, mowa jest domena ludzi, nie zapominajmy o tym.

Kazda kobieta lubi podobac sie mezczyznom i kokietowac ich,nawet jesli ma u boku tego jedynego,ukochanego:) To taka nasza, kobieca proznosc :P

Bez przesady teraz bo jest z toba bedzie sie musiala ubierac w worki na ziemniaki zeby nikt na nia sie nie patrzyl!!!

Gość hfkf
najglupszarzecza bylo jej "kazac". ja to juz bym na pewno sie wkurzyla gdyby mi ktos cos kazal i stawial ultimatum i na zlosc tego nie zrobila. pogadac trzeba spokojnie, lagodnie, przedstawic swoj punkt widzenia oraz uczucia jakie ta sytuacja powoduje i poprosic o cos ewentualnie A NEI KAZAC

Moj mąż ma na coś takiego odpowiedż : -- niech patrzą , tylko to mogą a ja Cię mam.... Popatrz na to z tej strony i schowaj zazdrość.. ;-)

No wiesz co, zrobiles wielka glupote i pokazales ze na niej ci nie zalezy, jak mozna powiedziec dziewczynie zeby zdjela kolczyk z pepka bo z nia zerwiesz !! powinienes sie cieszyc ze twoja dziewczyna lubi jak fajnie wyglada i jest sexi a inni ci zazdroszcza!!!

nie pojmuje facetów --oglądaja sie za fajnymi laskami , ale jak ich laska jest za fajna to sie denerwują .... że za fajna No niech mi to ktoś wytłumaczy ... :-0

Gość 25lat i brzuch na wierzchu
co to za dziewczyna? zachowuje się jak nastolatka a nie kobieta

chcialem dodac ze ma jeszcze kolczyka w nosie i jezyku no i tego w pepku

zachowuje sie jak nastolatka tak jak to ktos wczesniej napisal

Gość ina......
chyba nie kochasz swojej dziewczyny skoro tak łatwo przychodzi ci stawianie ultimatum

Kolczyk zostaw w spokoju kolego. Raczej porozmawiaj ze swoją damą na temat jej zachowania. Wiadomo że każda kobita lubi sie podobać facetą. Powiedz poprostu że jestś zazdrosny i zapytaj czy mogłaby trochę stonowac swoją kokieterie. A swoją drogą wytłumacz jej że niedobrze jest w zimie chodzić z odkrytym brzuchem i plecami bo mozna sie nieźle rozchorować. Może to podziała. Ja miałam taką samą sytuacje tylko że ja mam kolczyk w języku. Wkońcu udało mi sie wynegocjować kilka rzeczy co prawda nie mam juz kolczyka ale za to w zamian mam lepszy sex. Wszystko da sie jakoś załatwić tylko trzeba ze sobą rozmawiać.A jeśli sie kochacie to napewno sie uda.

Gość xxmeliskax
o milosci to tu raczej mowic nie wolno jak koles chce rzucic laske bo lazi z odslonietym kolczykiem:D