Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foleta

Moze mi ktos to przetlumaczyc????????Dzieki wielkie!!!!!!

Polecane posty

Czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi w tym pisemku? Dear Parents. Further to my letter of 31 March reference one of our pupils who has a serious medical condition anyone suffering from vomiting or diarrhoea in addition to anyone suffering from chicken pox should inform the school immediately as the pupil may be in serious danger if she comes in contact with anyone suffering from these symptoms. Your support in this matter is greatly appreciated. To dla mnie bardzo wazne.Wielkie dzieki za pomoc!!!!!

ja to rozumiem tak: nawiązujac do mojego listu z 31 marca o jednym z naszych uczniów chorych powaznie, kazdy kto cierpi na wymioty albo biegunke lub ospe wietrzna powiien natychmiast poinformowac o tym szkole, poniewaz tamta uczennica moze byc w niebezpiecznestwie jesli miala kontakt z kimkolwiek cierpiacym na te objawy.

ja to rozumiem tak: nawiązujac do mojego listu z 31 marca o jednym z naszych uczniów chorych powaznie, kazdy kto cierpi na wymioty albo biegunke lub ospe wietrzna powiien natychmiast poinformowac o tym szkole, poniewaz tamta uczennica moze byc w niebezpiecznestwie jesli miala kontakt z kimkolwiek cierpiacym na te objawy.

Gość oraju...
osoba piszaca ten list po ang napisala go okropnie nieskladnie.

Gość to bedzie jakos tak
no własnie tak jak wyzej

Gość to bedzie jakos tak
no trochę moze jest chaotycznie, ale poważnie to wygląda :O

Mysle,ze szkola wydala takie pisemko bo uczeszcza do niej dziewczynka 5.5lat,ktora w grudniu miala powazna operacje-przeszczep nerki.Wrocila do szkoly po swietach wielkanocnych.Dzis jest juz zdrowa ale wiadomo,ze trzeba chuchac na zimne.