Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziiiiuba

za którym razem zdaliście??????

Polecane posty

Gość kruszynka z lasu
jak zdawałam wtedy to juz bylam splukana kompletnie bo bralam te dodatkowe jazdy a teraz ponoc juz godzina z 40 zł?

Gość chyba za 7
no mnie tez wkurzalo. czasem przychodzilam po egzaminie i plakalam jak nikt nie widzial, ze jestem glupia itd, bo znow sie nie udalo..ale zeby tego uniknac jak jechalam bylam tak skupiona ze widzialam tylko droge.

Gość chyba za 7
ja calam kase wydalam na te ostatnie 5 godzin i egzamin. bylam pewna, ze nie zdam wiec nie mialam kasy na wyrobienie prawka pozniej i pozyczalam bo chcialam szybko je miec. jazdy zalatwialam w malym osrodku wiec byly chyba po 35zl, ale mimo to to jest to koszt.

Gość kruszynka z lasu
no a co to sa takie 2 godziny jazdy dla mnie nic

Gość chyba za 7
ja plakalam mimo woli z bezradnosci. i balam sie tego ostatniego egzaminu jak ognia, bo slyszlam opinie, ze jak szkolilam sie na starych zasadach to przeciez nie mam szans i caly czas mi to b rzmialo w uszach.

Gość chyba za 7
no 3 godziny to naprawde malo. balam sie tez tych swiatel, plynow, ale jak sie okazalo to najwiekszy banal pokazac z reszta na egzaminie dokladnie nie sprawdzaja tylko trzeba wiedziec o co biega. bardzo hcial zdac tym bardziej, ze mialam czym jezdzic..

Gość chyba za 7
napewno pomoga i najwaznijsze nie stresuja sie bardzo, bo to czesto przeszkadza. najwaznijesze to skup sie na tym co chce egzaminator, co pokazac i gdzie jechac. patrz na znaki i te nieszczesne linie.

Gość chyba za 7
powodzenia!!!

Gość chyba za 7
ok bede czekac:)

za 7 chyba:D kiedyś kilka lat temu we wrocławiu kilka razy oblałam, teraz zdałam za 2 w krakowie.za pierwszym razem oblałam przy zmianie pasa- ponoc nie było to bezpieczne:D za drugim jeździłam z półtorej godziny, przejechałam raz ciągłąale zdałam.Egzaminator bardzo miły, a moim zdaniem teraz jest łatwiej- nie durne manewry miedzy słupkami, tylko parkowanie normalnie na mieście.