Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie musze

musze sie wam wygadac

Polecane posty

Gość ludzie musze

otoz jestem teraz na stazu........nie jest nawet tak zle.. ostatnio tesciowa podsuneła mi miejsce pracy stałej w filii firmy w ktorej ona pracuje...... jest tto praca biurowa w duzej mierze zwiazana z ksiegowoscia ja powiedzialam ze nie mam zadnego wykształcenia w tym kierunku...ale ona powiedziala ze tam nikt nie ma tego wyksztalcenia i zebym skladala papiery nawet sie nie zastanawiala....to bylo by mi nawet na ree bo dalo by mi to zarobki pozwalajace spokojnie utrzymac sie na stiudiach, ale no wlasnie moja mama szybko ostudzila moj zapał:o stwerdzajac zebym sie nawet w to nie pchała bo ja sie wogole na tym nie znam:o dajac jednoczesie do zrozumienia ze sobie nie poradze:o ale czy ja kiedykolwiek od niej uslyszalam ze sobie dam rade?....hmmmm nie:o i sterdzilam ze faktycznie nie ma cos ie starac o ta prace musialam sie wygadac:(

Gość a po co
wydaje mi sie ze powinnas przynajmniej sprobowac, za jakis czas bedziesz sie zastanawiac: co by bylo gdyby ...

Gość sa .....
a realnie patrzac - dasz rade?? swoja droga jak ja marze zeby skonczyly sie czasy zalatwinia pracy :(

musisz sprobowac, nic Ci nie zaszkodzi. poza tym nie ma to jak nauka od ludzi a nie z książek. pewnie troche minie zanim sie nauczysz wszystkiego, ale warto sprobowac :)

Gość ludzie musze
a skad ja mam wiedziec czy dam rade? mam byc tylko pomocnikiem nic waznego robic nie bede u mnie w meijscu pracy jest dziewczyna na stazu w biurze ksiegowosci bez wyksztalcenia wiem ze to jest ciezka praca ale wydaje mis ie ze nie jestem jakas zyciowa niedorajda a czy to jest praca zalatwiona to nie wiem bo jeszcze jej nie mam i uwierz mi ze jesli bym ja dostala to czułabyms ie 2 razy bardziej zmobilizowana zeby nie dac plamy to wcale nie jest akie super kiedy Ci załatwiaja :o ale jest roznica miedzy 650 a 1100z? pensji p rawda?

Gość a 73
NO jak sobie nie poradzisz? Bierz tę pracę szybko, nauczysz się wszystkiego w trakcie

nie znajdziesz dzisiaj łatwo dobrej pracy więc co Ci szkodzi spróbowac...nie sprawdzisz sie to zrezygnujesz, nikt Cie tam za kare trzymal nie bedzie!!!a noz widelec bedzie dobrze i tam zostaniesz ;) pamietaj ze do odważnych świat należy ;)

Gość ludzie musze
to nie odemnie zalezy czy ja dostane:) ale dzieki za wsparcie:)

przykro mito stwierdzic ale nie zajmuj miejsca tyym którzy studiowali 5 lat by zdobyc stanowisko