Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz widze jaka byłam

prosić o szansę?

Polecane posty

mam ze sobą sporo problemów- w związku byłam oschła i zamknięta w sobie. Miewam takie huśtawki nastrojów, że potrafiłam powiedzieć facetowi że mam go dosyć, nie chce go już widzieć na oczy, a po chwili zalewałam się łzami :-o Po każdym kryzysie on pierwszy się odzywał. Pare miesięcy temu nie wyciągnął pierwszy ręki, przestał się odzywać. Uświadomiłam sobie wtedy jak bardzo go kocham i potrzebuje. Stał się cud, napisał po długim milczeniu. Dużo gadaliśmy, wydawało mi się że będzie już ok, obiecywał że mi pomoże i zawsze moge na niego liczyć. Teraz znowu zamilkł. Dużo mnie to kosztowało ale odezwałam się pierwsza po jakiś czasie. Był miły, ale trochę mnie zbywał, tak mi się wydawało. Od paru tygodni jest między nami cisza. Co ja ma robić?

Gość iść na gokarty

Gość eksa
ile czasu ze sobą byliście?

prawie dwa lata

Gość ejdkf
spotjkaj się z nim - idźcie na spacer itd. i powiedz mu to co czujesz, przeproś i powiedz wprost, że modlisz się, by dał Ci ostatnią (nie jeszcze jedną, tylko ostatnią) szansę. Zrobiłam tak - i wybaczył, minęło od tamtej pory juz 2 lata i jest cudownie, więc na pewno warto! ale licz się z tym, ze on ma prawo odmówić - i daj mu czas na decyzję. Pamietaj - niech wie, ze go kochasz.

Gość daj mu spokój
on już sobie wije gniazdko z normalną kobietą a Ty wyciągnij wnioski na przyszłość :O