Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

brak ochoty na seks - koszmar

Polecane posty

Gość Bez jaj
Co prawda w oczy kole

Gość jak jak jak
zależy kto co uważa za prawdę, ja po prostu uważam inaczej ale nie rzucam takimi chamskimi tekstami; nie znasz problemu wiec nie wiesz co i jak;

Gość Bez jaj
A czemu bez przesady jestem chamski a sprawe znam i wiem na czym polega i w 1 na 1000000 przypadów powodem są tabletki w reszcie to tylko wymówka kolejna ale cóż wy jak zwykle wiecie wszystko najlepiej i zawsze macie rację o nieomylne

Gość jak jak jak
to co twoim zdaniem jest przyczyną braku ochoty na seks w zwiazku w ktorym ludzie sie kochają i potrzebują, budują miłość na całe życie i tylko ta jedna jedyna sfera jest nie tak jak powinna i ciągle sa z nią problemy mimo starań obu stron? i jak było w twoim przypadku skoro znasz problem

"wy jak zwykle wiecie wszystko najlepiej i zawsze macie rację o nieomylne " jesteś wyraźnie sfrustrowany, w czym problem, mozesz się zwierzyć, śmiało, żona Cię nie dopuszcza?

---> jak jak jak no to serio spróbuj bez tabletek, niech on kupi wiadro prezerwatyw i zobaczysz, czy Ci sie to spodoba

Gość Bez jaj
tak a kochasz i jesteś tego pewna nie jestem sfrustrowany wręcz przeciwnie :D jakoś nie mam z tym problemów

Gość jak jak jak
----> polaola ale ja sie boje samych prezerwatyw, wtedy pewnie nie zbede chciala sie kochać ze strachu przed ciążą :-)

Gość jak jak jak
tak jestem pewna że kocham, ale ty nie odpowiedziałeś na pytanie jak było w twoim wypadku skoro tak to znasz

Gość Bez jaj
w moim przypadku okazało się że strach blokował wszystko a nie żadne tabletki tylko zwykły strach że co będzie jak tabletki nie zadziałają itp a druga rzecz to sama świadomość seksu jako czegoś co nie dokońca jest ok w końcu seks to jakieś tabu itp bzdety potwierdzone nie tylko u mnie

"w końcu seks to jakieś tabu itp bzdety potwierdzone nie tylko u mnie" że co???

Gość też mam ostatnio ten probolem
wiecie xco mi sie wydaje? ze to wlasnie ta rutyna to przyzwyczajenie wiemy jak seks bedzie wygladal przed i po nic nowego i u mnie co? do tej pory mialam ogromna ochote na seks jak byla tylko okazja, to robilam to z moim miskiem i tyle. ostatnio moje podniecenie = 0 kocham Go, chce spedzic z Nim reszte zycia...ale bez seksu i pozadania, to zwiazek sie rozpadnie chocby przez to, ze faceci nie maja chyba tych rpoblemow i chca sie kochac. ja poki co odmowilam moze raz w zyciu....niedawno..oby sie nie powtorzylo, bo potem mialam okropne wyrzuty... on ma potrzeby, ja tez i chce mu zapewnic to, ze bedzie w porzadku w tej sferze

Gość Bez jaj
polaola a powiedz to ludzią wychowanym w duchu katolickim zobaczysz tam dopiero frustratów od dzieciństwa nasiąkają propagandą więc to nie jest że co ilu rodziców rozmawia otwarcie na temat seksu itp a wbrew pozorą to odgrywa wielką role

Gość jak jak jak
-----> bez jaj masz w pewnym sensie racje ale prosze nie generalizuj bo jeśli sie bierze w odpowiedni sposób tabletki - to one dzialają i już, wiec strach wykluczam przynajmniej u mnie a jeśli chodzi o drugą sprawe - to ja i moj facet jesteśmy katolikami praktykującymi i bylismy swoimi pierwszymi partnerami wiec na początku fakt to męczyło szczególnie mnie ale teraz już nie bardzo, choc mam czasem wyrzuty sumienia (ale nie nazwałabym tego tematem tabu);

Gość Bez jaj
więc problem może leżeć własnie tutaj a nie w tabletkach nie zawsze problem jest widoczny na pierwszy rzut oka

Gość jak jak jak
oczywiście! gdyby był widoczny na pierwszy rzut oka to by była łatwizna; ja nie tłumaczę sie tabletkami bo nie chce sie tłumaczyć; chce czuć pociąg do mojego faceta i już; ale nadal nie widzę prawdziwej przyczyny i nie wiem co zrobić

--> teraz to ja widzę tendencję wrecz przeciwną niż ta przypisywana wychowaniu w duchu katolickim laski są tak wyzwolone, że ja uważam się za jeden z konserwatywnych odłamów kobiet w PL :-P

Gość jak jak jak
tak masz rację wystarczy iść na imprezę a dookoło pełno małolat aż proszących sie o szybki numerek, ohyda ble

---> jak jak jak wiesz, gdybym był Twoim facetem, to sam fakt, że autentycznie się martwisz brakiem ochoty już sporo by mi dał. To nie brak pożądania najbardziej boli, a uczucie, że jest Wam obojętne jak czuje się facet którego partnerka ma akurat taki dołek. Nie traktuj tego jako metody "zamiast". Chodzi mi o to, że może powinnaś szepnąć mu słówko co o tym swoim stanie myślisz. Pomożesz jemu, a i Twoje samopoczucie na tym zyska. Uważaj jednak. Zwykle taki stan sprzyja trudnym do opanowania fascynacjom, pojawiającym się niewiadomo skąd. Sporo tu takich topików...