Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jak jak

brak ochoty na seks - koszmar

Polecane posty

Gość jak jak jak

błagam powiedzcie mi co robic bo nie mam ochoty na seks kompletnie, biore tabletki - może od tego a mój facet już ma dość tej sytuacji, ja z resztą tak samo. chciałabym czuć pożadanie tak często jak on a tymczasem nie czuje go wcale mimo że sie kochamy i wszystko jest super ekstra oprócz właśnie tej sfery

Gość Wladek z Bilgoraju
moze to nie twoja wina? moze to on jest do dupy znam taki przypadek, udalo sie wyleczyc biedna kobiete, wystarczyla prawdziwa namietnosc

Gość jak jak jak
nie to nie chodzi o to. jesteśmy ze sobą bardzo długo i traktujemy nasz związek poważnie; uwielbiam mojego faceta, jest przystojny i ma świetne ciało i jeśli sie już kochamu to jest naprawde cudownie ale problem w samej ochocie; czasem myśleże seks mógłby nie istnieć dla mnie

Gość Wladek z Bilgoraju
ale ja doskonale rozumiem, moze romantyczna kolacja, olejki, swiece, lampka wina? to pomaga jesli dalej nie pomoze, to albo na prawde cos sie wypalilo, albo cos nie tak z twoim organizmem i potrzebny bedzie lekarz

Gość jak jak jak
był taki moment że naprawde myślałam że to moze koniec mojej miłości ale na szczescie juz dawno to wykluczyłam :-) tak masz racje świece itd pomagają no ale ja chce też go pragnąć bez tej całej otoczki a tymbardziej że sie tak stara i próbuje być wyrozumiały ale naprawde cierpliwość mu sie już konczy; ale co ja mam powiedzieć lekarzowi?

Gość Wladek z Bilgoraju
mysle ze specjalista sam z ciebie wyciagnie potrzebne informacje, wystarczy ze powiesz o swoim problemie a moze wasz seks byl rutynowy i nudny? moze potrzeba tego pazura? czegos szalonego? czegos nowego

Gość jak jak jak
no może troche popadliśmy w rutyne bo widujemy sie tylko w weekendy no i tylko wtedy mamy czas dla siebie ale wkurza mnie to że wszystko jest z góry ustalone że pierwsze co zrobimy to ma być seks a jak nie pierwsze to drugie itd i tak w kółko

Gość tabletkiiiiiii
ja tak mialam po tabletkach, gdy je odstawilam wrocilo wszystko do normy...moze musisz zmienic ? Pogadaj ze swym ginem

Gość jak jak jak
ale nawet tak miałam przed tabletkami; czasem jest okres że naprawde jest świetnie, mam ochote itd ale te okresy że nicccc sa o wiele wiele dłuższe

mogę się z Tobą na jakiś czas zamienić ;-) dopóki się nie zuroczę (w jakimś nim :-D )

Gość opskdnmfoisdng
to wina tabletek, ze mną to samo było. teraz nie biorę i szaleję

Gość jak jak jak
no dokładnie!!! trujemy sie tymi tabletkami a i tak nic z tego nie mamy

Gość jak jak jak
ale jak szaleć bez tabletek chyba padne ze strachu przed ciążą

tylko nie wiem co wybrac innego juzsie przyzwyczailam do tych tabsow a przy okazji cera lepsza...ale z drugiej strony juz mnie to wwkurza ze mi sie nie chce:P

Gość sgsdgdsgdsgsdg
ja też na tabletkach i zero ochoty na seks :( wystarczyłby mi seks raz na miesiąc. kiedyś odstawiłam to libido nie dawało mi świętego spokoju. czuję się wykastrowana.

Gość jak jak jak
ja już wariuje nie mówiąć nawet o moim facecie

Gość jak jak jak
tak to jest świetny pomysł :-D

Gość ofe rma
a ja na przykład mam zupełnie odwrotnie. tabletek nie biorę, chcieć to mi się chce, ale ze mną nikt nie chce. sama widzisz że i tak źle i tak niedobrze.

a ja mam jeszcze inaczej niż Oferma chcieć mi się chce, ze mna chcą a ja z nimi nie chę :-D

Gość jak jak jak
o matko dlaczego my mamy takie problemy!!! facectom zawsze sie chce i pieprzą na wszystko niczym sie nie martwią; czemu oni nie dostoują sie do nas kurcze tylko my sie martwimy

Gość Bez jaj
ok kiedy wy dostosowujecie się do facetów nie róbcie sobie jaj jesteście żałosne z takimi tekstami

Gość jak jak jak
no może źle to ujęłam bo nie chodzi o zmuszanie sie, ale to zazwyczaj kobieta martwi sie tym że ma libido mniejsze niż jej facet a nie że facet sie martwi ze ma za wysokie

Gość Bez jaj
No jasne bo faet ma się dostosować do tego ze kobiecie chce się raz na pół roku a ona sobie to tłumaczy tabletkami czy innym gównem

Gość jak jak jak
o wypchaj sie z takimi tekstami