Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika239

prosze o rade w sprawie zaproszen

Polecane posty

Gość marika239

bardzo prosze o porade w sprawie zaproszen. Szukałam troche w allegro ale tam jest taki wybór. Macie juz moze jakis sprawdzone?

my zamawialiśmy w księgarni. Na poczatku chcieliśmy zamówić w drukarni wypisane już ale stwierdziiśmy, że to za duzy koszt jest. Więc kupiliśmy zwykłe i ja ladnym miedzianym długopisem wypisalam:). Każdy mi mówił, żeby aż tak się wyszukiwać zaproszeń nie wiadomo jakich bo je i tak goście oglądają tylko raz lepiej skupić się na czymś innym.:)

Gość gawi
Mi rulony też się podobają, ale z papieru czerpanego i z pieczęcią lakową, ale mój brat miał takie zaproszenia więc w moim przypadku odpada

Gość gawi
Mój brat miał własnie coś takiego, tylko oni sami robili te zaproszenia i zdecydowanie lepiej wyglądały i wyszły im dużo taniej, nie wiem czy nie ok 1zł za zaproszenie

u mnie rulony odpadaja bo musze kilka wyslac poczta a przeciez nie wloze go do koperty ;/ Ale zamowilismy sliczne i niedrogie (2.80 zl) z naszym zdjeciem na pierwszej stronie. nigdzie indziej nie znalazlam podobnych rownie tanich

Gość hi hi hi ha
a masz firme kolezanko? czy tak robisz sobie na sprzedaz?

Gość rora
A Vat płacisz?

Gość hi hi hi ha
kolezanko utta Prosze o odpowiedz na pytanie. DOSTANE RACHUNEK KUPUJAC OD CIEBIE?

Gość a po co ci rachunek
chcesz jej na złość zrobić czy rzeczywiście do czegoś ci potrzebny ten rachunek?

Gość hi hi hi ha
ciekawa jestem czy płaci podatki. Co niekturzy flaki wyplówaja zeby zapłacic zus. To tez pytam czy dostane rachunek czy moze fakture?

Gość a po co ci rachunek
aaa... czyli po prostu "życzliwa"...:o

Gość hi hi hi ha
poprostu uczciwa - w przeciwienstie zdaje sie do niekturych niewiuem czy dostane ta odpowiedz czy niebardzo a moze od niej kupie i poprostu poprosze o rachunek musi mi dac w sumie nie

Gość a po co ci rachunek
najlepiej od razu napisz anonim do fiskusa :o

Gość hi hi hi ha
a zebys wiedziała. To nie jest uczciwe azeby inni płacili zusy vaty dzierżawy a tacy sobie robili cos bez zadnych opłat. Jesli kolezanka ma zapłacony zus (za to sa najwieksze kary) i ma wszystkie rachunki za sprzedane przedmioty, prowadzi poprawnie ksiazke to nie ma sie co martwic. A nie wiem jak to jest z zaproszeniami czy musi byc kasa fiskalna ale napewno sie dowiem. pozdrawiam serdecznie

Gość a po co ci rachunek
donosicielstwo to podła cecha

Gość aleeeeeeee zawiść

Gość cukiereczek6 26
I tacy są Polacy ZAWISTNI.Dziewczyna chciała pomócw doborze zaproszeń, a co dostała w zamian.....Ach szkoda słów