Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdaska

wstydliwy problem, czy to grzybica?? Pomocy

Polecane posty

Gość gdaska

czesc. mam okropny problem, od pewnego czasu nie moze wspolzyc z mezem. Zewnetrzne scianki pochwy zaczynaja mi pekac i to strasznie szczypi, gdy tylko sie zagoi i probujemy na nowo pojawiaja sie znowu w tych miejscach. To tak jakby malutkie przetarcia, male pekniecia. Poza tym pojawily sie uplay. Czy to grzybica??:/

Gość jak najbardziej normalna
a może by tak do ginekologa pójść???

Gość kurczę co z TOBĄ
To szybciej wygląda na dystrofię pochwy! zależy ile masz lat!idżdo ginekologa! powodów może być wiele!pozdrawiam!!!!!!!!

Gość yesica
RADZE UDAC SIE DO GINEKOLOGA SAMA SOBIE Z TYM NIE PORADZISZ I MAZ PEWNIE TEZ ZAŁAPAŁ MI 3 LATA TEMU GINEKOLOG PRZEPISAŁA 3 GLOBULKI I COS TAM DLA MEZA I OD TAMTEJ PORY MAM SPOKÓJ

Gość gdaska
23 lata, a co to takiego? Dzwonilam dzis do ginekologa i pierwsza wizyta na 14 maja:/ mysle juz nie nie isc do innego bo bardzo sie tym martwie.

Gość yesica
Chociaz grzybica to bardziej bojawia sie grutowata serowa wydzielina z tego co pamietam . Nie czekaj z tym idz do lekarza.

Gość yesica
prawie miesiac to długo jak na to co opisujesz , a nie chcesz isc prywatnie?

Gość gdaska
Zawsze chodze prywatnie. To wlasnie ten moj lekarz...nie chcialam isc do innego ale bede musiala.Ta wydzielina wlasnie tez jest taka, tylko martwi mnie to pekanie;/

Gość jak najbardziej normalna
ja pierdolę, jak mi coś dolega takiego, co mnie niepokoi to niebo i ziemię poruszę, żeby dostac się do lekarza jak najprędzej. ostatnio do giny zadzwoniłam i w tym samym dniu jeszcze wtryniłam się na koniec kolejki, bo nie chciałam czekac 4 dni (akurat to był piątek). masz na pewno koleżanki, któe chodzą do ginekologów i na bank ktgóas może ci polecić kogoś prywatnie, kto ciebie w miarę szybko przyjmie.

Gość kurczę co z TOBĄ
Powodem jest brak śluzu i w ten sposób pochwa Ci się wysusza. Kup sobie maść CLOTRIMAZORUM ( bez recepty) zanim dostaniesz się do gina! i jeszcze czopki dopochwowe ziołowe bez recepty oparte na nagietku.Nie zaszkoszą a pomogą kosztują ok.15 zł.pozdro!!!

Gość gdaska
Dzieki, dzwonie juz po kolei po lekarzach. Clotrimazinolum nie pomag, juz probowalam, ale wykupie tez te czopki.

Gość yesica
gdaska te czpoki tez ci nie pomoga szkoda kasy uwiez mi mam 40 lat i troche sie znam tu musi byc jakis silniejszy lek który przepisze ci lekarz

Gość kurczę co z TOBĄ
No bo ta maść jest typowa na grzybicę -a TY jej nie masz !!! To tak jak by Ci ciagle usta wysychały - a dlaczego???bo nie ma sliny! Teraz rozumiesz o co chodzi ? i z tąd ten ból i suchość co powoduje pękanie-a najbardziej odczuwalny jest ból po stosunku.pozdro!!!! Kup te czopki i do lekarza!!! ale nie wcześniej jak 2 tyg. po braniu czopków - więc zdecyduj się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bo na pewno wezmie Ci wymaz i dlatego musi byc 2 tyg. ZROZUMIAŁAŚ???????????????????????

Gość yesicsa
gdaska i co z toba?

Gość yesicsa
SORRY TO POMYŁKA

Gość zrospaczoona
podnozse..bo mam ten sam problem. Niestety termin do ginekologa na za mieisac. Leczyalm sie an wlasna reke, glubulki dopochwowe p grzybicze i krem Clotrimazolu zewnetrznie. Przeleczylam, zniknely uplawy pieczenie itp. Rozpoczelam znowu wspolzycie i po tyg pojawil sie znowu problem z "otarciami" :/