Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielnooooo

Wakacje w Mielnie??????

Polecane posty

Gość mielnooooo

W jakim hotelu? może ktoś spędzał tam wakacje i chciałby cos polecić zeby nie było drogo tak do 40 zł za dzień albo osobe? proszę o wypowiedzi

Gość mielnooooo
a gdzie najlepiej sie wybrać?

zależy jakie masz wymagania, czy chcesz spokojnej miejscowości, czy takiej gdzie jest dużo atrakcji typu koncerty i te sprawy, czy ma to być totalne zadupie ale tanie czy duży kurort. Trochę jest tych miejscowości nad naszym morzem więc jest w czym wybierać, ale pocieszę cię bo słyszałam że w tym roku ma nie być lata :P

Gość mielnooooo
drogo tam jest_

Gość Abd al-Masih ibn Ishaq al-Bayy
To już lepiej do chorwacji pojechac. Fakt że zapłacisz 50 zł za noc ale to tylko 10 zł drożej a wrażenia dużo o 100 zł lepsze.

Gość mielnooooo
nie wole w Polsce? GDzie najlepiej? moze polecicie mi jakiś hotel taki do 40 zł za dobę wole raczej takie miasto co się coś w nim dzieje :>

ja jestem z Koszalina..mam 10minut do Mielna..kazde wakacje spedzam w Mielnie i jest super ! Nie jest az tak drogo bo mozna znalezc kilka tanszych hoteli.. ja niestety nie bylam w zadnym no bo wkoncu mam blisko mieszkanie ;) ale polecam Mielno i okolice :)

hotelu za 40 zł to na pewno nie znajdziesz kwatery prywatne, pokoje prywatne to tak ale na pewno nie hotel. wpisz w google wczasy nad morzem i ci wyszuka mnóstwo ofert.

Gość Herri
Byłam w Mielnie 3 razy już! Tam po prostu jest pełen wypas, nie ma nudy. Takie typowe nadmorskie miasteczko, gdzie wszystko kręci się wokół morza i turystów. Jeśli chcecie tam jechać bez wcześniejszego rezerwowania, to nie polecam, bo wtedy zostają wam do wyboru naprawdę śmierdzące stęchlizną klitki, reszta wszystko zajęte, albo fest drogie. Poza tym przy dobrej pogodzie do południa plaża, wieczorem wyjście na uliczkę ze straganami (tam zawsze coś się dzieje), 2 wesołe miasteczka, bungee, dużo klubów, a rok temu otworzyli tam Senso (podobno wypas, ale jeszcze się nie załapałam). Jeśli chodzi o turystów, to głównie młodzież tam się zjeżdża, jest głośno, więc jeśli pragniecie wakacji w spokoju, to też nie polecam. Ja lubię się w wakacje wybawić i wyszumieć i uważam, że jest to idealne miejsce na takie właśnie wakacje. Poza tym polecam bar karaoke. No i zawsze można pojechać na wycieczkę do Kołobrzegu, a tam np. port, rejs Piratem i latarnia morska. To zaledwie troszkę ponad 30 km od Mielna!

Gość mielnooooo
no własnie hcodzi mi o takie pokoje czy kwatery do 40 zł :)

tak kojarze ten hotel :) Jest w zasadzie w srodku mielna.. pewnie ze sie oplaca ! bardzo fajny hotel:)

Gość mielnooooo
to mowisz ze jest fajny :) to dobrze . blisko jest od niego do morza i wogóle do sklepów spozywczych ?

Haha xD do morza spacerkiem masz 3-5 minut ;) wszystko wokolo..karuzele dyskoteki sklepy..doslownie wszystko masz w zasiegu 5-10 minut spaceru..

Gość mielnooooo
będe musiała się poważniej zainteresowac tym hotelem tylko ciekawe czy mają jeszcze wole pokoje ... hmmm

no wlasnie..z tym jest problem. poniewaz w sezonie nie ma prawie zadnego wolnego pokoju w mielnie..jesli chcesz cos zarezerwowac to najlepiej teraz..jesli mozesz to poprostu zadzwon dzis czy jutro do tego hotelu i zapytaj sie o szczegoly..Radze sie pospieszyc :)

Gość Herri
Sklepów jest raczej mało, a w centrum są drogie. Szukaj takich na obrzeżach miasteczka. Ja nocowałam w prywatnych kwaterach. Raz zaraz przy morzu, raz na końcu miasta. Zależy na ile finanse pozwalały. Ale nie mam numerów i nawet nie pamiętam jakie to ulice były.

Gość mielnooooo
zadzwoniłam do hotelu park hotel i niestety tam niema miejsc chcem teraz zadzwonic do admirała ale najpierw musisz mi odpowiedziec hehe

Gość Herri
Pamiętam, że ostatnio byłam w takiej kwaterze, co zaraz parę metrów była taka leśna dróżka i nią się szło na boczną plażę. Bardzo blisko było.

Tak moge do ciebie napisac :) Ale dopiero po 17.. niestety teraz mi nie dziala gg a zaraz musze wyjsc cos zalatwic.. napisze kiedy przyjde :) A co do tego hotelu to juz kojarze...to hotel na samym wjezdzie do Mielna. W zasadzie tez nie jest nigdzie daleko moze troche dalej niz tamten jakies 10 - 15 minut zalezy od ktorej strony moza chcesz wejsc bo wejsc jest kilka :) na twoim miejscu zadzwonilabym i zapytalabym sie poniewaz ten hotel jakby jest na samym poczatku mielna :)

Gość gość
Wakacje w Mielnie? to zalezy co prefrujesz. Ja byłam z dziećmi w Afrodycie przy samej plazy - całkiem fajnie, niedrogo i teren cały ogrodzony, Polecam.

Gość PanInformacja
Bardzo dobry hotel w Mielnie jest pod tym adresem: http://www.chrobry.mielno.pl/ . Byłem i bardzo polecam. Są blisko morza, serwują dobre jedzenie, mają plac zabaw i wiele atrakcji na około. Zobacz na ich stronce.

Gość gość
Witajcie byłam już kilka razy w Mielnie i niestety nie zawsze trafiałam na uczciwych ludzi. NAJGORSZY PENSJONAT NA ŚWIECIE znajduje się na SIENKIEWICZA 4 smród, bród(pajęczyny to standard, pokoje wyglądają jakby były sprzątane raz do roku), stare rozwalające się łóżka (przedwojenne), żeby tego było mało właścicielka furiatka, niezrównoważona psychicznie w dodatku oszustka wyrzuciła nas z pokoju jak powiedziałyśmy że łózko jest rozwalone i półka spadła mi na głowę pieniędzy nie oddała! Uważajcie na tą ruderę!!!

Gość gość
Byłem w Mielnie kilkukrotnie. Odpowiada mi ta miejscowość ze względu na czyste plaże i wodę w Bałtyku oraz jezioro Jamno. Lubie sobie powędkować, a tu można złowić coś fajnego. Osobiście polecam wczasy pod koniec sierpnia lub we wrześniu. Dużo taniej i nie ma już tłumów ludzi, które przewalają się tu w szczycie sezonu. Od 3 lat bywam w domu gościnnym U Jacka w sypialni Mielna czyli Unieściu. Pensjonacik przy samej plaży. Wszystkie pokoje w pełni wyposażone i właściciele z którymi można "konie kraść" - bardzo polecam .

Gość gość
mi tak samo bardzo przypadło do gustu Mielno, jako przytulne miasteczko w którym nie ma nudy podczas wakacji, mam swój sprawdzony hotel w Mielnie i zawsze się tam zatrzymujemy, jak przyjeżdżamy - http://www.pokojenadmorzemmielno.pl Do plaży blisko, a jak juz się znudzi leżenie plackiem i relaks, mozna wyskoczyc na miasto :)