Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicyty Starsh

Kto powinien rządzić w związku ? Moim zdaniem kobieta

Polecane posty

co za idiotyzm...wiadomo kto rządzi- ten co ma pieniądze:D a tak powaznie- jestem za patrnerstwem we wszystkich dziedzinach życia- dziecko, sex, rachunki, porządki- lub kompromis ale taki, by każda ze stron była w tym związku spełniona.

Gość glupiababa
Jedzenie, ciuchy, kosmetyczka, fryzjer, fitness, solarium, sauna kosmetyki itd to wszystko kosztuje a jesli ja jestem na wychowawczym to kto na to zarobi ? hahaha :)) a ty myslisz ze wszystkie kobiety to slodkie idiotki ?:) za nic na swiecie nie związałbym sie z taka pusta baba z ktora nie mozna o niczym pogadac - pusta lala

"Jedzenie, ciuchy, kosmetyczka, fryzjer, fitness, solarium, sauna kosmetyki itd to wszystko kosztuje a jesli ja jestem na wychowawczym to kto na to zarobi ?"- eeeeee sama sobie zarób? od czego sa przedszkola, złobki?:>

Gość glupiababa
nie ma nic gorszego od zwiazku takiego w ktorym kobieta nie pracuje i nie zarabia na siebie - równorzędna partnerka !! to jest to!!

Gość bardzo zakochana
ale Felicity to len smierdzacy ktory najchetniej spedzalby czas e saunach,solariach itd i na drogich kolacjach-tylko o czym bedzie mozna z nia pogadac skoro nie ma potrzeby sama pracowac i sie realizowac?Poza tym madry facet chce madra babke a nie lenia -materialistke ktora potrzebuje faceta tylko po to zeby spelnial jej materialne zachcianki.

Gość xyz.....
Z mężczyzną jest jak z bankiem - musi zarabiać :classic_cool: :D:D:D:D Ale sobie humor poprawiłam w ten paskudny dzień :D

Gość czarnula18
Jestem przerażona tym co tu piszecie.Jesteśmy ludźmi, czy to mężczyzna, czy kobieta, małżeństwo, narzeczeństwo, konkubinat...To wsystko związki, które powinny być oparte na obopólnym zrozumieniu i akceptacji, zdrowych relacjach.Nikt nie ma prawa kierować życiem innych, od tego jest Bóg.Jeśli robisz za Boga, to życie szybko Cię sponiewiera, tak jak ty poniewierasz ludźmi.Dla mnie jesteś MATERIALISTKĄ, DO TEGO LENIWĄ, PUSTĄ BEZ EGOCENTRYCZKĄ.Idź do dobrego psychiatry!

\"Nikt nie ma prawa kierować życiem innych, od tego jest Bóg.Jeśli robisz za Boga, to życie szybko Cię sponiewiera\" Ja sama kieruję swoim życiem- bóg ma co innego na głowie:D

Gość kanieczka
moim zdaniem jednak nikt nie powinien rzadzic w zwiazku.... partner to partner ...a rzadzic to sobie w pracy mozesz jak jestes na keirowniczym stanowisku jesli masz ochote

Gość onsamiec
Felicyty wg mnie ma swietą racje! To kobieta powinna rządzic i wydawac rozkazy! Ja jestem w takim zwiazku i jest mi z tym dobrze, jestem tak wychowany przez swoją Pania i nie wyobrazam sobie sie jej sprzeciwic.

Gość Żal mi Cię
Felicity i inne zgadzające się: z takimi poglądami nie znajdziecie prawdziwego faceta. Przyciągacie łamagów i utwierdzacie się wtedy, że tacy są faceci. Zaklęty krąg.

Gość onsamiec
Dlaczego łamagów???? Ja nie uwazam sie za łamage. Kobiety są po to by je ubóstwiac i im dogadzac! Takie jets moje zdanie.