Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to mi sie podoba

Nastolatek zabalował za 67 tys. zł

Polecane posty

Gość to mi sie podoba

Jak zyc to na całego a co. 14-latek ukradł oszczędności, które jego ojciec trzymał w pudełku schowanym w swoim pokoju.Dopiero po kilku tygodniach ojciec, gdy potrzebował gotówki, zorientował się, że wyparowało 67 tys. zł. Puste opakowanie znalazł w pokoju dziecka. Zawiadomił policję, która przesłuchała nastolatka. Ten przyznał się, że zabrał pieniądze, żeby zaimponować pełnoletnim kolegom. Kupił między innymi kilka motorów, dla każdego kumpla po jednym. Resztę oszczędności rodzinnych wydał na - jak to nazwał - "przyjemności", czyli grę na automatach, zakup ciuchów czy częste wizyty w fast foodach.

Gość niezłe jaja
Poszalał chłopok bez wątpienia moj kumpel kilka lat temu zrobił to samo ale jak wszystko wyszło na jaw popełnił samobójstwo :(

Gość Harry34
Mój kolega ukradł ojcu z jakiego pudełka 50 tys zł. Poszło na kradzież, bo mają sąsiadów takich jednych złodziei. Rodzice mu uwierzyli :o. Kumpel wszystko przepił i przećpał. No i oczywiście drobne przyjemności typu fast foody czy automaty.

Gość nie ma to jak kradnąć rodzicom
hajs a pozniej nie męczą was wyrzuty że macie do spłacenia im

Gość tak wg.mnie
to jeszcze bsardziej pojebani od tego 14-latka sa rodzice tych kolegow, ktorzy dostali motory. Co mysleli, ze one z nieba spadly